Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 18 Mai 2018

Written By NIKE B. on vineri, 18 mai 2018 | 05:49


Horoscop pentru femei de azi Vineri 18 Mai 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Simtiti un fel de chimie, care nu este des intalnit cand vine vorba de o persoana noua. S-ar putea ca lucrurile sa se incinga, iar acest lucru va ofera posibilitatea sa ajungeti intr-o relatie superba. Avand in vedere ca energia va aprinde apetitul sexual, orice este posibil saptamana aceasta.


Horoscop pentru femeia din Taur

Nu incercati sa fiti "la moda" din punct de vedere psihic. Aproape toata lumea este experta in ziua de astazi. Nu va luati dupa turma, fiindca va sabotati capacitatile spirituale. Aveti incredere in vocea din dumneavoastra pentru a primi raspunsurile de care aveti nevoie acum.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este dificil sa alegi de care parte sa fii, dar grija si diplomatia sunt necesare, fiindca partile opozante necesita sprijinul dumneavoastra. Trebuie sa mentineti o stare demna cu ambele parti pentru propria integritate.






Horoscop pentru femeia din Rac

Curajul fizic sporit si dorinta de aventura se combina si va ajuta sa va distrati mult mai mult. Trebuie sa faceti ceva inovator sau neobisnuit. Vreti sa va urmati niste impulsuri mai nebune pe care le simtiti din cand in cand.


Horoscop pentru femeia din Leu

Incepeti sa va largiti orizonturile. Vreti sa vedeti totul per ansamblu, dar sa treceti direct la subiect. Calatoriile si educatia va pot ajuta in acest sens. Ideile si persoanele de pe o scara mai mare decat pana acum va mentin mintea ocupata.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Urmeaza o perioada zbuciumata pentru finantele dumneavoastra, asa ca trebuie sa faceti cumva sa le controlati si sa nu lasati elementul surpriza sa va distruga tocmai acum. Incet si atent: cuvintele care va vor ajuta sa castigati in aceasta situatie. Nu mai cheltuiti bani aiurea, fiindca aveti nevoie de ei.






Horoscop pentru femeia din Balanță

S-ar putea sa aveti probleme legate de angajamentele pe care vi le-ati luat. Fiti selectiv cu noii prieteni si noile femei din viata dumneavoastra. S-ar putea sa fiti atras de tipul cu care nu va potriviti.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Se pare ca un plan este aproape de realizare, chiar daca cei la care tineti nu va sprijina. Puteti, chiar, sa il faceti sa functioneze in favoarea, si nu impotriva dumneavoastra. Ideea este urmatoarea: daca il aplicati singur si daca are succes, dumneavoastra luati toti laurii. Pare a fi un plan perfect.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

S-a spus ca dragostea de bani este radacina tuturor relelor. Banii nu reprezinta o problema in sine, dar s-ar putea sa puneti prea mult accent pe ei. Stiti cumva cum percep cei la care tineti acest lucru? Uitati-va un pic la dumneavoastra, dar din perspectiva lor.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

O relatie importanta, o persoana in varsta sau cineva cu autoritate va iese in cale astazi. S-ar putea sa existe o oarecare tensiune sau o opozitie care necesita compromis sau negociere, din partea dumneavoastra. Aveti ocazia de a intelege mai multe si de a mai creste.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Activitatile in care sunteti implicati amandoi se bazeaza pe interesele intelectuale astazi. Daca sunteti singur momentan, cautati-va noi oportunitati romantice printre cei pe care ii cunoasteti.






Horoscop pentru femeia din Pești

Aveti grija cand calatoriti; incetiniti cand faceti o curba si aveti grija in spate, fiindca s-ar putea sa apara obstacole sau probleme neprevazute.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții