Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 6 Mai 2018

Written By NIKE B. on duminică, 6 mai 2018 | 07:31


Horoscop pentru femei de azi Duminica 6 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Desi este, in mare parte, o zi a indragostitilor, ai putea s-o gasesti destul de saturata emotional. Pozitia astrelor arata ca faptul de a-ti arata sentimentele, asa cum iti apar tie, ar putea fi prea dulci si prea romantice pentru gustul tau. Asta nu neaparat ca nu apreciezi romantismul, ci mai degraba nu-ti place nici o forma de exagerare.


Horoscop pentru femeia din Taur

Aliniamentul planetar arata ca te gandesti prea mult si astfel ai putea sa ai o revelatie, in sens negative, un eveniment care sa te aduca cu picioarele pe pamant, cu privire la cineva special din viata ta. Iubirea trebuie lasata inimii in grija, si nu creierului. Ai auzit asta de foarte multe ori, dar astazi gandirea te poate duce intr-un loc care sa nu fie in concordanta cu realitatea.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi s-ar putea sa simti foarte multa magie in viata ta amoroasa. Dar daca azi isi pentru prima data cu o anumita persoana, nut e astepta sa afli care-ti este pozitia oficiala pana la sfarsitul serii. Este foarte posibil sa ai parte de o intalnire exceptionala, dar nu vei avea impresia ca ti se cere sa impartasesti o relatie stabila.





Horoscop pentru femeia din Rac

In timp ce un plan se duce pe apa sambetei, altul pare sa capete contur si sa prinda aripi. Chiar daca relatiile nu au mers bine in ultima vreme, lucrurile par sa isi revina incet-incet.

Horoscop pentru femeia din Leu

Configuratia astral ate oblige sa nu mai fii atat de obtuz in interactiunile tale cu persoana apropiata. Ar ajuta foarte mult sa asculti tot ce are de spus. Citeste printre randuri si fii pregatit sa iti dai seama de acele lucruri care nu pot fi exprimate in cuvinte. Daca reusesti, vei marca inceputul unei perioade foarte frumoase intre voi.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Planetele iti sunt favorabile astazi, iar iubirea iti curge prin tot corpul, pe parcursul intregii zile. Daca ai avut neintelegeri in ultima vreme, azi e momentul in care trebuie sa repair lucrurile. Un cadou care sa arate adevaratele tale sentimente va fi foarte apreciat sau daca nu, macar cateva momente de intimitate si romantism. Faceti-va fericit unul pe celalalt.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Configuratia stelara de astazi indica unele evenimente care te-au apasat in ultimul timp in legatura cu relatia de cuplu devin din ce in ce mai tensionate. Aceasta dilema ar putea sa-si gaseasca rezolvare in incercarea ta de a pune in balanta tot ceea ce e bine si rau. Aceasta ar putea fi o problema a carei rezolvare nu si-ar putea gasi raspunsul doar prin intermediul logicii..






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astrele ar putea astazi sa distorsioneze imaginea pe care o ai despre anumite lucruri, pe care de obicei le considerai evidente. Esti constient ca o anumita persoana este foarte atrasa de tine si sentimentul este reciproc. Si totusi, atunci cand incerci sa organizezi o simpla intalnire, nu reusesti sa pui lucrurile cap la cap, oricat de mult te-ai chinui.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Aliniamentul planetelor iti permit sa transmiti exact mesajul pe care il vrei catre cineva pe care cunosti si pentru care ai sentimente speciale. Tot ce iti doresti e sa vorbesti cu acea persoana. Astazi ai posibilitatea de a spune ce simti fara a rosti nici un cuvant. Fiecare gest pe care-l faci este ilustrarea celor mai frumoase sentimente.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cauta mai bine in viscerele unei conversatii avute peste zi. Vei gasi intelesuri ascunse printre randuri, carora trebuie sa le acorzi mai multa atentie. Nu lua aparentele ca fiind totul. Iar daca o vei face, vei rata parti importante ale puzzle-ului.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Miscarea specifica a planetelor de azi te incurajeaza sa te gandesti la niste lucruri destul de ciudate legate de realtia de cuplu in care esti implicat. Asta ar putea sa te conduca la a vedea lucrurile dintr-un punct de vedere unic, si ar putea sa te faca sa lasi garda jos in privinta unor bariere care par sa se fi dezvoltat in interiorul realtiei.






Horoscop pentru femeia din Pești

Tranzitul stelar ar putea sa-ti prezinte oportunitatea de a-ti rezolva toate disensiunile pe care le-ai avut cu persoana iubita. Este timpul sa pretuiti ceea ce va uneste de atata vreme. Incearca sa stabilesti o viitoare intalnire romantica, plina cu lumanari aprinse si mese exotice. Amandoi o meritati!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții