Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 23 Iunie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 23 iunie 2018 | 07:41


Horoscop pentru femei de azi Sâmbătă 23 Iunie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Exista multe tipuri de incapatanare. E cea in care posesorul refuza sa se clinteasca pana nu se ia o decizie. Mai exista altele care au la baza o problema de comunicare. Dar astrele arata ca azi esti intr-un impas, in ceea ce priveste viata sentimentala. Dar ai noroc de faptul ca tot ele iti ghideaza pasii in directia unei conversatii mai mult decat reusite.


Horoscop pentru femeia din Taur

Chiar daca vrei sa te bagi in pat si sa te ascunzi sub patura de tot ce te inconjoara, viata ta amoroasa iti cere sa iei o initiativa, de orice fel! Indrazneste si nu mai lasa lucrurile in voia sortii!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ai toate sansele sa fii incentrul atentiei azi daca te hotarasti sa iesi in oras sau la o petrecere. Energia planetara te ajuta sa te simti complet stapan pe situatie si sa radiezi de fericire. Daca te afli deja intr-o relatie, atunci persoana iubita se va bucura nespus de mult sa fie langa tine in asemenea clipe. Iar daca esti in cautarea iubirii, azi vei avea de ales.






Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi alinierea planetelor indica faptul ca sunteti intr-o dispozitie foarte visatoare, fapt ce v-ar putea dauna intr-o oarecare masura. Daca aveati de gand sa faceti primul pas intr-o relatie noua aveti grija sa nu idealizati persoana respectiva! Acest lucru se poate dovedi a nu fi tocmai util. Este important ca astazi sa incercati sa fiti cat mai realist cu putinta!


Horoscop pentru femeia din Leu

Atmofera planetara curenta te incurajeaza sa invite in oras o persoana care momentan nu te vede decat ca pe un prieten, dar pe care vrei s-o cunosti din mult mai multe puncte de vedere, O miscare curajoasa, ar spune unii, dat fiind modul tau timid de a fi. Foloseste-te de umor si totul va fi perfect!







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca iesi la o intalnire ,ai face bine ,sa fi pregatita pentru neasteptat, cu prezenta pozitie a planetelor. Indiferent de ce impresii, idei, sperante sau vise ai adunat in tine, privind posibilul iubit, vei descoperi ca toate sunt prea sarace ca sa exprime realitatea. Vei fi atat de luata pe sus ca nu vei putea sa iei lucrurile in joaca si doar te vei minuna de stralucirea si indrazneala lui.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Planetele exercita asupra ta o forta care scoate tot ce e mai comic din tine azi. Daca ai planuit sa mergi la o petrecere sau un eveniment social, atuul tau principal va fi acela de a-i face pe ceilalti sa rada si sa se distreze. Simtul umorului ti-e foarte dezvoltat si asta va face ca cineva sa-si doreasca sa te cunoasca si din alt punct de vedere.








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Datorita alinierii corpurilor ceresti, comunicarea e cuvantul de ordine astazi. Asadar, fie ca esti in cautarea iubirii, sau puri si simplu ai ceva de rezolvat de mult timp, azi e ziua in care trebuie sa actionezi. Daca esti cat se poate de sincer, vei primi si aprecierea pe care ti-o doresti de atata vreme.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astrele, parintii, prietenii si asa mai departe, iti vor arata sit e vor face sa simti faptul ca o discutie foarte sincera este absolute necesara daca vrei ca lucrurile sa mearga bine in relatia de cuplu. Vei vedea ca dup ace aceasta va avea loc, iti vei pune ordine in minte, iar multe planuri vor recapata contur.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cateodata e mai bine sa bagi capul sub perna decat sa faci fata situatiei in care te afli. La cum arata astrele azi, poate ca asta e cea mai buna solutie. Atmosfera degajata este una total mistica si care nu prea are de-a face cu ratiunea. Asa ca fii cat se poate de calm azi.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Simti o puternica atractie fizica fata de cineva din apropierea ta si esti intr-un mare impas: sa te lasi purtata de instincte, sau sa asculti de ratiune? Sa-l eviti poate fi o solutie, dar e doar de moment...







Horoscop pentru femeia din Pești

Energia celesta te face sa fii putin nesigur de modul in care poti sa te exprimi. Pe de o parte vrei doar sa spui ce ai de spus, cu un minim de onestitate. Pe de alta, iti dai seama ca faptul de a-ti impartasi sentimentele trebuie sa contina o doza mare de sinceritate. Cel mai bine e sa nu-ti faci nici un plan.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții