Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Citește Horoscopul zilei de Sambata 23 Iunie 2018

Written By NIKE B. on joi, 21 iunie 2018 | 19:36


Horoscopul zilei de Sambata 23 Iunie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

In relatiile parteneriale pot interveni astazi discutii aprinse, datorate felului tau de a fi si de a te implica in activitatile comune cu altii. Razgandirile sunt frecvente in aceasta perioada, fapt care duce la animozitati, incurcaturi si revenire asupra unor decizii vechi. Fii intelegator, cultiva rabdarea si gandirea pozitiva! Ai incredere in semeni si lasa suspiciunile deoparte. Pentru seara planifica o sueta cu cineva drag.





Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Esti preocupat de sarcinile de lucru pe care le ai de indeplinit la serviciu. Colegii vor sa-ti taie elanul, insa tu ar trebui sa faci ce ti-ai propus si sa nu raspunzi la provocari. Fii prudent si in privinta sanatatii, pentru ca se pot evidentia afectiuni ale sistemului renal. Ar fi bine sa-ti planifici un control medical, indiferent de natura afectiunii. Dar, pentru astazi dozeaza-ti eforturile si ai grija de sufletul si trupul tau.











Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Activitatile de creatie sunt favorizate astazi si bine ar fi sa-ti rezervi momente linistite pentru a le desfasura. Ai sanse sa realizezi adevarate opere de arta, de care se pot bucura si altii. Negurile pot aparea dinspre relatia cu persoana iubita sau cu copiii. Discutiile aprinse sunt frecvente si de la lucruri banale, asa incat fii prudent. Condu situatiile comune cu cei dragi intr-un sens pozitiv. Vei avea succes!





Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

In plan domestic se pare ca ai multe de rezolvat, dar chef nu prea. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si oricand pot aparea discutii aprinse de la lucruri banale. Organizeaza-ti timpul si activitatile, astfel incat sa te ocupi si de casa si de nevoile familiei. Sunt sanse sa desfasori multumitor curatenii, reparatii sau sa faci demersuri necesare achizitionarii unor bunuri patrimoniale.





Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Este o zi in care ai de-a face cu multa lume, in special persoane din anturajul apropiat, rude, colegi, prieteni. Multi vin sa-ti ofere sfaturi si solutii la problemele cu care te confrunti in aceasta perioada, insa sunt si unii care au nevoie de incurajarile tale. Fii prudent si alege-ti cuvintele cu grija, deoarece exista riscul sa spui mai mult decat trebuie. Spre seara, relaxeaza-te la o discutie amuzanta cu cineva drag.









Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Sunt momente favorabile pentru a-ti creste veniturile din munca depusa la serviciu sau poti afla vesti bune in acest sens. Bine ar fi sa eviti hazardarea in cheltuieli sau investitii majore pana cand nu dispui de sumele necesare. Pe de alta parte, gandeste-te sa oferi celor dragi cadouri sau sa-i ajuti intr-un mod folositor. Astfel te vei bucura de bucuria lor, iar la momentul potrivit ti se vor intoarce darurile.





Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

O zi excelenta, pentru ca beneficiezi de multa energie astrala, pe care o poti folosi inspre binele tau suprem. Renunta la relatii si situatii nemultumitoare, propune-ti un alt stil de viata sau de vestimentatie si orienteaza-te spre oameni de buna calitate. Ingrijeste-te, plimba-te prin locurile preferate si implica-te numai in activitati care te privesc direct. Unii vor dori sa-ti fie in preajma pentru a se bucura de stralucirea ta.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Activitatile discrete au succes astazi. Organismul va da semne de oboseala. Astfel ca bine ar fi sa-l asculti si sa te odihnesti ceva mai mult. Provocarile dinspre segmentul profesional sunt majore, dar acum ai sanse sa descoperi persoanele care-ti pun bete in roate si hibele situatiilor comune cu acestea. Deocamdata aduna informatii, reevalueaza-ti pozitia in cadrul locului de munca si decide in consecinta.





Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Prietenii sunt o sursa buna de inspiratie, astfel ca fii atent la discutiile cu ei. Unele persoane din anturajul socio-profesional iti vor spune lucruri mai putin placute la prima vedere, insa daca ai sa te gandesti bine, pe undeva au dreptate. Asculta si pe unii si pe alii, iar spre seara retrage-te intr-un loc linistit si mediteaza asupra celor aflate si petrecute astazi. Revelatiile te vor uimi mult si bine.










Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Esti solicitat, atat in plan profesional, cat si acasa de catre membrii familiei si rude. Pentru ca starile tale de spirit sunt fluctuante si esti vulnerabil la provocarile exterioare, fii prudent si alge-ti cuvintele si gesturile cu grija. Spune nu sau sustine-ti punctele de vedere, cand simti ca este cazul. Ceilalti vor sa te ajute, dar trebuie sa ai incredere in ei, dar si in tine. Fara voia ta, altii nu te pot obliga la nimic.





Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Au succes demersurile privitoare la calatorii indepartate sau cele pentru studii. Ar fi bine sa-ti alcatuiesti un program de activitati pentru urmatoarele patru saptamani, in care sa incluzi vizionarea unor piese de teatru, vizitarea unor expozitii de arta sau participarea la seminarii scurte in domeniile tale de interes personal si profesional. Dialogurile cu persoane erudite iti aduc informatii pretioase.





Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ziua este favorabila achitarii facturilor, taxelor si relationarii cu institutiile financiare. Subiectele legate de bani, bunuri si investitii sunt importante si ai sanse sa afli solutii si sfaturi deosebite. Posibil sa revina in atentia ta o chestiune materiala veche, legata de o mostenire sau un partaj. Ar fi bine sa-ti planifci bugetul pentru urmatoarele patru saptamani de comun acord cu membrii familiei.






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții