Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop Urania saptamana 26 Mai–1 Iunie 2018 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 26 mai 2018 | 06:31



Horoscop Urania săptămâna 26 Mai–1 Iunie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 26 Mai–1 Iunie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 26 Mai–1 Iunie 2018

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 26 mai, Berbecii vor identifica nevoia imperioasă de a rămâne calmi în fața provocărilor, de a nu ceda ispitei de a intra in dispute, de a se feri de atitudinile radicale și tăioase în orice fel de dialog, negociere, întâlnire și de a face un real efort de cooperare. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, nativii vor avea tot timpul senzația că cineva le pregătește o păcăleală în plan financiar: vor deveni suspicioși și preocupați să-și securizeze banii sau bunurile. Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, preocupări legate de statutul oficial al unor proiecte sau de punerea lor în aplicare cât mai rapidă. Lucrurile s-ar putea precipita în preajma zilei de 29 mai, când va avea loc Luna Plină în Săgetător, și când este posibil ca Berbecii să primească vești din țară sau străinătate (depinde natura proiectului de viață vizat) de la instituții cu privire la stadiul aprobărilor sau acceptării lor în forme de învățământ (studiu), de muncă și activitate care să le permită să-și dezvolte calitățile profesionale. Posibilă deplasare de scurtă durată. Aceste vești le pot însă transmite condiții care complică situația prin pretențiile și exigențele pe care le impun. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și va colora casa schimburilor de informații, a călătoriilor și a relațiilor cu frații cu mult dinamism și energie. Noutățile vor răsări la tot pasul. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, funcția, responsabilitățile publice, chestiunile legate de carieră și/sau imagine publică li se vor părea nativilor o povară, ele fiind o permanentă sursă de îngrijorare, nemulțumire și stres. Zi bună pentru relațiile cu prietenii prin felul în care pot decurge consultările. Tot în preajma acestei zile, intuiții și presimțiri corecte ori protecție în fața unor pericole.





Horoscop Taur pentru săptămâna 26 Mai–1 Iunie 2018

Horoscop Urania Taur

În prima parte a zilei de 26 mai, nativii vor face efortul de a-și conserva starea de sănătate. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, ar putea ieși la iveală invidii și gelozii, rivalii pot încerca să-i păcălească pe nativi. În tot acest peisaj presărat cu riscuri, va funcționa protectiv Trigonul regal pe semne de Apă și mai ales relația armonică dintre cei doi Benefici (Venus și Jupiter) concretizată sub forma unor avertismente venite la timp sau a unor informații esențiale de care Taurii trebuie să țină cont. Atenție la capcanele strecurate într-un contract sub forma unor clauze aparent legale sau a unor condiții abuzive. Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, axa celor două case ale banilor, ale veniturilor curente și avantajelor materiale va fi solicitată din plin. Luna Plină în Săgetător, care se va produce în după-amiaza zilei de 29 mai, va ridica probleme juridice, chestiuni de legalitate sau relații cu reprezentanții unor instituții în vederea reglementării lor. Numeroase discuții, vești, corespondență intensă, elaborare de documente și acte doveditoare. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și, alături de Soare, va genera un adevărat vârtej de știri, opinii, schimburi de idei, creând o stare de suprasolicitare asupra nativilor care vor trebui să aibă abilitatea să identifice informațiile utile lor și corecte dintr-un șir lung de ipoteze și speculații. E nevoie de calm, atenție la detalii și obiectivitate. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, chestiunile de fond, importante pentru construcția interioară a Taurilor (conștiință de sine, convingeri, idealuri, atașamente, proiecte pe termen lung, aspirații), vor constitui un sector de viață apăsător. Deplasări dificile, cu piedici și disconfort și mesaje bruiate sau întrerupte; efort de a se detașa sau a uita secvențe neplăcute de viață.










Horoscop Gemeni pentru săptămâna 26 Mai–1 Iunie 2018

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 26 mai, predispoziție spre relaxare, detașare de factorii de stres, obligații curente presante, termene fix de predare sau constrângeri. Nevoia libertății de mișcare, preocupări facile, interes pentru divertismentul lejer. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, se vor contura îngrijorări sau nemulțumiri provocate de schimbările unui context de muncă cu sau fără implicații salariale. A nu se formula revendicări. În planul sănătății se pot declanșa răceli, viroze, infecții urinare, genitale sau la nivelul sinusurilor. A nu se face intervenții cu scop terapeutic, pentru analize ori chiar cu scop cosmetic care presupun tăieturi, incizii adânci, injecții, extracții, aspirații etc. Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, Gemenii vor fi obligați să facă față exigențelor unor ipostaze oficiale sau cu o pronunțată componentă juridică și legală (întâlniri cu avocați, consultări cu mediatori, alcătuire de dosare, strângere a actelor și dovezilor, depunerea unei mărturii într-un proces, participarea la o anchetă). Aspectul nu este nefast ci doar sâcâitor, solicitant și îi va expune pe nativi în fața lumii sau a opiniei publice. Aceste ipostaze se pot contura cu mai multă vigoare în preajma zilei de 29 mai, când va avea loc Luna Plină în Săgetător, eveniment astrologic care se va reflecta și asupra casei I a personalității. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și le va da nativilor o foarte bună capacitate de exprimare, multă spontaneitate, fantezie, capacitate de a se descurca, de a găsi rapid soluții. Gemenii vor arăta bine, vor fi vioi, simpatici și veseli pentru următoarele două săptămâni. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, griji materiale sau mici neconcordanțe, amânări sau întârzieri în privința acordării sau intrării în posesia unor bani, bunuri materiale sau servicii.




Horoscop Rac pentru săptămâna 26 Mai–1 Iunie 2018

Horoscop Urania Rac

În prima parte a zilei de 26 mai, enervări și efort de a depăși stresul cotidian. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, sentimente profunde, intense, stârnite de furtuna amintirilor și reeditărilor afective care îl împing pe câte un nativ spre exces de emotivitate, slăbiciune și lacrimi. Femeile care au trecut de curând prin despărțiri, certuri, dezamăgiri vor fi mai vulnerabile. În funcție de construcție personală, vârstă și educație, nu vor fi excluse crizele de gelozie, remușcările, dorința de răzbunare. Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, litigii de muncă sau chestiuni juridice de natură contractuală. Unele îi vor implica pe nativi într-o acțiune revendicativă comună, alteori, fiecare, pe cont propriu, va formula nemulțumiri și cereri. Posibilă etapă importantă în desfășurarea unui proces (audiere, mărturie, pronunțare). În planul sănătății, vor fi implicate în mod direct dar nu în chip defavorabil, brațele și membrele inferioare, cu tot ceea ce privește sistemul loco-motor (osatură, musculatură, circulație arterială, sistem nervos periferic). În preajma zilei de 29 mai, când va avea loc Luna Plină în Săgetător, unele persoane vor avea amorțeli, crampe musculare, tremor, ca ecou al unor afecțiuni mai vechi. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și va continua, în planul sănătății, ceea ce a declanșat, cu puțin timp în urmă, Luna Plină. În altă ordine de idei, intuim șansa Racilor de a intra în posesia unor informații speciale (discrete, secrete) prin mărturisiri, indiscreții, scurgeri de informații care le pot fi utile într-un sector de viață și activitate prin dezvăluirea motivelor ascunse ale unor evenimente. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, relații parteneriale dificile, marcate de indisponibilitatea nativilor de a fi diplomați, adaptabili sau înțelegători.











Horoscop Leu pentru săptămâna 26 Mai–1 Iunie 2018

Horoscop Urania Leu

În prima parte a zilei de 26 mai, diplomație și tact în conversațiile particulare sau în prestațiile publice (ședințe, convenții, congrese, întruniri, colocvii). Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, îngrijorări domestice, stricăciuni gospodărie; alterarea relațiilor cu rudele, tensiuni și ostilități pe relația soț/soție – socri. Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, impulsuri puternice născute din dorința nativilor de a se afirma, de a avea succes, de a câștiga simpatia publicului sau de a obține performanțe sportive și artistice, în indiferent ce zonă a activității de creație sau interpretative. Leilor le place provocarea pentru că le permite să-și etaleze calitățile și să-și demonstreze, astfel, valoarea. Sentimente trăite cu patimă și efervescență, sporite în intensitate de Luna Plină în Săgetător care se va produce pe 29 mai și care, în afara casei a V-a a relațiilor afective, va marca și casa a XI-a a relațiilor de prietenie. Începând cu 30 mai, Mercur, o dată intrat în zodia Gemenilor, va continua ceea ce a declanșat Luna Plină. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, stări de spirit depresive, lipsa motivației și a energiei la locul de muncă, piedici inexplicabile dar cu o motivație reală ascunsă. Săptămâna va mai fi marcată de două tipuri de relații între planete: Trigonul regal pe semne de Apă, pe casele IV, VIII, XII, și Trigonul regal pe semne de Aer, pe casele III, VII și XI. Primele vor influența relațiile de familie, bunurile, patrimoniul, moștenirile și șansele subtile iar cel de al doilea Trigon va avantaja relațiile cu prietenii și partenerii de orice tip, schimburile de impresii și opinii, cooperarea , întâlnirile surprinzătoare. Uneori, intervenții verbale menite să deblocheze negocierile sau semnarea unor documente. Evoluție de genul „lovitură de teatru” în contextul unor procese și litigii.









Horoscop Fecioară pentru săptămâna 26 Mai–1 Iunie 2018

Horoscop Urania Fecioara

În prima parte a zilei de 26 mai, efort de a menține într-o stare de echilibru balanța plăților și a încasărilor. Demersurile nativilor vor fi date peste cap de evenimentele surpriză care îi vor obliga să facă plăți ori să susțină activitățile curente pe care, inițial, le amânaseră. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, etapă defavorabilă discuțiilor de curtoazie, de susținere a unui examen ori a unui interes (punct de vedere) într-o întrunire. Ar fi indicat să se amâne deplasările care nu sunt obligatorii. Nativii riscă să fie păcăliți ori induși în eroare cu bună știință de persoane de rea credință sau care acționează cu un motiv ascuns (invidie, rivalitate). Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, posibile ipostaze oficiale sau doar strict juridice care privesc statutul unui imobil, a locuinței, a averii personale sau a întregii familii. Este bine să se opereze pe baza informații clare și a documentelor și nu a impresiilor și speculațiilor sau supozițiilor. În după-amiaza zilei de 29 mai nu este exclus ca, faza de Lună Plină în Săgetător, să precipite evenimente sau să le sugereze, în ultima clipă, o soluție legală. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și va deschide drum larg celor care vor să se afirme, să debuteze, să cucerească publicul, mai ales dacă aceștia sunt profesori, avocați, ziariști, oameni politici ori actori. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, reticență afectivă. Fecioarele pot da înapoi sau chiar se pot răzgândi, extrăgându-se dintr-o relație sentimentală de dată recentă. Mercur va susține discursurile publice, oralitatea în general, transmiterea de informații dar pe chestiuni de importanță modestă ori de scurtă durată. Posibilele afaceri ce ar urma să se desfășoare prin asocierea cu un prieten se vor dovedi șubrede și vor fi construite pe un detaliu important ascuns de respectivele cunoștințe.






Horoscop Balanță pentru săptămâna 26 Mai–1 Iunie 2018

Horoscop Urania Balanta

În prima parte a zilei de 26 mai, dimineață a echilibrului interior, a măsurii și înțelepciunii. Cei care se zbat în dizarmonii familiale sau parteneriale, vor face efortul să nu se lase duși de valul emoțiilor și al enervărilor. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, unele Balanțe pot constata că s-au înșelat cu privire la oportunitatea unui serviciu pentru care au plătit mai mult decât merita sau la calitatea unui produs care prezintă vicii ascunse. Posibile dezamăgiri provocate schimbările salariale recent introduse la locul lor de muncă ori griji cu privire la măsurile viitoare. Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, dinamism special: agitație, deplasări frecvente, participare la întruniri, susținere a unor examene, lecturi și informări necesare, efort de învățare sau înțelegere și cunoaștere prin studiu, aprofundare, exerciții practice sporite și alimentate de Luna Plină în Săgetător care se va produce, în acest sector, pe 29 mai. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și va dezvolta ceea ce a declanșat Luna Plină, acționând asupra casei a IX-a care va pune, aceleași probleme dar la un nivel superior de înțelegere și activitate, introducând și o posibilă intervenție a factorului străinătate (corespondență, călătorie pentru onorarea unei burse sau a unui stagiu de pregătire profesională). Etapă a deschiderii mentale și intelectuale. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, controverse și încurcături familiale sau dezordine în gospodărie și disfuncționalități. Întreaga săptămână va funcționa un Trigon regal pe semne de Aer care le va da un binefăcător sentiment (sau aspirație) spre libertate, independență, gândire novatoare, fantezie, ingeniozitate dar și abilități practice. Pe cei tineri sau încă tineri îi va face sensibili la promisiunile aventurilor galante; altora le va da expresivitate interpretativă și inspirație artistică.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 26 Mai–1 Iunie 2018

Horoscop Urania Scorpion

În prima parte a zilei de 26 mai, Scorpionii vor avea tendința să se izoleze de forfota exterioară pentru a-și calma spiritul răscolit de evenimentele recente și, mai ales, pentru a se odihni, relaxa trupește și reface sufletește. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, Luna va funcționa interesant și util ajutându-i pe nativi să se mobilizeze și să-și fixeze scopuri precise, strategii clare și să se concentreze pe chestiunile personale cu prioritate. Din păcate, relațiile parteneriale vor fi precare sau nesemnificative. Veghe asupra chestiunilor de familie și a tuturor problemelor cu care se confruntă rudele apropiate care, prin ricoșeu, i-ar putea afecta sau implica și pe ei. Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, activități care presupun un șir de gesturi necesare pentru a intra în posesia unui bun material ori a unei sume (cereri, aprobări, adeverințe, documentație, etc.). Luna Plină în Săgetător, care va avea loc 29 mai, va accentua latura juridică sau de legalitate a acestor demersuri. Posibile reveniri cu precizări și completări la o discuție anterioară purtată, pe fond, cu privire la banii, bunurile și avantajele ce urmează a fi atribuite nativului; posibile tranzacții și negocieri în caz de partaj, ieșire din indiviziune, retragere dintr-o firmă, moștenire, excelent susținute astral de Mercur care, din 30 mai, va intra în zodia Gemenilor, și, alături de Soare, va crea oportunități, le va da suplețe în comportament și în gândire, permițându-le să ajungă la acorduri rapide și (destul de) oneste. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, deplasări anevoioase, cu întârzieri, blocaje, amânări, schimbări de traseu. Întreaga săptămână va funcționa, în chip profitabil, un Trigon regal pe semnele de Apă care le va permite să facă schimbări semnificative la nivelul conștiinței și al concepțiilor despre lume și viață.




Horoscop Săgetător pentru săptămâna 26 Mai–1 Iunie 2018

Horoscop Urania Săgetător

În prima parte a zilei de 26 mai, etapă puțin relevantă. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, solicitare pe casa a XII-a a bolilor lungi și cronice, a suferințelor karmice, a izolării, a tainelor; controlat de zodia Scorpionului, acest sector găzduiește procesele care se petrec în interioritatea acestor nativi care, fără a fi niște ființe„ascunse”, care cultivă secretomania și enigma din jurul lor pentru a atrage atenția, au, totuși, partea lor de umbră. Acum, aceste umbre dau năvală și le acaparează atenția, motiv pentru care nativii vor fi obligați să se ocupe de ele. Deci, nu ignorare ci vindecare. Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, mentalitatea Săgetătorilor va fi una radical diferită. Se vor elibera de tenebre sau, chiar, se vor putea lepăda ele și, o dată scăpați la lumină și claritate de viziunea tulburare, se vor dedica relațiilor parteneriale, discuțiilor pe chestiuni concrete esențiale. Contextul este favorabil și din cauza fazei de Lună Plină, care va avea lor pe 29 mai, cu prilejul tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal, ceea ce, pentru Săgetători, echivalează cu un reper existențial plin de semnificații: ei vor putea duce la îndeplinire un proiect la care lucrează de un an. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și, pentru aproximativ două săptămâni, va interveni în chip salutar pe casa a VII-a unde, va permite rezolvarea celor mai dificile chestiuni prin dialoguri inteligente, argumente solide, conduită diplomatică, abilitate și disponibilitate spre concesiile necesare într-o atare situație. Moment bun pentru a semna un contract, pentru a ajunge, de comun acord, la o înțelegere sau, măcar, de a elimina cele mai importante piedici. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, analize cu creionul pe hârtie, calcule, revizuiri de strategie bănească. Informații care uimesc, întâlniri surpriză.









Horoscop Capricorn pentru săptămâna 26 Mai–1 Iunie 2018

Horoscop Urania Capricorn

În prima parte a zilei de 26 mai, dimineață echilibrată. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, atitudinea unui prieten îl va dezamăgi pe un Capricorn care va renunța să mai ia în calcul respectiva persoană pentru planurile sale pe termen lung ori să se bazeze pe ea într-o chestiune ce impune seriozitate și onestitate. Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, posibile probleme de sănătate legate de aparatul locomotor, de circulația arterială, de fiziologia sistemului nervos periferic, de fiziologia ficatului. În plus, se va contura o puternică dorință de a face ordine prin recurgerea la autoritatea normelor morale, juridice sau religioase în numele cărora nativii vor atrage atenția celor din jur, vor impune reguli și vor cere reciprocitate. Efortul de trăi corect și moral va fi susținut de Luna Plină în Săgetător, care se va produce pe 29 mai: el ar putea fi exacerbat de evenimentele care vor scoate la lumină nereguli de conduită și abuzuri în relațiile de familie, de prietenie, de parteneriat sau de serviciu. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și, alături de Soare, timp de aproximativ două săptămâni, le va permite Capricornilor să poarte dialoguri încununate de succes cu privire la actualul lor loc de muncă, la unul viitor și, mai ales, la o a doua ipostază retribuită, pe termen scurt sau determinat, prin care să-și valorifice un talent, o specializare, o competență. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, Luna va tranzita zodia Capricornului și, alături de cei trei malefici, nu va alcătui un context astral vesel sau relaxat, dimpotrivă; cei mai mulți nativi se vor simți (din nou!) împovărați, apăsați de gânduri, provocați de soartă, puși la încercare de destin. Activitățile ocazionale sau pe termen scurt nu trebuie să se limiteze la promisiuni verbale ci să se bazeze pe contracte corecte.




Horoscop Vărsător pentru săptămâna 26 Mai–1 Iunie 2018

Horoscop Urania Vărsător

În prima parte a zilei de 26 mai, stabilizare cu privire la o opțiune de viață. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, se repetă situațiile critice prin care Vărsătorii au trecut în ultimele luni, în privința carierei, a notorietății sau a credibilității. Crize interioare provocate de spectacolul lumii în care trăiesc și care nu corespunde deloc cu reperele lor morale, culturale, politice, sociale. Vărsătorii vor trăi un sentiment de înfrângere, de revoltă față de compromisul pe care îl tolerează sau față de propria lor neputință de a se smulge dintr-un context dezgustător. Furia îndreptată asupra propriei persoane va fi mai acută decât în alte dăți sau, poate, abia acum, va izbucni, după un răstimp de răbdare și resemnare, pentru care nu mai au disponibilitate interioară. Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, relațiile de afecțiune sau de prietenie vor cunoaște momente diferite ca semnificație și intensitate: unele vor fi provocatoare și dătătoare de satisfacție, altele vor fi plictisitoare sau neinteresante. Aceste tribulații vor fi și mai intens trăite de către Vărsători în preajma zilei de 29 mai, când se va produce Luna Plină în Săgetător, timp în care chestiunile de morală, de educație, de stil sau de calitate umană îi vor preocupa pe nativi în mod special. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și va acționa asupra casei a V-a: le va insufla dorința de a se cultiva, de a citi, de a comunica cu persoane interesante. La cote mari va fi, în următoarele două săptămâni, cheful de aventură, de joc, de divertisment, de speculații. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, cei maturi sau mai în vârstă, care au deja instalate afecțiuni legate de funcționarea membrelor inferioare, pot resimți o acutizare a durerilor și formelor specifice de manifestare a unor boli osoase, digestive, metabolice, de nutriție sau pancreatice.










Horoscop Pești pentru săptămâna 26 Mai–1 Iunie 2018

Horoscop Urania Pești

În prima parte a zilei de 26 mai, posibile mici atenții fără mare valoare materială dar care fac plăcere. Între 26 mai, după ora 16:40′, și începutul zilei de 29 mai, universul interior, sălaș al reprezentărilor superioare despre lume și viață și al atașamentelor față valori, simboluri, idei-forță, evenimente sau oameni, beneficiază de un tranzit care îi împinge să respingă unele criterii și să îmbrățișeze altele, în conformitate cu actualul lor stadiu de viață și maturitate. Radicalismul acestei „curățenii generale interioare” este o condiție necesară pentru adaptarea la realitate și abordarea ei corectă. Acest aspect nu se epuizează însă în două-trei zile, pentru că Trigonul regal pe semne de Apă, care operează și pe casa a IX-a, va fi activ întreaga săptămână și le va da Peștilor forța interioară ca să se concentreze asupra acestui sector cu întreaga lor capacitate de înțelegere. Între 29 iunie, după ora 1:29′, și 31 mai, la prânz, cariera multora se va afla în plin proces de transformare, de evoluție, moment esențial pentru premizele profesionale și sociale susținut și amplificat de Luna Plină în Săgetător care se va produce în ziua de 29 mai și care poate marca o etapă esențială pentru Pești ca imagine și succes. Pe 30 mai, Mercur va intra în zodia Gemenilor și va permite acestor nativi să recurgă la o adevărată măiestrie și grație în felul în care vor evolua printre orgoliile, egoismele și interesele membrilor de familie care se opun celor mai rezonabile soluții. Noul tranzit al planetei Mercur va asigura, timp de două săptămâni, posibilitatea de a negocia prețul și clauzele de vânzare/cumpărare a unui bun imobiliar sau funciar, de a semna contracte de închiriere sau uzufruct. Între 31 mai, după ora 12:27′, și 1 iunie, indisponibilitate pentru a face conversație pentru a păstra aparențele sau de înghiți neghiobii și bădărănii de dragul unor cunoscuți.




Horoscop Urania saptamana 26 Mai–1 Iunie 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții