Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Marti 22 Mai 2018

Written By NIKE B. on marți, 22 mai 2018 | 06:13


Horoscop pentru femei de azi Marti 22 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi veti muta lucruri dintr-un loc in altul. Va concentrati la planificarea si la executarea unor proiecte noi. Nu are rost sa va grabiti. Faceti-va un plan clar si actionati cu grija pentru ca rezultatele sa fie optime.



Horoscop pentru femeia din Taur

Mediul oscileaza astazi, si de indata ce vi se pare ca va apropiati de cineva, s-ar putea ca lucrurile sa se intoarca la 180 de grade. Si proiectele pe care le incepeti astazi pot avea doua rezultate, asa ca evitati asumarea unor angajamente.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ar fi bine sa va reviziuiti planurile pe termen lung. Puteti lasa deoparte cateva idei vechi si puteti face schimbari importante in ceea ce priveste gandirea dumneavoastra. Provocarea o reprezinta faptul ca trebuie sa gasiti un mod de a renunta la planurile si ideile vechi fara a cadea in groapa haosului si a disperarii.






Horoscop pentru femeia din Rac

O perioada in care nu trebuie sa luati decizii sau sa semnati contracte, fiindca neintelegerile sunt des intalnite. Aveti o gandire lenesa si sunteti usor de induplecat de sentimente, imagini sau idealuri, decat de situatiile reale.


Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti fascinat de mister. Problemele nerezolvate sau incurcate va intereseaza foarte mult. Va chinuiti din rasputeri sa descoperiti adevarul. Va intereseaza foarte mult psihologia si secretele altor persoane.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi, o relatie romantica sau platonica va suferi niste mici probleme. Cineva la care tineti va fi indiferent la incercarile dumneavoastra de a remedia problemele. S-ar putea sa apara conflicte de interese, de gusturi si de dorinte, care vor fi mult mai evidente in relatiile apropiate.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Este apogeul unui ciclu de munca foarte important: apar noi locuri de munca, noi pozitii, noi proiecte si noi scopuri. Desi apar luna aceasta, ele vor dura cam doi ani. Insa aveti grija ce alegeti, fiindca nu mai puteti schimba dupa aceea. Luati o decizie, dupa care urmati-o cu energie si curaj.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Exista multa tensiune in relatia in care sunteti implicat. S-ar putea sa apara multe probleme din partea partenerului/partenerei dumneavoastra. Indiferent de cat incercati sa fiti de conciliant, nu reusiti sa mentineti armonia.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Norocul va zambeste, daruindu-va prosperitate materiala. Este momentul sa profitati de toate ocaziile care va ies in cale pentru o buna dezvoltare in viitor. Aveti sansa sa plecati intr-o calatorie intr-un loc departat. Abordarea pozitiva pe care o aveti va va ajuta sa va faceti noi prieteni.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Munca dumneavoastra nu pare a fi apreciata, iar acest lucru va dispera. Este momentul sa faceti ca tot ce este banal sa fie special pentru cei din jur, astfel incat acestia sa fie recunoscatori pentru tot ce realizati. Scopul scuza mijloacele!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Este o perioada foarte buna pentru a va face planuri, idei, pentru a va rearanja abordarea generala. Tiparele pe care le stabiliti nu necesita o urmare minutioasa pana mai incolo, asa ca puteti sa va mentineti la generalitati pana cand lamuriti toata situatia.






Horoscop pentru femeia din Pești

Uneori, lucrurile sunt in crestere, chiar daca s-ar parea ca nu se intampla mare lucru. Este unul dintre acele momente. Totul se petrece in culise. Asteptati-va la beneficii in viitorul apropiat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții