Citește Horoscopul zilei de Sambata 19 Mai 2018 | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 12-18 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

vineri, 18 mai 2018

Citește Horoscopul zilei de Sambata 19 Mai 2018


Horoscopul zilei de Sambata 19 Mai 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Pare dificil să te desprinzi de cămin sau de familie. Balansul între ce se petrece acasă și activitățile din sfera sociala te sâcâie destul de mult. Ai avea tu chef sa lenevești, dar astrele te pun la treabă. Nostalgia copilariei s-a cuibarit în sufletul tau, însă este momentul sa o lasi de o parte. O reevaluare a prioritătilor ar fi binevenita. Se recomandă prudență la locul de muncă.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Se conturează discuții și deplasări multe pe distanțe scurte. Întâlnirile și dialogurile cu rudele sau prietenii apropiati pot fi utile in varii domenii de activitate. Astăzi, ocupă-te doar de activitatile cotidiene. Spre seara iti poti planifica treburile gospodaresti, pentru ca stii foarte bine ca te asteapta. Pentru linistea sufletului tau, așterne-ți impresiile de peste zi, într-un jurnal personal.Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

O zi care îți amintește de faptul că este momentul să te relaxezi și să-ți trasezi pe îndelete planuri personale și profesionale noi. Ai energie, idei strălucite, ba chiar și mulți admiratori care sunt dornici să te ajute în tot ce întreprinzi. Acceptă și ceea ce îți sugerează ceilalți, mai ales sfaturile sau soluțiile venite din partea oamenilor dragi și de încredere.


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Energie și multă lumină răspândești în jurul tău. Este o zi excelentă pentru a te ocupa de relatiile parteneriale sau de parteneriate în general. Există niscai probleme vechi, știute, astfel că răsturnările de situație nu te mai pot lua prin surprindere. Incearca să te ocupi si de treburile gospodărești, deoarece așa vei reuși să te detașezi de cotidian. Bazează-te doar pe forțele tale!


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ar fi bine să fii discret. Este un moment propice pentru o introspecție de care ai mare nevoie. Stările tale de spirit sunt destul de fluctuante. Observă atent care sunt punctele vulnerabile ale vieții tale și ce anume te deranjează. Poți descoperi lucruri interesante, astfel că, ai răbdare cu tine și apoi încearcă să îți faci un plan de acțiune. Astrele te sustin foarte bine în acest sens.Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Începi săptămâna alături de prieteni. Intâlnirile și dialogurile iti vor fi folositoare. Comunicarea este excelentă si chiar ai chef de vorbă. E adevarat ca și controversele sunt prezente, insa ele dau un farmec aparte evenimentelor. O reevaluare a relatiilor de prietenie si a celor sentimentale ar fi binevenită. Incerca să păstrezi în suflet doar lucrurile frumoase din orice fel de relație.Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ești preocupat îndeosebi de imaginea ta publică și de locul pe care îl deții în sfera profesională. Dialogurile cu șefii, colegii, cu diverși reprezentanți ai unor instituții oficiale îți aduc informații utile vizavi de modul în care ți-ai putea îmbunătăți competențele la locul de muncă sau cum ai pute avansa ușor în carieră. Ia aminte la tot ce ți se spune, însă acționează peste câteva zile.Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Spiritualitatea reprezintă o temă la care ar fi bine să te gândești astăzi. Sufletul tău tânjește dupa activități culturale, vizite și meditații în locuri sfinte sau dialoguri cu persoane erudite. Pe de alta parte pot apărea situatii legate de studii sau de calatorii în străinătate. Sanatatea poate ridica probleme majore în orice moment. Întoarce-ți privirea către sufletul tau și ascultă-l cu atenție!Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Responsabil și calculat astăzi te ocupi de chestiunile financiare ce vizează banii si bunurile comune cu alții. Taxele, impozitele, creditele, relatiile cu institutiile financiare se ivesc la orizont într-un carusel amețitor. Ai suficiente resurse energetice să te ocupi pe indelete de acest sector de viață și activitate. Speculațiile, cadourile-surpriză și recompensele, lasa-le pentru alte zile.
Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Relatiile parteneriale alcatuiesc subiectul principal al zilei. Vrei nu vrei, astrele te îndeamnă să te ocupi de colaborări. Sunt momente pasagere, situații de rutină, așa că nu ai de ce sa te îngrijorezi. Totuși, neprevazutul își poate face simțită prezența, astfel incat ocupa-te doar de acest sector de viață. Nu este un moment bun pentru a expune celorlalți gândurile, planurile sau deciziile.Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dorința de a munci este la cote înalte, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu. Sunt posibile situații mai puțin plăcute, dar reușești să treci peste ele. Sănătatea poate să-ți creeze ceva probleme, insa știi foarte bine ca există afecțiuni ce trenează de mult timp. Dozează-ți eforturile si nu iti solicita prea mult organismul. De evitat analizele și consultațiile medicale!Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ecoul distracțiilor îl resimiți puternic. Pe de altă parte, te gandesti la chestiuni financiare, iar tentatia speculatiilor îți dă târcoale. Fii atent si realizează doar lucruri cinstite, deoarece impulsurile primite acum sunt pasagere. Sunt posibile totodată, discuții aprinse cu cei dragi, pe seama faptului că nu îți rezervi suficient timp pentru ei. Remediază această situație!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5