Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 19 Mai 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 19 mai 2018 | 06:36


Horoscop pentru femei de azi Sambata 19 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu totul este cum pare sa fie. S-ar putea ca multe probleme sa fie influentate de alte persoane, sa fiti tradat sau dezamagit. Se poate si sa fiti prea naiv sau increzator, plasandu-va in dezavantaj intr-o eventuala intelegere de afaceri.



Horoscop pentru femeia din Taur

Paziti-va sanatatea, fiindca s-ar putea sa se observe o schimbare majora in ceea ce priveste rezistenta dumneavoastra fizica. Acest lucru se poate datora unei probleme stresante sau emotionale, care implica responsabilitatile fata de un alt individ. Sau poate ca lucrati ore suplimentare, in care este nevoie de multa atentie la detalii.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca puteti scapa de iluziile care va inconjoara si daca ii puteti vedea pe ceilalti asa cum sunt, s-ar putea sa evitati o experienta extrem de dezamagitoare. Nu este momentul sa va casatoriti sa sa porniti un parteneriat de afaceri.







Horoscop pentru femeia din Rac

Nu-i permiteti nimanui sa va puna piedica. Trebuie sa intelegeti ca nu va puteti baza numai pe asteptari sau pe presupuneri. Este foarte important sa intelegeti faptele concrete. Asigurati-va ca cei care va ies in cale nu au identitati false.



Horoscop pentru femeia din Leu

Va trebui sa discutati cu rudele sau cu prietenii despre calatoriile in care vreti sa plecati, despre relatii si despre bani. Din pacate, insa, vor exista si niste mici dispute pe marginea acestor teme.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunteti foarte vulnerabil din punct de vedere emotional si simtiti ca v-ati pierdut total mandria si demnitatea. In urmatoarele trei luni, veti avea de luat cateva decizii majore pentru a va croi un drum nou in viata. Va trebui sa va faceti ordine in ganduri si sa va stabiliti clar prioritatile si scopurile.







Horoscop pentru femeia din Balanță

Este prioritar sa descoperiti in ce credeti si sa luptati pentru acest lucru. Religia, legile, politica, calatoriile si educatia superioara sunt cateva zone pe care le putem da exemplu. Este momentul sa va testati limitele si sa vedeti cat puteti ajunge de departe.









Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va faceti griji legate de o prietenie astazi motiv pentru care trebuie sa spuneti ce aveti pe suflet. Cei din jur vor aprecia ca ati fost onest si vor trece peste toata problema, gandindu-se ca a fost doar o furtuna intr-o ceasca de cafea.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-ar putea ca nervii intinsi sa va afecteze judecata. Daca vi se pare ca se pune prea multa presiune pe dumneavoastra, incercati sa iesiti din aceasta situatie. Amanati toate situatiile pana cand va fi un moment favorabil.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti episoade cu femeia din viata dumneavoastra. Are stari schimbatoare fata de dumneavoastra. Modul in care actionati si raspundeti nu opereaza corect, si s-ar putea sa va prindeti in dezbateri aprinse, in care va aparati propriile puncte de vedere.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Neintelegerile pe care le aveti cu cei din jur va deranjeaza. Este mai bine sa taceti cand trebuie, decat sa puneti piciorul in prag si sa complicati lucrurile mai rau. Cu cat mai putin, cu atat mai bine!







Horoscop pentru femeia din Pești

Nu este greu sa spuneti ce simtiti, dar ar fi bine sa va abtineti. Aveti o putere a exemplului fascinanta, iar daca profitati de ocazie, cu siguranta veti ramane o persoana de referinta pentru multi din cei care va inconjoara.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții