Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania saptamana 5 – 11 Mai 2018 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 5 mai 2018 | 09:48



Horoscop Urania săptămâna 5 – 11 Mai 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 5 – 11 Mai 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 5 și 6 mai după-amiaza, preocupări stresante legate de îndatoririle de serviciu; nemulțumiri care provin din surse diferite (situații oficiale, condiții particulare de muncă, relații interumane). Între 6 mai, după ora 17:49′, și 9 mai dimineața, surprize de la prieteni; unele pot fi plăcute, altele însă (informații, constatări personale) le pot sugera nativilor nevoia de a fi prudenței cu unele persoane din anturajul lor ori să țină cont de ceea ce aud și de ceea ce văd ca de niște avertismente pentru viitorul relației lor. Pe 8 și 9 mai, Soarele se va afla în opoziție la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion, și va genera posibile relații bănești sau ipostaze financiare complicate. Nota generală nu va fi dată de o eventuală lipsă a lichidităților ci de riscul unor înșelătorii sau manevre incorecte menite să-i deposedeze de un bun ori să le micșoreze drastic un câștig. Între 9 mai, după ora 06:11′, și 11 mai, după-amiaza, răstimp mai calm, mai împăcat; nativii vor simți nevoia să se odihnească, să se detașeze de preocupările cotidiene care-i acaparează. Pe 11 mai, după ora 15:41′, Luna își va începe tranzitul prin sectorul lor zodiacal natal și le va da un plus de angajare în tot ce fac, intensificând voința, orgoliul și ambiția. Mercur, de curând intrat în casa a II-a a banilor obținuți din muncă proprie, le va oferi un suport modest dar util: stabilitate în gânduri și decizii privitoare la bani (plăți, achiziții, administrare de fonduri), pragmatism și bun simț în relația lor cu banii. Venus, plasată în casa schimburilor de idei și informații, va facilita deplasările de scurtă durată sau pe distanțe mici, le va „scoate în cale norocul”, le va facilita accesul la știri esențiale sau la informații importante. Berbecii vor începe să se gândească la ei; astfel, 10 – 11 mai, ar putea fi un răstimp de cumpănă sau de revoltă interioară.


Horoscop Taur pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Taur

Între 5 și 6 mai după-amiaza, probleme de conștiință, de crez, de implicare și atitudine față de oameni, instituții și idei care se degradează, nu mai corespund idealurilor lor de azi, îi dezamăgesc sau intervin deranjant în alcătuirea lor socială, obligându-i să ia decizii pentru a corecta situația. În principal, va fi vorba de o reașezare a intențiilor lor sau chiar de o despărțire definitivă de acele principii. Între 6 mai, după ora 17:49′, și 9 mai dimineața, evenimente publice, oficiale, profesionale îi pot lua prin surprindere pe nativi. Nota generală în care aceștia vor trebui să acționeze se va desfășura pe fondul unei constrângeri sau a unei situații pentru a cărei rezolvare nu au prea multe variante și nici timp să aștepte. Pe 8 și 9 mai, Soarele se va afla în opoziție la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion, și va pune într-o ecuație specială casa personalității lor și casa relațiilor parteneriale; posibilele conflicte cu partenerii de viață, de proiect de afacere, cu dușmanii sau părțile aflate în proces. Un sfat: nu cedați și nu abandonați, nu vă lăsați intimidați de manevrele sau de desfășurarea de forțe a acelora. Chiar dacă asta nu echivalează cu o soluție în schimb face parte dintr-o strategie bazată pe stabilitate și rezistență la stres. Între 9 mai, după ora 06:11′, și 11 mai, după-amiaza, bună dispoziție în mijlocul unor prieteni, manifestări de simpatie din partea cunoscuților. Pe 11 mai, după ora 15:41′, posibile tulburări de gândire și raționament; nativii pot să nu aprecieze corect o situație, să nu înțeleagă despre ce e vorba într-un act, document, text sau carte, pot da dovadă de instabilitate, de nerăbdare, de nervozitate; alții pot avea dureri de cap și tulburări de vedere sau de auz cu sau fără un motiv organic real. Mercur, intrat de curând în zodia Taurului, va intensifica interesul lor pentru lumea materială și pentru lucrurile concrete.









Horoscop Gemeni pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 5 și 6 mai după-amiaza, motive astrale pentru ca, în viața reală, nativii să aibă necazuri, complicații, conflicte, griji sau încurcături provocate de statutul unor bunuri materiale în posesia cărora trebuie să intre și care se complică cu proceduri notariale, juridice, administrative la care se adaugă factorul uman plin de surprize (opoziții, încăpățânări, lipsă de caracter, interese meschine, egoism, etc.). Între 6 mai, după ora 17:49′, și 9 mai dimineața, lumea gândurilor înalte se „mișcă”: uneori, totul pare volatil, instabil, astfel încât nativii vor avea impresia că nu se mai pot baza pe nimeni și nimic, că nici o idee fundamentală care stă la baza conduitei sau conștiinței lor nu funcționează corect, că este depășită de situație iar ei trebuie să se reorienteze sau să se adapteze la condițiile precare ale momentului. Etapă care le poate insufla dorința dar și putința de a face schimbări în viziunea lor despre lume și viață, despre oameni și idealuri, despre progres personal și satisfacție profesională. Relația bună a acestui tranzit cu Venus în Gemeni le va fi de ajutor prin intuiție și mobilitate mentală. Pe 8 și 9 mai, Soarele se va afla în opoziție la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion și va pune la încercare sănătatea pe aceleași segmente anatomice și fiziologice despre care am vorbit și în săptămânile anterioare: aparat urinar, genital, sinusuri, maxilar inferior, gât, laringe, faringe, glande paratiroide și tiroidă, dentiție, sistem endocrin. Între 9 mai, după ora 06:11′, și 11 mai, după-amiaza, mici satisfacții, situații favorabile în care Taurii sunt lăudați, apreciați, aplaudați, felicitați, premiați, remarcați. Pe 11 mai, după ora 15:41′, relație dinamică dar nu întotdeauna confortabilă sau agreabilă din punctul de vedere al nativului care se poate contrazice sau „ciondăni” cu un cunoscut din motive neimportante.


Horoscop Rac pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Rac

Între 5 și 6 mai după-amiaza, predispoziția astrală sugerează că nici o relație partenerială nu va rămâne neatinsă de aripa dură a celor cinci posturi astrale care vor traversa zodia Capricornului. Practic, în funcție de vârstă, loc și rol în societate, Racii se pot confrunta cu tot felul de comportamente ciudate ale celor cu care intră în contact profesional, social sau personal: unii își vor manifesta ostilitatea sau dezaprobarea față de Raci, alții nu-și vor ascunde dorința de a-și lua revanșa în fața lor prin orice mijloc posibil, de unde și anumite temeri care pot încolți în sufletul nativilor, care vor avea revelația unor persoane despre care s-au înșelat și care, acum, „își dau arama pe față”; evoluție defavorabilă nativilor în tot ceea ce înseamnă litigiu, anchetă, cercetare, proces, audiere, mărturie, depoziție, verificare legală, etc. Între 6 mai, după ora 17:49′, și 9 mai dimineața, idei fanteziste cu privire la felul în care ar putea face rost de bani sau ar putea obține un avantaj material. Pe 8 și 9 mai, Soarele se va afla în opoziție la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion, și va influența în mod special relațiile de prietenie. Uneori, efortul lor de a consolida o prietenie sau o relație onestă va fi contrazis de evidențele care îi îndeamnă să facă, prudent, un pas înapoi. Posibile zguduiri sentimentale, trăiri destabilizatoare din punct de vedere afectiv. Între 9 mai, după ora 06:11′, și 11 mai, după-amiaza, disponibilitate către visare, fantezie sau imaginație, inspirație, profitabilă pentru creatori, artiști, interpreți. Din 11 mai, după ora 15:41′, va fi mai greu de colaborat cu conducătorii, liderii, oamenii cu răspundere care vor adopta o atitudine dârză, radicală, pe alocuri dură. Prezența lui Chiron în casa a ridicării în rang îi va îndemna să facă analize atente ale statutului lor actual din punct de vedere socio-profesional.










Horoscop Leu pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Leu

Între 5 și 6 mai după-amiaza, muncă multă, obligații de serviciu care le acaparează timpul și le modifică programul de viață. În alt plan de semnificații astrale, posibile nemulțumiri provenind de la schimbările de ordin structural sau strict administrativ prin care trece instituția la care lucrează și care i-ar afecta, de la caz la caz, într-o mai mică sau mai mare măsură. Chestiuni de sănătate care durează de mai mult timp (săptămâni, luni), rezistente la tratament și care-l invalidează pe nativ la nivelul membrelor inferioare (disfuncționalități în urma unor accidente sau intervenții chirurgicale, imobilizare la pat, mers dificil, incapacitatea de a desfășura activități curente, dureri; probleme cutanate). Între 6 mai, după ora 17:49′, și 9 mai dimineața, surprize în relațiile parteneriale, schimbări bruște de atitudine a preopinenților, evenimente care conturează o latură neștiută a unor dialoguri, negocieri, conflicte. Pe 8 și 9 mai, Soarele se va afla în opoziție la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion, și va influența, în principal, casa rangului, a funcției, a imaginii. Etapă de încercare dar, în ciuda dificultăților și a pericolelor, nativii pot ieși învingători. Uneori, poate fi vorba de o chestiune minoră în fapt dar cu o semnificație aparte în economia relațiilor publice sau profesionale: Leului i se dă dreptate, i se recunoaște, în ciuda ostilității și manevrelor unora, valoarea personală. Între 9 mai, după ora 06:11′, și 11 mai, după-amiaza, iluzii cu privire la un posibil ajutor material. Din 11 mai, după ora 15:41′, Luna se va afla în sectorul astral al conștiinței și al idealurilor superioare. Celor tineri le va pune ambiția și voința la încercare, obligându-i să se concentreze pe un proiect de viață sau pe pregătirea profesională (învățare, aprofundare, maturizare) în vederea acceptării lor în instituții de prestigiu.








Horoscop Fecioară pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 5 și 6 mai după-amiaza, sentimentele vor trece prin momente grele. Nativii nu vor fi „în apele lor”, vor fi triști, vor dezvolta idei fixe care îi vor împiedica să se detașeze de motivul unei îngrijorări. Celor patru postùri malefice existente pe semnul Capricornului li se vor adăuga influxurile unei Luni slabe, în „cădere”, care va răscoli stările de nemulțumire mai vechi și va accentua incapacitatea lor de a se relaxa, de a uita, de a privi cu alți ochi oamenii și relațiile sufletești dezamăgitoare. Mai complicate vor fi relațiile dintre părinți și copii, pentru că, în această ipostază, Fecioarele nu au cum să se îndepărteze de copiii lor și nici nu pot să ignore motivele supărării lor. Între 6 mai, după ora 17:49′, și 9 mai dimineața, vești care îi miră sau îi pun pe gânduri cu privire la evenimentele care ar urma să se petreacă la locul lor de muncă. Accent pus pe funcționarea sistemului cardio-vascular. Pe 8 și 9 mai, Soarele se va afla în opoziție la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion, dând sectorului educație, informație, deplasări, o dinamică astrală plină de pericole. Nici examenele nu vor fi, pentru Fecioare, sub un semn bun și nici călătoriile, indiferent de durata și distanța ori de contextul în care s-ar derula. O notă aparte pentru cei care vor călători în străinătate: aceștia se pot lovi de niște condiții speciale (restricții, interdicții, măsuri economice) impuse de autoritățile locale din cauza unor evenimente meteorologice, greve, revolte, care le pot limita accesul în anumite zone, le pot scurta șederea ori îi pot pune în fața unor situații imprevizibile. Între 9 mai, după ora 06:11′, și 11 mai, după-amiaza, tentative de împăcare între parteneri, mici gesturi de amabilitate, de o parte și de alte, care destind relația sau o fac mai plăcută, mai caldă, mai sinceră. Din 11 mai, după ora 15:41′, insistență pentru rezolvarea unei chestiuni materiale.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 5 și 6 mai după-amiaza, fie relațiile de familie devin apăsătoare, fie nativii se confruntă în gospodărie cu avarii și, implicit, cu nevoia de a face reparații care le dau modul de viață obișnuit peste cap. Între 6 mai, după ora 17:49′, și 9 mai dimineața, chefuri ciudate, dorința de a face ceva special, deosebit care să-i scoată din anonimat sau din monotonia existențială care nu le dă nici o satisfacție prin emoțiile trăite. Pe 8 și 9 mai, Soarele se va afla în opoziție la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion, și va pune la încercare răbdarea nativilor cu privire la felul în care se desfășoară o procedură de intrare în posesie a unei sume de bani ori a unui bun care, o dată primit/acordat, le-ar permite să facă o schimbare esențială în viața lor. Deocamdată, vor ieși la iveală nereguli, încălcări ale unei promisiuni, intervenții incorecte ale unor persoane în nume propriu sau în numele unor instituții și organisme ori chiar abuzuri comise mai de mult, evident, fără știrea Balanțelor. Între 9 mai, după ora 06:11′, și 11 mai, după-amiaza, tot felul de stări interioare oscilante (temeri, îndoieli, bănuieli, etc.) născute din felul în care se conturează un context de împrejurări legat de locul lor de muncă și de o înțelegere salarială: unii își vor face iluzii, alții vor exagera cu spaima că nimic bun nu se va alege din tot efortul lor de a recupera niște bani sau de a revizui un contract. Stare organică satisfăcătoare. Din 11 mai, după ora 15:41′, posibile tensiuni între nativi și partenerii lor de viață, de afaceri, colegi de contract, colaboratori sau rivali. Spiritele se încing și, dacă vor fi provocate, Balanțele pot face greșeli. Nu mergeți la discuții importante singuri ci cu un avocat, expert, consultant, mediator care să discute cu calm și principial în numele dvs. deși,ideal ar fi să evitați în acest răstimp întâlnire pe teme importante.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 5 și 6 mai după-amiaza, cu Scorpionii nu se va putea vorbi în chip constructiv. Contextul astral îi va face să dezvăluie latura întunecată a firii lor: vor fi ostili, porniți pe toată lumea, vor „înțepa” și vor face ironii mușcătoare și, nu vor fi cooperanți, chiar dacă asta ar fi în avantajul lor. Aceste persoane sunt de evitat și cu atât mai puțin de provocat la duel verbal. Moment neprielnic examenelor, prezenței lor în orice formă de activitate publică. Și deplasările vor fi pândite de evenimente rutiere, de incidente, de situații neprevăzute care îi vor obliga să renunțe în ultima clipă la o deplasare sau să contramandeze o călătorie. Informații care indispun sau îi pun pe gânduri cu privire la felul în care s-ar putea compromite un proiect personal. Între 6 mai, după ora 17:49′, și 9 mai dimineața, carusel de situații limită venite din plan personal (stare organică proastă, mental obosit), partenerial (soț/soție care au idei și dorințe contrare intențiilor), obligații profesionale care îi acaparează, tensiuni cu unele rude care amplifică proasta lor stare de spirit. Pe 8 și 9 mai, Soarele se va afla în opoziție la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion, accentuând aceste ipostaze neplăcute și stingheritoare pentru ei și pentru cei din jur, transformându-i pe Scorpioni în parteneri imposibil de convins de contrariu, în ciuda evidențelor; rigiditate în gândire, idei fixe, radicalism, cramponare de o soluție de viață care nu le este nici lor convenabilă doar pentru a nu ceda în fața cuiva și a lăsa impresia că sunt niște persoane slabe. Între 9 mai, după ora 06:11′, și 11 mai, după-amiaza, tendințe spre melancolie, dor, tandrețe ca un refugiu sufletesc necesar în aceste clipe de stres emoțional. Pe 11 mai, după ora 15:41′, muncă, griji, dispute, dureri de cap la propriu și la figurat, iritare, agitație.




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 5 și 6 mai după-amiaza, unele persoane se confruntă cu probleme financiare mai vechi altele pot avea primele semne ale unei posibile jene financiare. Poate fi vorba de o perioadă de câteva zile în care Săgetătorii trebuie să facă o întreagă „echilibristică” pentru a susține plățile necesare, alteori poate fi vorba de o perspectivă care se conturează pe fondul unor modificări salariale determinate de schimbare a locului de muncă, a încadrării, semnarea unor noi tipuri de contract, aplicarea unor texte de lege, concediu, pensionare, întreruperea activității, șomaj, restructurare care indică reducerea disponibilității bănești de până acum. Între 6 mai, după ora 17:49′, și 9 mai dimineața, surprize la drum, informații neobișnuite. Pe 8 și 9 mai, Soarele se va afla în opoziție la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion, și va pune un accent important pe cele două case ale sănătății. Latura psihică va evolua în nota obișnuită a ultimelor săptămâni; sănătatea „de fiecare zi”, deși va fi susținută de Soare și Mercur, va fi mai șubredă pe direcția funcțiilor organice legate de zona anatomică a gâtului: vertebrele din zona cefei, musculatură, laringe, faringe, maxilar inferior, tiroidă și glande paratiroide. Posibile rivalități și antipatii la locul de muncă care pot izbucni în această perioadă. Între 9 mai, după ora 06:11′, și 11 mai, după-amiaza, iluzii sau dezamăgiri legate/provocate de o relație de familie care se deteriorează; Săgetătorii pot avea o intuiție ori, poate, în ajutorul lor, vor veni niște informații, niște aluzii care le vor permite să facă conexiunile necesare aflării adevărului. Pe 11 mai, după ora 15:41′, tumult afectiv, dorință de emancipare, exuberanță, entuziasm, chef de petreceri. Săgetătorii tineri vor dori să facă sport de întreținere sau se vor mobiliza pentru a obține rezultate speciale în concursuri și întreceri sportive profesioniste.








Horoscop Capricorn pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 5 și 6 mai după-amiaza, sectorul identității și a personalității Capricornilor va fi pus la încercare în acest răstimp în care, alături de cele patru posturi astrale negative, se va afla și Luna care va potența, prin efect conjugat, mecanismul instalat de la o vreme și care, acum, capătă sonorități astrale speciale, prin felul aspru, interiorizat de a trăi evenimentele solicitante și încercările cotidiene. Unora, fără să li se fi întâmplat ceva concret, li se va părea că, în aceste zile, viața lor e mai grea sau că ei nu mai au puterea de altă dată să facă față evenimentelor. Între 6 mai, după ora 17:49′, și 9 mai dimineața, posibile informații, solicitări sau împrejurări surprinzătoare cu conotații sau implicații directe în plan bănesc. Pe 8 și 9 mai, Soarele se va afla în opoziție la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion, și va solicita axa celor două case ale dragostei și ale prieteniei, ale copiilor și ale proiectelor comune, ale creativității și plăcerilor vieții împărtășite cu un suflet pereche sau cu un grup de apropiați prin gusturi și preocupări comune. Capricornii vor face efortul să țină totul sub control și să nu permită, mai ales în relația lor, ca părinții, cu copiii, să se instaleze dezordinea, aroganța sau depășirea limitelor de conduită și exprimare. Între 9 mai, după ora 06:11′, și 11 mai, după-amiaza, întâlniri pasagere cu persoane care îi fac plăcere nativului prin simpla lor prezență sau prin relația bună, sinceră și caldă pe care o au cu aceia. Pe 11 mai, după ora 15:41′, interese divergente, discuții în contradictoriu cu una sau mai multe rude care îl pot jigni sau care pot face un gest la care e „de luat aminte” serios. Venus continuă să lucreze discret dar eficient în planul sănătății, permițând ameliorări ale stării generale de sănătate sau a recuperării după o boală anume.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 5 și 6 mai după-amiaza, subconștient răscolit de frământări interioare sau, măcar, de amintirile unui trecut apropiat care nu le dă pace; dorința de a ieși dintr-un impas emoțional, senzația de revenire, obsesivă, în același loc. E nevoie de calm, de răbdare, de înțelepciune și capacitate de a înțelege specificul acestui tranzit astral greoi care, lor, firi spontane și vitale, le dă senzația că sunt „legați de mâini și de picioare”. Între 6 mai, după ora 17:49′, și 9 mai dimineața, peisajul se înseninează și buna dispoziție își face apariția. Schimbare vizibilă a stării de spirit și a disponibilității spre acțiune, răspuns prompt la provocări ba chiar și entuziasm, în funcție de vârstă și premisă de viață. Nu sunt, totuși, de neglijat stările organice provocate de afecțiunile cronice, de „bătrânețe”, moștenite sau de natură karmică care se pot accentua în această săptămână. Pe 8 și 9 mai, Soarele se va afla în opoziție la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion, și, dacă, sectorul casă/gospodărie/familie se arată a fi stabil, cel al imaginii publice și al funcției, rămâne la fel de vulnerabil ca și în ultimele două-trei luni, cu un accent care se va intensifica spre 15 mai, când, la această structură astrală, se va adăuga influxul Lunii Noi în Taur. Între 9 mai, după ora 06:11′, și 11 mai, după-amiaza, satisfacție de ordin bănesc (gratificație, ajutor, rezolvare fericită a unei „încurcături” financiare). Pe 11 mai, după ora 15:41′, mare dezinvoltură publică: Vărsătorii se pot exprima energic și convingător în contexte oficiale (ședințe, întruniri, conferințe, întâlniri de lucru, interviuri, examene, audiții, vizionări). Dacă vor ști să păstreze măsura și se vor abține de la „piruetele” prea fanteziste după gustul unora sau prea îndrăznețe după impresia altora, atunci, succesul va fi de partea lor.







Horoscop Pești pentru săptămâna 28 Aprilie–4 Mai 2018

Horoscop Urania Pești

Între 5 și 6 mai după-amiaza, sectorul prieteni se îmbogățește, prin contribuția Lunii, în tranzit prin casa a XI-a, cu nuanțe noi dar în același registru care îi face pe Pești să rămână distanți, circumspecți și uneori chiar indiferenți la provocările prietenilor. Fie întreaga lor existență este un prea-plin de evenimente personale care îi acaparează, fie aceia nu sunt suficient de convingători pentru ca invitația lor să nu mai sune la fel de ademenitor ca altă-dată. În sfârșit, chiar dacă vor face act de prezență la o întrunire „ca-ntre prieteni”, mare beneficiu, nativii tot nu vor avea. Concluzia lor, după astfel de întâlniri, va fi că au pierdut timpul ori că s-au încărcat cu trăiri negative stârnite de situațiile și discuțiile la care au fost martori. Între 6 mai, după ora 17:49′, și 9 mai dimineața, preocupări legate de o schimbare personală, de abordarea curajoasă a unui proiect, de renunțarea la prudența excesivă. Pe 8 și 9 mai, Soarele se va afla în opoziție la grad perfect cu Jupiter, pe axa Taur/Scorpion, și îi va face pe Pești să-și radicalizeze discursul interior, să pună altfel problema lor de viață; deși aspectul astral este departe de a aduce confort, el le va permite nativilor să lucreze mai bine în condiții de stres și să găsească sau să regăsească tăria interioară de care au nevoie pentru a progresa, pentru a opera schimbări, pentru a păși pe calea împlinirii profesionale. Între 9 mai, după ora 06:11′, și 11 mai, după-amiaza, Luna se va afla în zodia Peștilor și le va da „apă la moară”, sporindu-le farmecul personal, intuiția, capacitățile telepatice, forța de exprimare în plan artistic (pentru creatori și interpreți). Pe 11 mai, după ora 15:41′, activități cu caracter urgent pentru a rezolva probleme financiare curente. Efort de „a face bani”. Nu sperați în ajutorul prietenilor și nici nu-i solicitați în acest scop.



Horoscop Urania saptamana 28 Aprilie–4 Mai 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții