Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citește Horoscopul zilei de Marti 29 Mai 2018

Written By NIKE B. on luni, 28 mai 2018 | 05:47


Horoscopul zilei de Marti 29 Mai 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dacă stai şi te complaci într-o zonă ternă în care nu se mai schimbă nimic fără a-ţi pune imaginaţia la treabă, fii sigur că totul se va transforma într-o confortabilă banalitate. Nu eşti tu genul de om care se lasă furat de lene şi dezinteres, aşa cum te influenţează unii din jurul tău mult prea comozi să facă ceva cu viaţa lor, ca atare scoate la lumină gândurile tale cele mai originale, ideile tale cele mai creative, pentru că tu ai un bagaj imens de resurse. Alungă-i din viaţa ta pe cei care te trag înapoi în loc să te lase să urci şi începe să clădeşti cu încredere ce ai în minte.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Azi se confirmă cel mai bine proverbul: prietenul la nevoie se cunoaşte! Cineva îţi arată o cale care merită valorificată din plin, cu încredere, dar cum nu ai încă toate informaţiile, te laşi un pic dus de val, ca să vezi totuşi încotro duce acest nou sens. Lasă-te ghidat de el, pentru că are o idee bună ce va duce într-o direcţie benefică ţie. E un sfat avizat, un ajutor binevenit, o soluţie salvatoare pentru tine, ca atare trebuie s-o accepţi cu inima şi cu mintea deschise, fiind exact răspunsul pe care-l aşteptai pentru clarificarea anumitor aspecte din viaţa ta. Fii recunoscător pentru portiţa deschisă!






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dacă ceva nu a mers bine în ultima vreme, ar trebui să nu mai dai vina pe alţii, ci să te priveşti cu obiectivitate în oglindă, pentru că problema s-ar putea să fie la tine. Cum ai încurcat tu lucrurile, tot aşa poţi să le şi descurci, dar e nevoie de un dram de luciditate din partea ta pentru a vedea lucrurile limpede. Cât timp eşti prins în propriile iţe încâlcite, e greu de crezut că poţi face ordine, de aceea e nevoie de o mai bună organizare, de claritate mentală, de puţină detaşare de atâtea mărunţişuri care nu te lasă să vezi lucrurile corect. Fă curat în mintea şi apoi ia măsurile necesare pentru a îndrepta situaţia.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Întotdeauna există altul mai experimentat alături de la care poţi primi răspunsurile de care ai nevoie. Deşi eşti tentat să priveşti un pic superficial sfaturile celor mai maturi, va veni o zi în care te vei convinge singur că au avut dreptate şi ar fi fost tare bine dacă i-ai fi ascultat! Ai norocul de a te afla în compania unei persoane mai în vârstă, cu multă experienţă de viaţă, bun cunoscător al unui domeniu în care tu abia faci primii paşi, şi care se arată dispus să-ţi ofere răspunsuri la marile tale întrebări existenţiale. Să n-o faci pe atotştiutorul, pentru că nu deţii toate informaţiile necesare, dar acu această ocazie îţi poţi îmbogăţi cunoştinţele spre un nivel care te va face mândru de tine!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Refrenul acestei zile e: n-am timp, de parcă ai intrat în panică împins de la spate de nişte termene limită cărora nu mai ştii cum să le faci faţă. Dacă ai mai scoate de pe agenda ta de lucru unele lucruri de care nu e obligatoriu să te ocupi chiar azi, ai descoperi că faci rost dintr-o dată de câteva ore numai bune pentru a fi folosite în direcţia care te apasă. Începe să mai laşi şi pe altădată şi să mai spui şi nu la unele cerinţe, pentru că nu le poţi duce pe toate pe umeri. Om eşti şi tu, ai şi tu limitele tale, dar mai ales ai viaţa ta personală care nu trebuie sacrificată doar pentru că altul îţi dă ordine de genul: am nevoie acum!





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ceea ce începe azi nu ajunge repede la rezultatele visate, ca atare educă-ţi răbdarea pentru a urma un parcurs lung şi deloc simplu. Vei ajunge acolo cândva, fără îndoială, pentru că deţii toate resursele necesare unui succes deplin, doar că mai sunt încă multe etape ce depind de aspecte care vor apărea abia de acum înainte. Încearcă să-ţi mai domoleşti pasiunea, graba, dorinţa de a încheia proiectul la care îţi aduci contribuţia, conştient că lucrurile cele mai bune sunt cele care se ridică încet.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ai tot sperat ca un anumit moment de care îţi era teamă să se amâne sau să nu mai aibă loc deloc, dar iată că aşteptarea ta a luat sfârşit şi dai piept direct cu evenimentul cel mare. Deşi l-ai aşteptat atât de mult, iată că nu iese conform speranţelor tale şi lucrurile par să se dea un pic peste cap, semn că planurile de acasă nu sunt întotdeauna ca cele din târg. Pregăteşte-te pentru o surpriză de proporţii care te obligă să schimbi macazul din mers, noroc că ai totuşi un plan de rezervă, astfel încât să recuperezi totuşi ceva din tot ce ai construit până aici şi să nu pierzi totul.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Stai şi cântăreşte atent, ca într-o balanţă, argumentele pro sau contra, informaţii pe care le deţii, senzaţiile care te încearcă, pentru că vei reuşi să faci ordine între situaţiile extreme. Chiar dacă totul oscilează între alb şi negru, bine şi rău, da şi nu, vei reuşi să discerni foarte atent între toate aspectele diametral opuse şi să iei decizia corectă. Nu te grăbi la prima idee care îţi vine în minte, mai bine mai aduni detalii înainte de a-ţi exprima ultimul cuvânt, pentru că lucrurile se pot schimba şi de la o oră la alta, şi te vor deruta şi mai şi. Chibzuieşte pe îndelete şi abia după aceea spune ce ai ales.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Bazează-te numai pe cifre certe şi fapte concrete, nu te lua după idei aruncate în vânt sau după presupuneri care nu au la origine nimic clar. Există în preajma ta o persoană demnă de tot respectul care oferă numai informaţii verificate şi bine documentate şi dacă ţii cont de părerile sale, ai numai de câştigat. Totul e să-i spui că nu ştii cum să rezolvi o anumită problemă, că nu ai experienţe necesară pentru a trece printr-un moment dificil, pentru că el va interveni în favoarea ta cu cele mai bune sfaturi. Consideră-l un profesor la şcoala vieţii, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce are să-ţi împărtăşească.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Te gândeşti serios la o schimbare de direcţie în carieră, pentru că pretenţiile tale au crescut şi experienţa ta s-a extins şi ea în ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu. Trebuie să arăţi lumii cine eşti, ce poţi, cât de bine te-ai pregătit în perioada de acumulare de informaţii şi să găseşti noua formă de a-ţi împlini rolul pe pământ prin munca de zi cu zi. Dacă apare azi informaţia de care aveai nevoie pentru această schimbare de direcţie, pune-o imediat în practică şi porneşte spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune în plan profesional, pe termen lung.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ţi-ai pune un pic ambiţia la treabă, ai ajunge mult mai uşor un scop pe care deocamdată doar îl visezi. Nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin, aşa cum ai fi tentat acum, ci trebuie să ridici ştacheta foarte sus şi apoi să lupţi pentru a ajunge acolo. Dacă ţi-ai propune obiective mediocre şi banale, da, poate le-ai atinge mult mai repede, dar stima de sine nu ar fi aceeaşi! Meriţi mai mult, mai bun, mai înalt, ca atare trebuie să ai curajul să priveşti cât mai departe faţă de nivelul la care încearcă unii să te menţină. Nu accepta orice, ci pretinde tot ce-i mai bun!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Marile schimbări nu trebuie să survină ca un buldozer care le distruge pe toate peste noapte, ci poţi începe puţin câte puţin, până reuşeşti să ajungi acolo unde doreşti. Nu insista să transformi totul de la zero, ci ia-o mai moale, cu schimbări minore, ridicând mai apoi complexitatea transformărilor la care te supui cu bună ştiinţă. Totul va fi diferit, la final, dar nu insista să răstorni munţii dintr-o singură mişcare. Schimbările lente, de durată, sunt mult mai bune decât cele care seamănă cu un cutremur ce dărâmă totul într-un minut. Transformă-ţi viaţa într-un ritm moderat, pas cu pas!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții