Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop Urania saptamana 12 – 18 Mai 2018 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 12 mai 2018 | 08:05



Horoscop Urania săptămâna 12 – 18 Mai 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 12 – 18 Mai 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 12 – 18 Mai 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 12 și 13 mai seara, energie, încredere, dinamism, dorință de a se implica, de a fi activ, de a se angaja în diferite activități, cele mai multe în interes personal. Între 13 mai, după ora 21:06′, și noaptea de 15 mai, banii îi preocupă pe Berbeci, le mobilizează gândurile și activitatea. Pe fond, contextul nu este negativ dar, din cauza premizelor majore pe care le ridică planetele care tranzitează casa a II-a, senzația este de dificultate. Se prefigurează o schimbare provocată de Luna Nouă în Taur care se va produce pe 15 mai și care le va da posibilitatea să pună bazele unei noi activități sau a unei abordări diferite a felului în care își vor valorifica forța de muncă. Tot pe 15 mai, Uranus va intra în zodia Taurului, adică în același sector al casei banilor obținuți din muncă proprie, și va instaura, într-o primă etapă, până în toamna acestui an, și apoi, într-o a doua etapă din 2019 pentru următorii șapte ani, numeroase prilejuri de reașezare a felului în care vor câștiga banii. Între 15 mai, după ora 23:44′, și începutul zilei de 17 mai, capacități bune de comunicare, de a se prezenta în public, de a susține examene, mai ales la probele orale. Drumuri plăcute, de agrement sau noroc în timpul unei deplasări. Informații utile. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului și își va pune amprenta pe casa prietenilor, introducând un dinamism excesiv (certuri, despărțiri); alături de aceste cunoștințe ei vor trăi situații speciale și vor fi martori la ipostaze inedite de viață socială. Între 17 mai, după ora 00:48′, și 18 mai, Luna se va afla în casa familiei și va primi influxurile conjuncției între maleficii Pluton și Luna Neagră, din opoziție: unele rude le pot afecta imaginea, le pot pune cariera într-o lumină proastă; griji și tensiuni în casă din cauza unei evoluții riscante în plan socio-profesional.



Horoscop Taur pentru săptămâna 12 – 18 Mai 2018

Horoscop Urania Taur

Între 12 și 13 mai seara, mental agitat. Între 13 mai, după ora 21:06′, și noaptea de 15 mai, răstimp destul de important pentru acești nativi datorită marcajului astral introdus de Luna Nouă în semnul lor zodiacal, care poate indica un început de drum în plan personal sau nevoia de a consolida și construi un proiect de viață. Tot pe 15 mai, Uranus va intra în zodia Taurului, plasându-se în casa I a acestor nativi până în toamna acestui an și, apoi, din 2019 până în primăvara lui 2026, provocând transformări (sau o singură transformare dar profundă) legate de creștere, dezvoltare, formare, maturizare, consolidare a personalității lor. Între 15 mai, după ora 23:44′, și începutul zilei de 17 mai, discuții pe teme bănești, unele îmbucurătoare; totuși, nu vă entuziasmați până nu se vor se concretiza respectivele câștiguri. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului, plasându-se pentru niște săptămâni în casa ridicării în rang social prin profesie sau valoare personală și va determina prin situațiile neprevăzute și bruște premiza unor schimbări; unele vor fi interesante și binevenite, altele vor da o turnură drastică posturii lor publice sau le vor impune noi repere la care să se raporteze în activitatea lor care nu vor fi în concordanță cu conștiința lor. Între 17 mai, după ora 00:48′, și 18 mai, dialog greoi, prudență, rezervă sau chiar suspiciune manifestată față de frați, vecini, cunoscuți ocazionali. Posibile blocaje în situația în care nativul este „atacat” verbal, contestat sau acuzat; Taurul nu va reacționa ci va analiza atent întregul context conflictual. Deplasări anevoioase făcute din constrângere, obligații, promisiunilor sau angajamente oficiale. Nota generală a întregii săptămâni va fi dată de intensitatea relațiilor parteneriale, de afaceri sau divergente (dușmănie). Grijă mare la desfășurarea unui proces sau a unei proceduri legale.








Horoscop Gemeni pentru săptămâna 12 – 18 Mai 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 12 și 13 mai seara, agitație mare în sectorul „prieteni”: întâlniri, discuții aprinse, implicare, posibile tensiuni trecătoare născute din mici ambiții și vanități. Între 13 mai, după ora 21:06′, și noaptea de 15 mai, nativii vor simți nevoia să se echilibreze la nivel organic și psihic, să se detașeze de stres și solicitări; nevoia de odihnă și învigorare. Moment special trăit la nivelul „lumii interioare” generat de Luna Nouă în Taur din 15 mai. Tot pe 15 mai Uranus va intra în zodia Taurului care va sta în acest sector până în toamna acestui an, timp în care va răscoli subconștientul, memoria afectivă, motivațiile structurii lor umane, obligându-i pe nativi să se reformuleze, să se alinieze acestor exigențe astrale, să opereze decizii cu o motivație profundă și, mai ales, să-și înțeleagă destinul și să-și urmeze menirea, demers de lungă durată care va opera asupra casei a XII-a până în mai 2026. Între 15 mai, după ora 23:44′, și începutul zilei de 17 mai, Gemenii vor fi destinși, degajați, optimiști, detașați de factorii de stres dar și de obligațiile obositoare. Formă fizică și psihică bună; șarm personal. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului și își va exercita influența în sectorul reprezentărilor superioare despre lume și viață, al educației, al călătoriilor și al idealurilor concretizate prin schimbări de opinie și de interes. Posibile schimbări bruște de atitudine față de idei, valori morale sau religioase, revelația unor adevăruri care le sunt înlesnite de contactul cu obiceiurile și cultura unei țări străine în care se deplasează pentru a studia, a munci sau a-și întemeia o familie. Descoperii de sine prin raportarea la noile criterii de viață și activitate cu care se confruntă în mediile de activitate exigente. Între 17 mai, după ora 00:48′, și 18 mai, enervări pricinuite de încurcături și piedici în calea unor rezolvări materiale.



Horoscop Rac pentru săptămâna 12 – 18 Mai 2018

Horoscop Urania Rac

Între 12 și 13 mai seara, efort dea face față solicitărilor publice, de imagine sau de răspundere profesională. Între 13 mai, după ora 21:06′, și noaptea de 15 mai, Racii vor dori să dea mai multă stabilitate relațiilor cu prietenii de curând intrați în cercul lor de apropiați; în această ordine de idei, Luna Nouă în Taur, din 15 mai, le poate oferi prilejul să cunoască o persoană importantă pentru ei sau alături de care să-și propună să desfășoare o serie de activități și preocupări (nu afaceri!). Tot pe 15 mai Uranus va intra în zodia Taurului, și va începe, într-o primă etapă, până în toamna acestui an, și, într-o a doua etapă, între 2019 – 2916, se facă trieri drastice în rândul prietenilor nativului dar, în egală măsură, îi va pune în situații neobișnuite prin intermediul cărora ei pot intra în cercuri de persoane la care, într-un mod de viață obișnuit, nu ar avea acces. Între 15 mai, după ora 23:44′, și începutul zilei de 17 mai, univers interior mai senin; nativii se pot debarasa de obsesii și idei fixe, „curățându-și” subconștientul de stări de spirit chinuitoare. Detașare de stres dar și de trecut. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului, respectiv în casa a VIII-a a beneficiilor rezultate din relația lor cu diverse persoane și instituții care le pot facilita sau oferi un avantaj sau un câștig; de aici și posibilele surprize sau întorsături ale sorții cu implicații sau consecințe materiale, mai mult sau mai puțin plăcute, în funcție și de relația momentului cu aspectele hărții personale ale fiecăruia. Din 16 mai, relație a nu se amesteca banii și prietenia. Între 17 mai, după ora 00:48′, și 18 mai, Luna va traversa zodia Racului, aflându-se în domiciliu, context astral favorabil nativilor care se vor simți protejați și susținuți de Guvernatorul lor. Moment al visării, al fanteziei, al speranței, al construcțiilor mentale.









Horoscop Leu pentru săptămâna 12 – 18 Mai 2018

Horoscop Urania Leu

Între 12 și 13 mai seara, reacții energice la ipostazele contrastante din existența lor care le pun voința sau conștiința la încercare. Leii vor acționa sub stresul momentului, al presiunii sociale sau al unui context în care nu vor fi în largul lor. Între 13 mai, după ora 21:06′, și noaptea de 15 mai, efort de consolidare a posturii lor publice: funcție, răspundere, imagine. Discuții de principiu pentru câștigarea unor aliați sau susținători puternici, cu sorți de izbândă în preajma zilei de 15 mai, când va avea loc Luna Nouă în Taur, și când ei pot avea surpriza să constate că, de partea lor, va trece cineva la care nu se așteptau. Tot pe 15 mai Uranus va intra în zodia Taurului și, până la toamnă, va introduce o notă specială, de testare a rezistenței lor. apoi va reveni, în 2019, în acest sector, în care va rămâne până în 2026, punându-i pe Lei în situația să-și reformuleze, în permanență, statutul social, imaginea și să-și dovedească valoarea personală prin felul în care vor depăși situațiile-limită. Între 15 mai, după ora 23:44′, și începutul zilei de 17 mai, întâlniri agreabile cu prietenii, distracție și veselie, informații sau sugestii utile venite din partea cunoscuților cu care se consultă. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va imprima o dinamică specială casei a VII-a. Pentru mai multe săptămâni de acum încolo, în acest sector, nu va fi liniște. Noutățile și surprizele se vor ține lanț, uimindu-i pe nativi prin contextul și forța de impact a evenimentelor pe care le va genera. Contextul astral va fi favorabil despărțirilor, certurilor, divorțurilor sau proceselor cu evoluție sau final greu surprinzător. Primele semne pot apărea chiar după 16 mai pe fondul cuadraturii drastice Marte/Uranus. Între 17 mai, după ora 00:48′, și 18 mai, discrete probleme de sănătate.









Horoscop Fecioară pentru săptămâna 12 – 18 Mai 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 12 și 13 mai seara, enervări și agitație, de multe ori sterilă, în vederea deblocării unor bani sau obținerii aprobărilor care le-ar permite să beneficieze de înlesniri financiare sau conjuncturi favorabile lor pentru a desfășura o activitate sau un proiect. Între 13 mai, după ora 21:06′, și noaptea de 15 mai, nevoia de a-și limpezi și consolida opiniile printr-un efort de cunoaștere (cercetare, învățare, stagii de perfecționare, experiență personală). În ziua de 15 mai, când va avea loc Luna Nouă în Taur, nativii pot găsi o motivație sau un argument în jurul căruia să dezvolte un plan de viață. Moment bun, din punct de vedere astral, pentru a se lansa în proiecte personale pe termen lung sau pentru a debuta, în cazul tinerilor. Tot pe 15 mai, Uranus va intra în zodia Taurului și va da casei a IX-a, a studiilor înalte și a relațiilor cu străinătatea, o vocație specială bazată pe transformări majore, într-o primă etapă, în acest an (până la toamnă) și, într-o a doua etapă, între 2019 – 2026. Între 15 mai, după ora 23:44′, și începutul zilei de 17 mai, succes, felicitări, aplauze, simpatie a publicului (mai ales în cazul creatorilor, artiștilor, interpreților, oamenilor politici). Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va lucra, pentru mai multe săptămâni, pe două planuri: sănătate și muncă. Cel mai important marcaj privește circulația periferică, circulația venoasă, fiziologia picioarelor (de la genunchi la gleznă, implicând, de-o potrivă, osatura și musculatura) și sistemul nervos în ansamblu. În privința muncii, noua postură a lui Marte va provoca situații care îi vor lua prin surprindere pe nativi care nu vor ști cum e mai bine să procedeze și, pentru că vor trebui să se decidă repede, este riscul ca Fecioarele să facă evaluări greșite. Între 17 mai, după ora 00:48′, și 18 mai, atitudine rezervată față de prieteni.




Horoscop Balanță pentru săptămâna 12 – 18 Mai 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 12 și 13 mai seara, dialoguri crispate sau, pe alocuri, chiar mânioase, cu unii parteneri. Stare de iritare și nemulțumire manifestată între soți. Nu este un moment indicat pentru negocieri, explicații, întrevederi menite să readucă pe linia de plutire niște relații încordate sau viciate de neîncredere și antipatie. Între 13 mai, după ora 21:06′, și noaptea de 15 mai, discuții pe teme care, de la caz la caz, se pot chema „pe avere”, „pe moștenire”, pe servicii”, „pe binefacere”, ș.a.m.d. În ciuda precauțiilor, ziua de 15 mai, când va avea loc Luna Nouă în Taur, poate consfinți afirmarea unui regim al bunurilor care va intra imediat sub controlul drastic al planetei Jupiter care va putea acționa în două feluri: prin dezvăluirea unor manevre incorecte făcute sau care, deloc paradoxal, va permite „lucrăturile” în secret, astfel că, lezarea materială a nativului nu va fi lesne de identificat. Tot pe 15 mai, Uranus va intra în zodia Taurului, ceea ce va instaura o notă aparte în acest context: permanente schimbări de situație, de optică asupra evenimentelor, de interes sau de mod de acțiune. Pe fond, în varii chipuri, mai mult sau mai puțin credibile și explicabile, se pot pierde bunuri, se pot obține câștiguri, constantă însă va rămâne amenințarea lucrurilor incorecte. Între 15 mai, după ora 23:44′, și începutul zilei de 17 mai, idei bune, inspirație, capacitatea de a specula o clipă favorabilă, de a intra în posesia unor informații sau cunoștințe de care nativul are nevoie în pregătirea sa. Vești bune din străinătate; posibile deplasări de scurtă durată. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului care va tulbura apele în plan sentimental dar și relațiile părinților cu copiii. Între 17 mai, după ora 00:48′, și 18 mai, grijă pentru propriul post (funcție), imagine sau premisă publică.









Horoscop Scorpion pentru săptămâna 12 – 18 Mai 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 12 și 13 mai seara, stări organice dezagreabile (enervări, insomnii, dureri de cap, tulburări de vedere sau de auz, stres, agitație). Schimburi de cuvinte la locul de muncă. Scorpionii vor reacționa disproporționat, dacă li se atrage atenția asupra stilului sau rezultatului muncii lor. Între 13 mai, după ora 21:06′, și noaptea de 15 mai, toate relațiile parteneriale vor sta sub semnul dificil al ostilităților, al neînțelegerilor și al rigidității; uneori, se vor putea identifica și intenții deloc civilizate (dorință de răzbunare, chef de răfuială, plăcerea de a pedepsi). Pe fondul energiei astrale eliberate de Luna Nouă în Taur care va avea loc în ziua de 15 mai, unele conflicte se pot manifesta sub forma unei explozii nervoase, a unei izbucniri vehemente care, va stârni riposte mai mult sau mai puțin decente. Tot pe 15 mai, Uranus va intra în zodia Taurului și va îndrepta influxuri energice asupra aceleiași case a VII-a, punând sub un semn greu viitorul multor relații conjugale, de afaceri, parteneriate sau de cooperare, negocieri și alianțe, înțelegeri verbale și contracte scrise; toate vor sta, de acum până la toamnă, într-o primă etapă, și, apoi, din 2019 până în 2026, într-o a doua etapă, sub semnul anulării și dezicerii părților de responsabilitățile asumate. Între 15 mai, după ora 23:44′, și începutul zilei de 17 mai, mici cadouri, atenții și promisiuni care bucură și fac plăcere. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va clătina relațiile de familie dar, totodată, va genera ipostaze noi de viață (mutare, schimbarea reședinței, vânzări sau cumpărări de case și bunuri de valoare dar și risc de pierdere a lor pe fondul unor măsuri litigii, procese, revendicări, etc. Între 17 mai, după ora 00:48′, și 18 mai, blocaj la nivelul comunicării interumane, instituționale, în țară și sau cu străinătatea. Deplasări sub semnul încurcăturilor.





Horoscop Săgetător pentru săptămâna 12 – 18 Mai 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 12 și 13 mai seara, vârtej afectiv, reacții intempestive, impulsive. Nativii vor simți nevoie să-și consume energia făcând sport sau desfășurând activități solicitante. Săgetătorii vor fi energici cu odraslele lor, încercând să-i controleze și să-și impună punctul de vedre. Dacă măsurile pedagogice vor fi motivate și făcute la timpul potrivit, ele vor avea rezultatul scontat. Între 13 mai, după ora 21:06′, și noaptea de 15 mai, posibile reorganizări la locul de muncă, discuții pe tema schimbărilor necesare, informații esențiale legate de statutul nativilor la serviciu, în preajma zilei de 15 mai, când va avea loc Luna Nouă în Taur, moment care se asociază cu premise noi pentru activitatea or profesională. Tot pe 15 mai, Uranus va intra în zodia Taurului și va genera transformări ale nativului care se va reorienta din punctul de vedere al relației muncă/efort/competență/salarizare. Nu sunt excluse deciziile neașteptate ale unor Săgetători care s-au săturat să aștepte „un bine” care nu mai vine din perspectiva banilor. Între 15 mai, după ora 23:44′, și începutul zilei de 17 mai, dialoguri plăcute, schimburi de impresii utile, împăcări între soți, pas important în vederea semnării unor contracte sau acorduri de colaborare. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va dinamiza casa educației, a informațiilor, a dialogului sau a deplasărilor de scurtă durată. Tranzitul poate genera, dacă nu se exagerează, situații interesante, informații obținute în chip mai puțin obișnuit. Tranzitul împinge la exces și poate, în funcție de vârstă și educație, să le dea unora inițiative care ar putea fi taxate drept aroganță. Surprize în timpul călătoriilor sau nevoia de a pleca la drum, pe nepusă masă. Între 17 mai, după ora 00:48′, și 18 mai, reticențe cu privire la un câștig; nativii vor estima corectitudinea, legitimitatea și riscul acceptării lor.









Horoscop Capricorn pentru săptămâna 12 – 18 Mai 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 12 și 13 mai seara, stres familial, vești sau ipostaze care îi solicită pe nativi tocmai când au de rezolvat alte chestiuni urgente. Între 13 mai, după ora 21:06′, și noaptea de 15 mai, relațiile cu copiii îi vor acapara pe părinți. Context astral favorabil celor care desfășoară activități de artistice sau cu o componentă majoră de fantezie, gust, inspirație, creativitate (arhitectură, design, modă, decorațiuni interioare, scenografie, urbanism, etc.). Nativii vor dori să se lămurească cu privire la natura, temeinicia și viitorul unei relații afective și care, în preajma zilei de 15 mai, când va avea loc Luna Nouă în Taur, ar putea lua o decizie care să așeze la locul cuvenit o relație sufletească. Tot pe 15 mai, Uranus va intra în zodia Taurului și va introduce, în același sector al casei a V-a, o notă de surpriză, de inedit, de originalitate, de imprevizibil. Contextul va dura până în toamna acestui an și se va relua în 2019 pentru următorii șapte ani. Între 15 mai, după ora 23:44′, și începutul zilei de 17 mai, informații care îi liniștesc sau îi mulțumesc pe Capricorni cu privire la o chestiune de muncă. Ameliorări discrete ale stării de sănătate, recuperare organică mulțumitoare. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va începe să zbuciume casa banilor pentru următoarele săptămâni. Între 17 mai, după ora 00:48′, și 18 mai, nu va fi un răstimp indicat pentru ședințe, întruniri, întâlniri menite să pună în discute chestiuni importante, delicate sau conflictuale. Întreaga săptămână va fi marcată de conjuncția la grad perfect dintre maleficii Pluton și Luna Neagră care vor menține în prim-planul vieții lor probleme greu de rezolvat care le macină nervii. Între 16 și 18 mai posibilă constrângere de ordin financiar sau cheltuieli nesăbuite.




Horoscop Vărsător pentru săptămâna 12 – 18 Mai 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 12 și 13 mai seara, e multă bruschețe în felul Vărsătorilor de a formula nemulțumiri, observații, pretenții ceea ce va face anevoios dialogul lor cu rudele (frați/surori), vecinii, cunoscuții ocazionali sau străinii pentru că îi va provoca pe aceia să le dea o replică pe măsură. Atenție la drumuri care se pot asocia cu incidente. Între 13 mai, după ora 21:06′, și noaptea de 15 mai, probleme casnice menite să „pună pe roate gospodăria”, chestiuni administrative. Cei care dețin pământ vor fi obligați să se ocupe de soarta lui din punct de vedere legal (acte, taxe) sau economic (îngrijirea culturilor, vânzarea produselor). Relația cu unii membri de familie va fi greoaie: nativul dorește să intervină într-o chestiune de interes sau beneficiu comun într-un chip pe care familia nu-l acceptă. Pe 15 mai, va avea loc Luna Nouă în Taur, prilej astral pentru a marca o etapă nouă la capitolul avere, patrimoniu. Tot pe 15 mai, Uranus va intra în zodia Taurului și va da casei a IV-a statutul de loc karmic prin încercările la care îi va supune pe Vărsători până în toamna acestui an. Între 15 mai, după ora 23:44′, și începutul zilei de 17 mai, etapă menită să le ofere nativilor prilejul să se destindă, să uite de probleme, să se distreze. Cei tineri vor dori să fie eroii unor aventuri sentimentale „ca-n filme” și-și vor pune la contribuție întreaga lor imaginație și disponibilitate spre „versiuni originale”. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului, moment astral de mare răsunet interior. Marte le va da curaj, nerăbdare, determinare până la imprudență. Vărsătorii vor deveni o forță dar, mai întâi, ei vor primi dușul rece la cuadraturii Uranus/Marte pe casa I a personalității lor ceea ce va avea darul să-i deruteze. Între 17 mai, după ora 00:48′, și 18 mai, discrete disfuncții organice provocate de alimentație, tulburări digestive, oboseală, dureri reumatice.








Horoscop Pești pentru săptămâna 12 – 18 Mai 2018

Horoscop Urania Pești

Între 12 și 13 mai seara, îngrijorări provocate de o chestiune bănească. Între 13 mai, după ora 21:06′, și noaptea de 15 mai, fel cumpătat și echilibrat de vorbi și a purta discuții. Context astral favorabil învățării, acumulării de cunoștințe teoretice dar și a deprinderilor tehnice (abilitate, îndemânare, pricepere, simț practic). Noroc la informații esențiale care se pot ivi în universul de cunoaștere al Peștilor în preajma zilei de 15 mai, când va avea loc Luna Nouă în Taur. Tot pe 15 mai, Uranus va intra în zodia Taurului și va provoca, până în toamna acestui an, descoperiri care nedumeresc; pentru cei serioși, care urăsc superficialitatea și nu „ard etapele”, perioada se anunță excepțională permițându-le progrese majore la capitolul școală, învățătură, perfecționare, lărgire a orizontului de cunoaștere. Pentru moment, deplasările de agrement sunt favorizate, anunțând motive de bucurie a simțurilor în sânul naturii. Între 15 mai, după ora 23:44′, și începutul zilei de 17 mai, discuții cotidiene pe teme domestice, întâlniri cu rudele care fac plăcere ori chiar permit împăcări. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va începe să „facă valuri” la nivelul subconștientului, scoțând la suprafață secvențe de viață și gând ce trebuie corect gestionate, pentru a nu se ajunge la crize interioare. Peștii ar putea înregistra o primă astfel de „mostră” între 16 – 18 mai, pe fondul unor vești destabilizatoare. Între 17 mai, după ora 00:48′, și 18 mai, secvență favorabilă celor care au trebuie, în activitatea lor artistică sau interpretativă, să facă uz de sensibilitate și expresivitate. Altfel, respectivele zile ar putea fi înmuiate în lacrimi (inutile). Întreaga săptămână prietenii îi pot leza, într-o măsură mai profundă sau mai restrânsă, în funcție de încrederea pe care Peștii le-o acordă; trebuie evitate persoanele dificile sau cu o educație precară.




Horoscop Urania saptamana 12 – 18 Mai 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții