Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 13 Mai 2018

Written By NIKE B. on duminică, 13 mai 2018 | 07:10


Horoscop pentru femei de azi Duminica 13 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca pasiunea dintre tine si partenerul de viata s-a mai diminuat, atunci iti vei da seama ca planetele te incurajeaza azi sa reinvii ceea ce a fost la inceput. Redescoperiti caldura de odinioara prin intermediul unei activitati nemaintalnite si incearca sa fii cat se poate de deschis si spontan. Te va ajuta enorm!


Horoscop pentru femeia din Taur

Astrele iti arata ca azi te intrebi daca are rost sa risti sa actioneszi conform sentimentelor, care te indruma spre o anumita persoana speciala. Ai putea sa reflectezi foarte mult pentru a vedea care sunt toate posibilitatile, dar pana la urma va trebui sa iti asumi acel risc. Nut e poti pregati pentru asa ceva. Singurul lucru pe care poti sa-l faci este… sa-l faci si atat.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Aspectele frumoase ale acestei zile aduc multa pasiune povestii de dragoste pe care o traiesti in aceste momente. Astrele te incurajeaza sa recurgi la tot felul de trucuri de dragoste, desi te afli intr-o relatie stabile. Daca de-abia ai cunoscut pe cineva care-ti face inima sa tresalte, fii pregatit pentru o aventura de proportii.






Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi ai putea sa dai dovada de o nerabdare care nu ti-e caracteristica, daca ne gandim la dragoste. Planetele ne arata ca nu prea te intereseaza daca persoana pe care o simpatizezi simte la fel ca tine. Esti atat de determinat sa realizezi un impact semnificativ, incat nu are cum sa te ignore. Este clar ca ai nevoie de spatiu pentru a-ti arata cele mai de pret atuuri.


Horoscop pentru femeia din Leu

Energia zilei aduce o schimbare importanta in relatia de cuplu. Indiferent de cat de mult ai incercat sa lasi la o parte problemele care te framanta, va trebui sa dai, intr-un final, cartile pe fata. Dupa aceasta este foarte probabil ca relatia sa se fin incheiat, dar asta nu inseamna decat ca un nou capitol va incepe. Un capitol care te va satisface din mult mai multe puncte de vedere.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Pasiunea pare sa te incolteasca oriunde te-ai duce. Rareori ai simtit asemenea sentimente, desi esti o persoana romantica prin definitie. Cuvintele obsesie si posesie iti fug prin minte atunci cand te gandesti la o anumita persioana. Foloseste-te de aceasta oportuinitate pentru a-ti exprima sentimentele, dar nu exagera.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai tendinta sa traiesti lucrurile cam intens azi, asa ca, daca ai o intalnire, mare atentie la cat de mult te lasi dusa de val! Poti sa afli fie ca sunteti facuti unul pentru celalalt, fie ca nu a existat decat simpla atractie intre voi.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi vei incerca sa atingi noi nivelui de experienta in interiorul relatiei. Daca de curand ai iesit dintr-o perioada mai proasta, nu ar fi indicat sa intri intr-o situatie asemanatoare foarte repede. Totusi, o noua prietenie ar putea sa te tenteze sa examinezi ce ai facut rau in trecut.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

In procesul de a te alatura unui nou grup sau unui grup de studiu, ai putea sa cunosti pe cineva care are un stil de viata foarte diferit de al tau. Datorita influentei pe care o exercita astrele astazi asupra ta, esti tentat sa-ti doresti sa stii din ce in ce mai multe lucruri despre acea persoana. Ti se pare ca exercita un nivel inalt de atractie. Gandeste-te bine la urmatoarea ta miscare.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astrele te-ar putea incuraja sa profiti de o oportunitate neobisnuita, mai degraba decat sa mergi pe calea cea cunoscuta. Totusi, deschizandu-te acestei neasteptate oportunitati, iti vei deschide drumul catre o persoana pe care n-ai avea sansa sa o cunosti, in mod obisnuit. Poate ca destinul ti se arata pe parcursul acestei zile, asigurandu-ti intalnirea cu o persoana potrivita.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu conteaza cat de mult ai incerca sa ajungi aproape de cineva, te trezesti mereu in fata unui zid gros. Miscarile planetelor indica faptul ca ai putea sa gasesti ziua de azi foarte frustranta, fiindca nu reusesti sa dai de capatul lucrurilor, oricat de mult ti-ai da silinta. Exista o solutie la aceasta problema, dar aceasta presupune sa vrei sa-ti schimbi puncrul de vedere si totul se va schimba.







Horoscop pentru femeia din Pești

Alinierea planetelor arata ca va trebui sa actionezi daca vrei sa impresionezi in seara aceasta. Decat sa te gandesti la un plan exact, care aproape sigur nu va da rezultate, mai degraba incearca sa te bazezi pe aptitudini care sa se refere mai mult la increderea in persoana proprie. Vei beneficia mult mai multe de pe urma deschiderii tale fata de celalalt.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții