Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 27 Mai 2018

Written By NIKE B. on duminică, 27 mai 2018 | 06:29


Horoscop pentru femei de azi Duminica 27 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Toate problemele legale si financiare vor avea rezultate favorabile. Parte din succes se datoreaza faptului ca ati descoperit ceva ce a fost trecut cu vederea de asa-zisii experti.

Horoscop pentru femeia din Taur

Pare usor sa spuneti tot ce aveti pe suflet luna aceasta, dar nu este si intelept. Aveti o putere a exemplului mare, asa ca ar fi bine sa profitati de ea in cazul celor care necesita motivare si sfaturi.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Lasati idealismul la o parte momentan, fiindca cineva la care tineti a fost pus pe un piedestal. Fiti mai obiectiv cand vine vorba de caracterul real al acestei persoane, in loc sa ii atribuiti calitati Dumnezeiesti.





Horoscop pentru femeia din Rac

Va surveni o situatie dificila, care va va face sa va aparati. Veti fi atat de prins in apararea pozitiei dumneavoastra, incat nu veti vedea ce simt cei din jur. De-abia dupa ce va veti da seama, vi se va face rusine.

Horoscop pentru femeia din Leu

Nu trebuie sa permiteti niciunei probleme temporare sa va deprime sau sa va deranjeze. S-ar putea sa va enerveze faptul ca trebuie sa calatoriti intr-o zi in care pur si simplu preferati sa va petreceti timpul la dumneavoastra acasa.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Aveti de a face cu persoane care incearca sa va includa intr-o situatie incurcata. Probabil ca nu va vor binele. Aveti grija la evenutalele deceptii pe care le pot oferi persoanele de sex opus.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Economistiti multi banii pentru acea excursie, chiar daca este nevoie sa faceti multe compromisuri pana cand veti pleca. Doar nu vreti sa umblati cu prea putini bani la dumneavoastra si sa nu va permiteti cateva mici delicii.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cereti sfatul unui prieten cu experienta. Inainte de a cheltui bani pe asa numitii �specialisti�, veti vedea ca prietenul este o solutie la fel de eficienta si care costa mai putin. Sfatul sau va va ajuta foarte mult.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca aveti de gand sa calatoriti, pregatiti-va complet cu documente, pasapoarte si tot ce mai trebuie. S-ar putea ca extazul sa va faca sa uitati cateva lucruri importante. Vaccinati-va, mai ales daca va duceti intr-o tara mai saraca.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aceasta perioada scoate la iveala energiile fundamentale de care dispuneti si care va scot in evidenta pe intreg parcursul lunii si dupa. Asta inseamna ca tot ce faceti se bazeaza pe increderea de care dati dovada si pe faptul ca veti fi o fantana de energie si inspiratie pentru ceilalti. Este ocazia sa va ocupati de dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Vreti sa va imbunatatiti obiceiurile nutritionale si sa adoptati un stil de viata mai sanatos. Trebuie sa stiti, insa, ca decizia trebuie sa o luati in casa si sa va gasiti noi activitati cu care sa va consumati energia in aceasta perioada.





Horoscop pentru femeia din Pești

Vietile mai multor oameni se destrama si este nevoie sa va implicati pentru a opri acest lucru. Trebuie, insa, sa fiti dumneavoastra foarte organizat pentru a putea face ordine in vietile altora.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții