Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Luni 28 Mai 2018

Written By NIKE B. on luni, 28 mai 2018 | 05:41


Horoscop pentru femei de azi Luni 28 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti mai agresiv cand cereti ce doriti intr-o relatie. S_ar putea ca acest lucru sa socheze persoana cu care sunteti, dar cu siguranta veti capata ce doriti daca faceti ceva valuri.

Horoscop pentru femeia din Taur

Se pare ca nimeni nu va apreciaza la locul de munca, motiv pentru care trebuie sa va opriti si sa fiti atent la cat de mult ati progresat. S-ar putea ca unele decizii pe care le luati sa fie blazate si de aceea este indicat sa lasati si alte persoane sa aprecieze munca pe care o depuneti. S-ar putea ca unele legaturi placute sa se creeze.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunteti foarte alert si puteti intelege concepte noi mult mai usor. De asemenea, puteti sa va expuneti ideile mult mai bine astazi in fata altor persoane. Si curiozitatea intelectuala este mare. Este o perioada buna sa va faceti planuri si strategii sau sa va apucati de cursuri intr-un anumit domeniu.






Horoscop pentru femeia din Rac

Se spune ca vorbele nu au valoare, dar, momentan, oamenii va platesc pentru ele. Nu neaparat cu bani, ci cu ce spuneti ca are o anumita valoare pentru dumneavoastra. Veti descoperi ca aveti un dar, care ajuta multe persoane sa se regaseasca si sa traiasca mai bine.


Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea sa fie nevoie sa va duceti masina la reparat sau la revizie. Costurile de combustibil va vor face sa doriti un vehicul care sa consume mai putin. Verdele va atrage si va da aduce noroc.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Momentele de relaxare ale zilei va vor aduce cele mai bune sclipiri de inspiratie din partea muzelor. Luati lucrurile ca pe o joaca, nu le duceti in sfera prea serioasa. Daca le priviti in esenta, si nu in detaliu, veti avea mai multe sanse de reusita. Indiferent de cat de depasita ar putea parea pentru dumneavoastra, abordarea proprie si originala e mai eficienta decat oricare alta.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Actiunile inconsistente sau nedecise ale unei persoane vor avea efect asupra dumneavoastra si va vor face sa reactionati in acelasi mod. Puneti piciorul in prag si luati decizii care sa n-aiba legatura cu programele altor persoane.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Dorintele dumneavoastra nu se potrivesc cu situatia dumneavoastra financiara din prezent. Astfel, vi se pare ca gaura dintre ce aveti si ce nu aveti este mai mare ca niciodata. De aici, se ajunge la neplaceri majore! Cum ramane cu �incetul cu incetul se face otetul�?


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu va asteptati ca altii sa va urmeze, daca ii faceti sa creada ca a fost ideea lor de la inceput. Sfaturile si sugestiile sunt mai utile decat lupta pentru primul loc. Fiti cat mai subtil pentru a-i atrage mai mult.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va trebui sa renuntati la tot intr-un singur moment pentru a putea rezolva o problema care va iese in cale astazi. Trebuie sa demonstrati ca lumea se poate baza pe dumneavoastra, indiferent de circumstante. Daca va trebui sa amanati un angajament anterior, persoanele respective vor intelege, asa ca nu aveti de ce sa va simtiti prost.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Mariajul si alte tipuri de relatii intime starnesc asteptari mari in aceasta perioada, avand in vedere ca incepe un nou ciclu al vietii dumneavoastra. Este momentul sa va bucurati de relatiile cu cei din jur si sa promovati armonia intre oameni.






Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea ca ideile fortate sa fie partea buna a acestei luni, dar nu uitati ca ele sunt o sabie cu doua taisuri. Opiniile argumentate cu entuziasm castiga prieteni, dar insistarea pe o anumita opinie a unei persoane face exact opusul.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții