Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei saptamana 28 Mai-3 Iunie 2018: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 28 mai 2018 | 06:02


Horoscop pentru femei saptamana 28 Mai-3 Iunie 2018: în funcție de zodie

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 28 Mai-3 Iunie 2018: Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Ganditi-va un pic la viata dumneavoastra! Revizuiti-va scopurile pe care vi le-ati stabilit in trecut si intrebati-va sincer daca inca va intereseaza. Dupa aceea, intrebati-va daca mai este cazul sa mergeti pe acelasi drum. Per total, este o saptamana excelenta sa lasati creierul sa munceasca pentru dumneavoastra. Aveti grija, insa, si la conditia dumneavoastra fizica. Faceti mai mult sport, fiindca nu se anunta nimic bun daca leneviti toata ziua.





Horoscop pentru femeia din Taur

Probabil ca va fi o saptaman aglomerata, in care veti discuta cu mai multe persoane diferite. Este o saptamana buna pentru negocieri, atat la locul de munca, cat si in viata personala. Va veti exprima argumentele in mod clar si concis. Intelegeti mai usor ce vi se spune si va exprimati mai bine ca niciodata. S-ar putea ca saptamana aceasta sa calatoriti destul de mult. Folositi-va de saptamana aceasta pentru a rezolva tot felul de probleme care necesita atentie si puterea ratiunii. Veti vedea ca aceste sarcini sunt mai usor de dus la capat saptamana aceasta.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ar trebui sa va ganditi mai mult la istoria si personalitatile familiei din care faceti parte. Astfel, va veti putea da seama ce vi se potriveste. Cred ca intotdeauna v-ati dorit sa fiti diferit de parinti, dar nicio gena nu poate fi manipulata. Saptamana asta s-ar putea sa munciti in plus intr-o noapte, probabil sambata, motiv pentru care va trebui sa anulati o intalnire. Acest lucru o va indispune pe persoana cu care trebuia sa va vedeti. Colegii vor rade de dumneavoastra din aceasta cauza, iar dumneavoastra veti reactiona prea serios la glumele lor. Ar trebui sa stiti ca rasul face bine la suflet. Cea mai buna zi, din punct de vedere al dragostei, este joi. De ce nu iesiti la cumparaturi? S-ar putea ca la magazin sa cunoasteti o persoana de sex opus care va starneste interesul.










Horoscop pentru femeia din Rac

La prima vedere, saptamana aceasta va fi obisnuita. Cu toate acestea, totul se va schimba din momentul in care veti face o achizitie neasteptata. Va trebui sa reparati ceva inainte ca ce ati cumparat sa functioneze. Veti consuma timp, energie si multi nervi. Daca nu va simtiti in forma pe moment, nu va faceti griji. In curand, totul se va rezolva. Aveti grija cu corpul dumneavoastra, odihniti-va des. De ce nu faceti o pauza de cateva zile? La locul de munca, veti capata niste bonusuri in urma unor activitati desfasurate in trecut, iar visele vi se vor adeveri, si asta doar pentru ca v-ati straduit din greu.








Horoscop pentru femeia din Leu

Asigura-te ca saptamana asta si urmatoarea, vei fii pregatit pentru discutiile legate de afaceri si intalniri profesionale. In trecut iti doreai dupa asemenea intalnitri sa fi dat alte raspunsuri. De nenumarate ori iti stabileai cand era prea tarziu, sa nu fi reactionat la un contraargument sau sa nu fi facut vreo afirmatie. Asta se datora lipsei unei pregatiri minutioase. De aceea, inca o data, rezerva-ti timp sa te pregatesti. Zece minute sau nu sfert e ora iti sunt de ajuns pentru a para posibilele argument si puncte de vedere ale partenrului de discutie. Nu vei regreta daca vei dedica putin din timpul tau pretios pentru a te pregati. Trebuie intai sa semeni si apoi sa culegi!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca iesi in oras saptamana asta vei cunoaste pe cineva cu care te vei distra de minune. La inceput pare sa fie o relatie superficiala. Si daca poate ca in primele saptamani se va rezuma la discutii despre vreme, despre una, despre alta. Dar poate ca este inceputul unei relatii de durata care evolueaza altfel. El sau ea poate sa devina o cunostinta apropiata, un prieten intim, sau partenerul de viata. Sunt multe aspecte care te atrag la aceasta persoana atat platonice cat si sexuale. Aveti deasemenea multe in comun si pe plan profesional. Te completeaza in multe feluri! Va trebui totusi sa iesi din casa de cateva ori saptamana asta, bineninteles, si mai ales sa-ti ridici fundul lenes de pe scaun, indifferent de vreme. In caz contrar nu vei cunoaste pe nimeni si nimic nu se va schimba in viata ta. Chiar si in astrologie exista conceptual de liber arbitru.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Stiati din timp ca veti resimti consecintele financiare ale unei cheltuieli excesive. Tocmai de aceea ar trebui sa nu va mai plangeti ca nu aveti bani pentru anumite lucruri, fiindca puteati sa economisiti bani. S-ar putea, insa, ca saptamana asta sa dati de fundul sacului. Cu toate acestea, veti castiga o suma mica, fie la loterie, fie intr-un alt concurs sau veti fi scutit de plata unei facturi. Fiti sensibil si nu va apucati deja sa va faceti planuri noi de cheluiala. Ganditi-va ca primiti doar o suma mica. O vacanta scurta v-ar prinde bine. Momentan, va simtiti mai bine in afara casei, decat inauntru.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Exista un foarte drag prieten pe care nu l-ai vazut de ceva vreme. El sau ea ar fi putut, desigur, sa aiba initiative sa te sune sau sa te viziteze. Dar cela il sau o retine de cand ati incetat in mod brusc ultima conversatie pe care ati avut-o atunci cand v-ati vazut ultima data. Ai fost ocupat ca o albina in domeniul profesional cand s-a intamplat asta. Ar fi rational sa iei initiative si sa faci primul pas in a mentine aceasta prietenie, pentru ca ai ceva pentru care sa te revansezi, chiar daca nu vezi asta foarte clar. Poti sa ai chiar impresia chiar ca intre voi ar mai fi vorba de un alt prieten comun. In realitate, este doar o mica problema intre voi. Tu esti de obicei cel care vorbeste. Acest Peste intotdeauna te asculta si nu poate sa isi spuna parerea. Persoana in cauza poate ca ti-a iesit din minte. Incerca sa investesti ceva energie si sa reinnoiesti aceasta prietenie � vei afla niste vesti surprinzatoare.







Horoscop pentru femeia din Săgetător

La prima vedere, s-ar parea ca totul merge prost in aceasta saptamana. Dar, intr-un fel sau altul, aveti noroc de fiecare data. Aveti un inger pazitor in spatele dumneavostra. Ascultati cu atentie ce vi se spune la ureche, fiindca aveti tendinta de a pune prea multa importanta pe modul in care priviti dumneavoastra lucrurile. S-ar putea ca desfasurarea unui conflict la locul de munca sa va aduca prestigiu in randul colegilor dumneavoastra. Unul dintre superiorii dumneavoastra va fi placut surprins. Daca nu aveti sef, inseamna ca un client v-a observat atitudinea. Daca aplicati pentru un nou post, veti lasa o impresie buna saptamana aceasta, motiv pentru care sansele de a-l capata cresc considerabil.









Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea sa descoperiti ca un aparat electrocasnic din casa nu face ce ar trebui. Vi se pare neobisnuit, de vreme ce va pricepeti la acest tip de obiecte. Cititi carticica de isntructiuni din nou si veti fi surprins de cate lucruri noi puteti invata. Dupa cateva saptamani foarte ocupate, acum aveti cateva ore la dispozitie. Nu va apucati de nimic nou saptamana asta, ocupati-va numai de ce este nerezolvat. Veti vedea ca puteti incheia multe probleme destul de usor. La inceput, vi se pare ca aveti o saptamana banala, dar totul se va schimba, odata cu o intalnire surprinzatoare. Cele mai bune zile din punct de vedere amoros sunt marti si joi. De fapt, fiecare zi este buna, din punct de vedere amoros, pentru dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca vrei sa iei un imprumut, incearca sa faci in asa fel incat sa inchei tranzactia saptamana asta sau cel mult saptamana viitoare. Mai ales daca va avea efecte pe termen lung. Contracte in legatura cu cumpararea unei case,de exemplu, ar trebui semnate saptamana asta sau saptamana viitoare. Nu amana caci pozitia favorabila a stelelor nu va dura mult. Va urma o perioada plina de schimbari: cineva decide brusc ca vrea sa faca niste schimbari majore. In acest moment iti este greu sa iti formezi o id�e despre ce va urma., dar peste cateva luni toate piesele acestui puzzle se vor aseza la locul lor. Semnarea retroactive a unui contract va deveni imposibila.







Horoscop pentru femeia din Pești

Va fi o saptamana buna. Excelati in aproape toate domeniile. Nu va mai grabiti pentru a vedea si pentru a aprecia tot ce cuprinde viata. De obicei, cuprinde evenimente sau lucruri pe care aveti ocazia sa le vedeti o singura data. Cititi acest lucru in ziare sau vedeti la televizor: le pare rau ca nu si-au vazut copiii crescand. Era uacolo, dar erau preocupati cu alte activitati. Insa nu toata lumea are copii. Una dintre urmatoarele saptamani, veti cunoaste o femeie foarte placuta. Daca investiti putin in aceasta relatie, poate sa va devina prietena buna pe toata viata. Barbatii sa-si ia gandul de la relatii sexuale cu aceasta femeie. Iubirea ei intotdeauna va fi platonica. Cineva din cercul dumneavoastra de cunostinte se apropie de dumneavoastra.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții