Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 23 Mai 2018

Written By NIKE B. on marți, 22 mai 2018 | 06:17


Horoscopul zilei de Miercuri 23 Mai 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O zi destul de provocatoare, in care esti nevoit sa pui niste lucruri in ordine la locul de munca si sa ajustezi unele strategii corectand erorile care s-au strecurat pe parcurs. Astazi e important sa fii atent la detalii si sa te ocupi cu responsabilitate de proiectele tale, fara a te epuiza insa. In acelasi timp, daca astazi devii constient ca-ti sunt necesare schimbari in alimentatie si in stilul de viata, nu ezita sa le faci.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Incepi ziua cu o stare interioara buna, cu optimism si bucurie. Ai planuri mari pentru ziua de astazi, care-i implica si pe cei dragi. Cu Luna in Fecioara, iti este stimulata creativitatea, esti inspirat, poti lucra cu succes la un proiect, cu conditia sa nu te cramponezi de lipsa fondurilor financiare ci sa ai incredere ca resursele se vor ivi pe parcurs.








Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Luna se afla in Fecioara, iar atentia ta se muta inspre familie, camin si familie. E posibil sa te simti coplesit de cererile si asteptarile familiei sau de unele treburi care s-au tot adunat pentru ca le-ai amanat. Totusi, cu putina rabdare, astazi ai sansa sa faci mai mult decat ai facut in saptamani intregi. O zi foarte buna si pentru curatenie si pentru a te debarasa de tot ce nu-ti e util.



Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Pentru tine, ziua aceasta se axeaza pe comunicare, idei, schimburi, acces la informatie. Totusi, nu lua nimic din ce auzi, drept adevar absolut, ci ramai deschis spre a-ti slefui si chiar schimba orice punct de vedere su pozitie. Daca participi la discutii importante si negocieri, fii atent la detalii si la energia din spatele cuvintelor, pentru ca acolo pare sa fie adevarul.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

O zi delicata in ce priveste finantele, mai ales daca te lasi purtat de emotii si faci alegeri impulsive. Asadar, astazi fii rezervat in privinta cheltuielilor si investitiilor, in schimb concentreaza-te pe a descoperi noi mijloace prin care sa-ti valorifici talentele. S-ar putea sa nu fii foarte constient de valoarea ta, dar tocmai aceasta este lectia zilei: sa vezi cine esti si ce poti sa dai din tine, cu mai multa coerenta si eficienta.








Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Luna a ajuns in zodia ta si te face mai atent la nevoile si prioritatile tale. Iar una dintre prioritati este familia cu tot ce presupune ea, inclusiv responsabilitatile asumate. E posibil sa te simti coplesit de o serie de activitati in care esti chemat sa te implici, insa daca-ti folosesti talentul organizatoric si meticulozitatea, vei reusi sa le faci pe toate, fara a te frustra.




Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

O zi in care vitalitatea si entuziasmul nu sunt punctele tale forte. E mai degraba o zi potrivita pentru introspectie, odihna, relaxare si ingrijire a corpului fizic. Cu cat mai multa grija ai de tine, inclusiv de emotiile tale, cu atat mai importante si utile vor fi revelatiile si mesajele pe care le primesti astazi. Cu alte cuvinte, poate fi o zi plina de daruri, nu de natura materiala ci spirituala.




Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna schimba semnul, se muta din Leu in Fecioara, si ai tendinta sa le gasesti nod in papura prietenilor sau sa te legi de orice „defect” dintr-un proiect. Detaliile sunt importante, dar nu uita ca a critica in exces limiteaza creativitatea si dauneaza relatiilor. O zi de constientizari in ce priveste relatiile de prietenie si disponibilitatea unor oameni de a te sprijini.




Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Luna in Fecioara poate fi o provocare. Esti pus in situatia de a corecta unele greseli si a rediscuta pozitia ta intr-o structura profesionala. E timpul sa spui ce ai de spus, dar e bine sa o faci evitand reprosurile adresate celorlalti. Nu uita ca tu esti sursa realitatii create si nu uita ca tonul face muzica intotdeauna.









Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ai nevoie de o viziune, de o perspectiva… E important pentru tine, astazi, sa-ti trasezi o traiectorie cat mai clara in minte si sa-ti actualizezi/ordonezi prioritatile. E posibil ca gandurile tale sa aiba tendinta sa alunece in zona pesimismului, iar pentru a evita acest lucru, e bine sa iti tii minte activa prin activitati intelectuale sau de expansiune a constiintei.




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

De astazi revii cu picioarele pe pamant si se pare ca e nevoie sa te confrunti cu unele consecinte inconfortabile ale alegerilor profesionale din ultima vreme. E momentul sa nu mai fugi de detaliile neplacute si sa faci ce e de facut pentru a-ti reinstaura integritatea si autenticitatea.




Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

E destul de multa confuzie si nemultumire, dar si motivatie, in zona carierei si statutului profesional. Astazi s-ar putea sa descoperi ca, de fapt, cauza acestei situatii nu este acolo unde te uitai, ci se afla in atitudinea fata de unele relatii, in asteptarile prea mari de la ceilati sau in tendinta de a idealiza unele persoane din jurul tau.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții