Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 30 Mai 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 30 mai 2018 | 05:39


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 30 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca incercati sa rezolvati o afacere, veti inota impotriva curentilor, asa ca daca aveti optiuni de luat in calcul, lasati-va dus de val. Daca munciti la un proiect creativ, asigurati-va ca prezervati produsul pentru posteritate. Daca iesiti la pranz in interes de serviciu, nu va simtiti stanjenit, ci bucurati-va de el.



Horoscop pentru femeia din Taur

Discutiile legate de un cadou va pot induce in eroare. Daca este vorba de o nunta, o aniversare sau de oricare alta celebrare, s-ar putea sa va fie greu sa alegeti cadoul ideal. Sfatuiti-va cu cei care stiu totul despre gusturile persoanei respective, inainte de a lua ceva.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aveti multe cosmaruri sau vise neplacute. Aveti grija la intelegerile pe care le incheiati cu alte persoane, fiindca s-ar putea ca unele sa fie menite sa va sece de energie si vitalitate. Conditiile sau evenimentele dificile pot face aceasta perioada sa fie una extrem de nelacuta.








Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti foarte sensibil, romantic si schimbator, dar fanteziile dumneavoastra sunt cu adevarat puternice astazi. Manifestati-va prin muzica, arta sau imbratisari, daca este cazul. Muzica se combina perfect cu apetitul romantic. Gasiti-va o melodie si bucurati-va de ea.




Horoscop pentru femeia din Leu

Prima reactie pe care o aveti va fi sa aparati ce e al dumneavoastra, dar va trebui s-o faceti continuand rutina zilnica. Trebuie sa traiti atat in lume, cat si in afara ei, pentru a va prezerva integritatea interioara.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ce se intampla acasa va poate afecta la munca sau in viata de zi cu zi. Cand uitati de unde veniti, eforturile dumneavoastra exterioare nu pot fi sustinute prea mult timp. Cand va innoiti fundatiile, umpleti crapaturile, turnati ciment, s-ar putea sa capatati mai multa incredere.








Horoscop pentru femeia din Balanță

Incercati prea mult sa fiti acceptat din punct de vedere social si sa lasati o impresie buna. Stati si asteptati pentru a avea rezultate mai bune, fiindca ceilalti se vor intreba ce plusuri si minusuri aveti cu adevarat. Astfel va pastrati un as in maneca intr-o lume a competitiei si a valorilor materiale.










Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va apropiati de scopul dumneavoastra, dar nu s-a rezolvat, inca, tot. Nu mai fiti nelinistit cand vine vorba de afaceri. Universul stie de ce aveti nevoie. S-a stabilit ce veti primi, doar mai ramane sa asteptati.





Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea sa treceti printr-o experienta emotionala extrema in aceasta perioada. Daca stati pe o bomba de ceva timp, s-ar putea sa explodeze. Fara indoiala ca aceasta perioada va trece repede, asa ca indicat ar fi sa ramaneti echilibrat. Adoptati o atitudine noua si rezolvati-va problemele.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

Vreti sa fiti vazut ca o persoana care este cu un pas inainte tuturor, dar stiti ca dumneavoastra, de fapt, nu sunteti asa. Prefacatoria este un substitut slab pentru adevar, iar ceilalti vor vedea prin aceasta masca. Daca va simtiti bine in pielea dumneavoastra, inseamna ca viata decurge cum trebuie.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca vi se pare ca va scad resursele, ar fi cazul sa cautati metode alternative de a trage mai mult de bani. Chiar nu este cazul sa iesiti la restaurant sau sa va cumparati numai obiecte scumpe din magazinele de lux.








Horoscop pentru femeia din Pești

Daca va simtiti subminat, este din cauza ca va bagati singur in aceasta situatie. Este momentul sa spuneti NU unei situatii care nu va convine. Nu mai dati vina pe altii pentru circumstantele care v-au adus dumneavoastra probleme.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții