Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 30 Mai 2018

Written By NIKE B. on marți, 29 mai 2018 | 05:45


Horoscopul zilei de Miercuri 30 Mai 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O discuție cu cineva aflat departe de granițele țării sau cu un instructor, profesor îți va oferi lămuriri importante vizavi de experiențele de viață în care ești implicat. În Semnul Săgetătorului se formează aspectul de Lună plină, oferindu-ți șanse deosebite de a renunța la păreri și concepții învechite și a te orienta spre noi filozofii de viață. Rezervă momente pentru lectură sau meditații interioare în locuri sfinte. Schimbări în planurile de călătorii și de studii.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Primești dovezi clare că apar modificări serioase vizavi de banii și bunurile comune cu alții. Practic se încheie o etapă de câștig și favoruri de la și prin alții. Ziua este marcată de alcătuirea momentului de Lună plină în Semnul Săgetătorului, activând segmentul financiar. Sunt posibile cheltuieli pentru a ajuta pe cineva mai în vârstă sau pentru a plăti diverse daune. Planifică pe îndelete bugetul disponibil pentru cel puțin patru săptămâni de acum încolo.







Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Zi importantă la capitolul relații parteneriale, întrucât se formează aspectul de Lună plină în Semnul Săgetătorului. Se conturează reconfigurări și finaluri neașteptate, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Desprinde-te rapid din situațiile și relațiile toxice! Astfel pregătești terenul pentru relații și situații noi, mult mai favorabile ție acum. Relaxează-te și îngrijește-ți sănătatea!


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Reușești să finalizezi sarcini profesionale și să pui la punct un alt program de lucru, care să-ți eficientizeze activitatea și care să-ți permită să te relaxezi regulat. Ești ajutat de influxurile astrale ale momentului de Lună plină care se construiește astăzi în Semnul Săgetătorului. Se deschide o nouă etapă în câmpul muncii, de aceea, fii prudent cum îți ordonezi treburile, atât pentru viața personală, cât și pentru cea profesională. Îngrijește-ți sănătatea!


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Creativitatea atinge un maxim, fiind susținută de influxurile astrale ale momentului de Lună plină care se formează astăzi în Semnul Săgetătorului. Transpune în practică ideile care îți vin în minte, notează-le într-un jurnal, încrezător că se vor materialiaza favorabil la momentul potrivit. Pe de altă parte, relațiile sentimentale sunt tensionate, fiind șanse de reconfigurare sau chiar de a finalzia o relație amoroasă veche. Prudență și calm!






Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Interesantă zi în plan familial, pentru că se formează aspectul de Lună plină în Semnul Săgetătorului, evidențiind finalul unei etape. Ai spor în rezolvarea treburilor gospodărești și în lămurirea chestiunilor patrimoniale. Întrucât ești foarte preocupat de sarcinile profesionale și de imaginea ta publică există riscul să neglijezi ceea ce se petrece în plan personal, la nivelul familiei. Ocupă-te pe îndelete de casă, familie, dar și de sănătate!


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

O mulțime de gânduri năvălesc în mintea ta, astfel că îți poate fi dificil să susții un dialog sau să te ocupi de activități intelectuale. Relaxează-te, alcătuiește un program de priorități, deoarece energia astrală a zilei te predispune la discuții sterile și călătorii pe distanțe scurte. În Semnul Săgetătorului se formează aspectul de Lună plină, de aceea este un moment excelent de a-ți selecta concepțiile, relațiile, activitățile, dar și reacțiile.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Revizuiește-ți concepțiile și atitudinea față de bani, acum fiindu-ți ușor să abordezi și alte fațete ale realității. Ești sprijinit în acest sens de aspectul de Lună plină ce se formează în Semnul Săgetătorului. Se conturează schimbări importante privitoare la veniturile tale obținute din munca proprie, dar ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta. După-amiază te vei simți mai bine, iar cineva drag te va invita la un dialog constructiv.


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Influxurile momentului de Lună plină ce se formează astăzi în Semnul tău zodiacal îți oferă șanse minuate de a opera acele schimbări în personalitatea ta de care ai nevoie pentru a progresa. Desprinde-te de trecut și deschide-ți sufletul spre experiențe noi. Chiar dacă stările tale sunt oscilante, poate chiar și sănătatea îți oferă neplăceri, ai încredere că vei depăși totul cu bine. Spre seară îți va reveni pofta de viață și vei avea o altă perspectivă asupra vieții.







Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ești hotărât să aduci schimbări serioase în viața ta, astfel că astăzi ești concentrat mai mult pe tine și treburile tale personale. Aspectul de Lună plină ce se construiește în Semnul Săgetătorului îți aduce informații deosebite pe căi mai puțin obișnuite, la care ar fi bine să iei aminte. Spre seraă te vei simți mai bine și vei reveni cu elan în mijlocul celorlalți. Evită activitățile și discuțiile solicitante! Organsimul este vulnerabil.


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Aspectul de Lună plină ce se formează astăzi în Semnul Săgetătorului îți oferă dovezi clare provitoare la unele persoane din anturajul prietenilor, la care ar fi recomandabil să renunți cât mai rapid. Se conturează finalizarea unor acțiuni sau proiecte comune cu aceste persoane, iar alții își vor trage sprijinul pe care ți l-au acordat până acum. Relaxează-te, oferă-ți momente de liniște și regândește-ți planurile și relațiile.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ziua aduce tumult profesional, schimbări la locul de muncă, dar mai ales în relațiile cu șefii. În Semnul Săgetătorului se formează aspectul de Lună plină, influențând mult și definitiv ceea ce se petrece în plan profesional. Însă, acasă, membrii familiei te susțin, te ademenesc să le rezolvi treburile, dar să și te implici în cele gospodărești cotitidene. Fii prudent în relațiile cu ierarhiile superioare și planifică-ți treburile cu grijă!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții