Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 23 Mai 2018

Written By NIKE B. on marți, 22 mai 2018 | 19:14


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 23 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea ca in cursul zilei sa te certi cu o persoana importanta pentru tine, dar pana seara va veti impaca. Mereu ai visat la o dragoste neobisnuita. O vei cauta permanent pana o vei gasi, de aceea sa nu te miri daca vei avea mai multe relatii. Esti atrasa de misticism si spiritualitate, dar daca acestea nu-ti aduc niciun folos material, te orientezi catre meserii mult mai practice.


Horoscop pentru femeia din Taur

Natura te-a inzestrat cu multe calitati, dar si tu trebuie sa ai grija de tine. Poate te apuci de sport. Esti foarte pasionala si cand te indragostesti esti in stare sa faci orice pentru persoana iubita. Atractia fizica e foarte importanta pentru tine. Datorita caracterului tau esti potrivita pentru un post de conducere. Lupta ca sa-l obtii!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ai un suflet tanar, care nu va imbatrani niciodata. Preferi compania celor mai tineri decat tine. Desi dai dovada de fidelitate in cuplu, inima ta ar putea tresari dupa alti barbati. Esti dornica de aventuri sentimentale. Esti o buna oratoare si lucrezi excelent cu publicul. Daca nu-ti place ce faci, nu te implici in acea activitate.





Horoscop pentru femeia din Rac

Ai un suflet tanar, care nu va imbatrani niciodata. Preferi compania celor mai tineri decat tine. Desi dai dovada de fidelitate in cuplu, inima ta ar putea tresari dupa alti barbati. Esti dornica de aventuri sentimentale. Esti o buna oratoare si lucrezi excelent cu publicul. Daca nu-ti place ce faci, nu te implici in acea activitate.

Horoscop pentru femeia din Leu

Esti foarte sensibila si preferi sa stai singura. Consuma mai multe lichide! E posibil sa-ti cauti iubirea pe internet, care nu implica o apropiere foarte mare. Ai o fire artistica si vei cauta o solutie sa impaci aceasta inclinatie spre frumos cu ceva care sa-ti aduca si bani.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Mananca mai putine dulciuri, altfel risti sa te ingrasi tocmai acum, cand vine vara. Esti foarte romantica si visezi la o dragoste ca-n filme, unde totul se incheie cu o casatorie. Nu prea ai curajul sa-i spui partenerului ca vrei sa te mariti. Iti place sa calatoresti si daca ai gasi un job care implica acest lucru, ai fi foarte fericita.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Esti foarte vioaie si chiar daca te mai doare capul, nu bagi de seama. Crezi ca esti indragostita, dar trebuie sa-ti pui intrebarea daca-l iubesti cu adevarat ori este doar atractie fizica. Nu suporti sa ti se dea ordine. De aceea, pozitia potrivita pentru tine este cea de sefa.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Tine o dieta pe baza de legume si fructe. Te vei simti minunat. Cand vine vorba de dragoste esti foarte realista. Cauti un barbat pe care te poti baza in orice imprejurare. Te atrag meseriile care presupun migala si multa concentrare. Fiind si o perfectionista, poti avea o cariera de succes.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Esti sensibila psihic, desi in exterior nu arati acest lucru. Te consumi prea mult. Te atrag barbatii care arata foarte bine. La inceput nu pui mare pret pe frumusetea sufleteasca si de aceea s-ar putea sa suferi mai tarziu. Te poti descurca in orice imprejurare si nu te lasi intimidata de nimeni. Poti conduce o afacere de succes.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Esti foarte activa si nu poti sta o clipa. Mereu iti gasesti cate ceva de facut. Pentru tine dragostea inseamna iubire vesnica, sa ramai cu partenerul pana la sfarsitul vietii. Nu concepi sa te desparti de el, chiar daca nu va intelegeti perfect. De la primele ore ale diminetii te ocupi de aspecte ce tin de serviciu. Te implici cu tot sufletul in ceea ce faci.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Stresul si supararile ar putea sa-ti influenteze starea de sanatate. Esti foarte nervoasa. Pentru tine dragostea in doi este un mister pe care nu o sa-l dezlegi poate niciodata. De aceea s-ar putea sa ai probleme. Iti plac foarte mult animalele si ai putea foarte bine sa ai o meserie legata de ele.





Horoscop pentru femeia din Pești

Ai o zi frumoasa si esti tot timpul cu zambetul pe buze. Poate iti planifici o vizita la un bazin de inot, ca sa faci putina miscare. Esti foarte rationala cand vine vorba de dragoste. Nu tii neaparat sa ai fluturasi in stomac, ci cauti o relatie care sa dureze toata viata. Poti fi o buna conducatoare. Daca ai vointa, vei reusi sa ai un post important.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții