Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania săptămâna 2 – 8 Iunie 2018 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 2 iunie 2018 | 08:47



Horoscop Urania săptămâna 26 Mai–1 Iunie 2018 în funcție de zodie.
2 – 8
Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 2 – 8 Iunie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 2 – 8 Iunie 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 2 și 3 iunie noaptea, nemulțumiri legate de felul în care își desfășoară activitatea sau de piedicile apărute în calea unor proiecte. Există o nemulțumire generală, din categoria „din toate câte puțin”. Berbecii identifică o serie de cauze dar, în egală măsură, își dau seama că sunt sectoare de activitate care îi privesc direct și pe care nu le pot controla. De aceea, ar trebui să se oprească din acest fel de măcinare interioară, ar trebui să se calmeze și să aștepte, cu înțelepciune, o etapă favorabilă lor. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, prietenii le fac surprize cu voia sau fără voia lor. Berbecii ar putea fi șocanți de aceștia: de o informație, ca atare, de felul ieșit din comun al acelora de a privi evenimentele.

Schimbul de idei va fi destul de energic iar Berbecii pot primi sfaturi, avertismente sau somații care vizează relația lor în care se spun pe șleau lucrurilor pe nume. De aceea, nu întotdeauna aceste întâlniri pot face plăcere; de la caz la caz, unele pot enerva, altele alarma sau indispune. Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, oboseală interioară, moleșeală, incapacitate de a se mobiliza pentru activități practice; posibile clipe de melancolie. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, starea lor fizică și psihică se schimbă radical: nativii își vor reveni la normal, vor fi activi, energici și dispuși să-și asume lupte, confruntări ori să dea curs unor inițiative. Întreaga săptămână se conturează posibilitatea de a efectua plimbări, mici excursii, călători de scurtă durată. Momente bune pentru a primi informații, pentru a asimila știri ori pentru a asimila cunoștințele necesare în cadrul pregătirii școlare/profesionale. Clipe de disconfort domestic, ostilități și încăpățânări generate de mai mule planete în semnul lor zodiacal care îi provoacă.


Horoscop Taur pentru săptămâna 2 – 8 Iunie 2018

Horoscop Urania Taur

Între 2 și 3 iunie noaptea, dileme interioare provocate de informații sau descoperiri personale care îi obligă să se recalibreze față de oameni, idei, crezuri, idealuri, proiecte sau persoane ori instituții (biserică, justiție, pedagogie, filozofie). Despărțirea se produce cu un regret care poate fi trăit intens dacă respectivele ipostaze de viață îl lezează pe nativ. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, soluții mai puțin întâlnite abordate de nativ pentru a atrage atenția asupra lui sau asupra unui context. Surpriza poate avea efectul scontat mai ales asupra publicului dacă Taurii vor păstra măsura. Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, tendința de a-și pune speranța în cineva despre care Taurii cred că ar avea posibilitatea să-i ajute, să-i susțină.

În ciuda bunelor relații și, poate, chiar al unui atașament față de cauza unui nativ, intervenția lor ar putea să fie stângace, stingheră, fără putere de convingere, de unde și o justificată soluționare pe jumătate. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, neliniște, nopți nedormite din cauza frământărilor interioare. Întreaga săptămână poartă amprenta astrală a predispoziției spre discuții despre bani cu destule șanse de reușită. Relațiile parteneriale păstrează o doză de încrâncenare sau încăpățânare mai ales în situația în care nativii vor să dovedească sau să demaște manevrele lipsite de onestitate ale unui partener (în căsnicie sau în afaceri). Context delicat și șubred prin evoluții neprevăzute în cazul unor litigii sau procese. Un interes aparte ar trebui să dezvolte Taurii în privința construcției personale, a alcătuirii unui statut social și profesional pe termen lung. O primă condiție, în cazul celor tineri sau naivi, ar fi maturizarea. A doua condiție ar fi aprofundarea cunoștințelor profesionale care să-i facă apreciați, utili și valoroși în ochii celorlalți.









Horoscop Gemeni pentru săptămâna 2 – 8 Iunie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 2 și 3 iunie noaptea, nu toate planurile menite să–i ajute pe nativi să rezolve problemele financiare curente decurg așa cum ar dori ei. Piedici, indiferență, întârzieri, ostilitate, toate acestea îi îndepărtează de o soluție finală. Analiza atentă a acestor circumstanțe nu este de natură să-i liniștească pentru că ei nu vor întrezări alte soluții mai bune sau mai rapide. Nu e momentul ca Gemenii să riște cumpărături care nu sunt necesare. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, minte înaripată, gânduri care mai de care mai interesante, mai originale, mai „speciale”: Gemenii vor fi în mare formă mentală datorită Soarelui și a Guvernatorului lor, Mercur, care le traversează semnul zodiacal natal. Situații neobișnuite pe care nativii le vor aborda cu mult curaj și nonșalanță. Vești care conțin informații ciudate, care îi obligă să ia decizii inedite chiar și pentru ei, care sunt niște imaginativi.

Posibile întâmplări în timpul unei deplasări din cauza vehiculului cu care se deplasează. Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, un strop de poezie, evenimente care îi pun într-o lumină favorabilă în fața publicului dacă sunt profesori, avocați, ziariști, actori sau oameni politici. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, tendința de a se emancipa în grupul din care fac parte și alături de care desfășoară activități de relaxare sau de interes comun. Plăcerea de a contrazice sau de a ridica obiecții îi poate aduce pe Gemeni în situația de a avea schimburi de cuvinte pe ton ridicat cu prietenii și cunoscuții lor. Un aspect stabil întreaga săptămână le poate oferi unor persoane, în funcție de vârstă și statut socio-profesional, regretul de a fi acceptat o funcție de răspundere sau de a fi făcut, mai demult, un transfer de serviciu, care acum își dezvăluie laturile vulnerabile. În general, nativii vor fi veseli, lipsiți de griji și plini de inițiativă.



Horoscop Rac pentru săptămâna 2 – 8 Iunie 2018

Horoscop Urania Rac

Între 2 și 3 iunie noaptea, relații parteneriale tulburi, cooperare anevoioasă. Nativii vor opune rezistență în fața evidențelor, vor dezvolta încăpățânări și nu-și vor permite gesturi de cumsecădenie, de împăcare sau de înțelegere pentru a nu le da acelora impresia că cedează sau sunt slabi și pot fi lesne învinși. Apogeul acestei disfuncții relaționale va fi atins în preajma zilei de 8 iunie. Împrejurări defavorabile, de tipul „ghinionului” în chestiuni procesuale și litigioase. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, surprize cu miză financiară sau materială. În funcție și de harta personală, unii s-ar putea trezi, peste noapte, mai bogați prin moșteniri, daruri, gesturi filantropice de proporții, donații, sponsorizări.

Tranzitele întregii săptămâni indică un risc de accidente provenind de la obiecte tăioase, ascuțite, utilaje care folosesc curentul electric sau radiațiile și vibrațiile. Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, inspirație, sensibilitate, abilități artistice sau cu potențial important pe fondul unei activități interpretative; Racii vor fi subtili, adaptabili, intuitivi dar și profund subiectivi, fiindcă tot ceea ce vor face și vor spune va avea o puternică motivație afectivă care-i va împinge spre atașamente sau respingeri viguros exprimate. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, posibilă mobilizare în vederea unei întâlniri importante, a unei confruntări sonore de opinii și interese în plan oficial cu sau fără ecou public. Univers interior modelat de ceea ce aud, de ceea ce află pe diferite căi de comunicare (presă, viu grai, studiu individual); posibilitatea de a face o descoperire sau de a găsi o explicație în urma punerii cap la cap a unor date mai vechi cu informațiile de ultimă oră care au vocația de a dezvălui, demasca sau evidenția gesturi, intenții sau fapte reale care îl privesc pe un nativ.







Horoscop Leu pentru săptămâna 2 – 8 Iunie 2018

Horoscop Urania Leu

Între 2 și 3 iunie noaptea, indispoziții organice trecătoare de natură metabolică, refuz al hranei sau doar al anumitor alimente, capricii culinare sau hipersensibilități senzoriale. Muncă multă cu fără din obligație fără chef sau satisfacție. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, vehemență în dialogurile casnice ori între partenerii de afaceri. Leii devin imperativi, dau ordine și emit opinii personale sau formulează dorințe și intenții ca și cum acelea ar fi un text de lege care trebuie ascultat și executat fără ca ceilalți să ridice obiecții. Surpriză în desfășurarea unui proces sau litigiu în legătură cu felul neobișnuit în care se procedează sau în legătură cu o circumstanță de viață care impune o reevaluare a strategiei de moment a părților.

Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, vise bazate pe intențiile care gravitează în jurul unui câștig sperat sau al unor calcule lipsite de realism. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, ambiție în cazul celor tineri care doresc să se afirme mai repede, demersuri susținute pe direcția contactării unor instituții, firme, organizații din străinătate care să le permită să facă o schimbare în viața lor printr-o abordare diferită a carierei. Sfârșitul acestei săptămâni și începutul celei viitoare este guvernat de iminența unor zdruncinări relaționale provocate de parteneri sau generate de către nativi, care nu mai au răbdarea de altă dată să suporte tensiuni relaționale, conflicte sau viziuni fundamental diferite despre lume, viață, bani, sentimente, familie, putere, carieră și care sunt gata să rupă orice relație dacă ea constituie o barieră în calea progresului lor; în cazuri particulare, este posibil ca o relație să fie curmată pe fondul unor evenimente extreme care nu mai țin de voința sau dorința nici uneia dintre părți de a o provoca sau controla.









Horoscop Fecioară pentru săptămâna 2 – 8 Iunie 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 2 și 3 iunie noaptea, sentimente cenzurate, controlate, reprimate. Dorința de a nu se lăsa duși de valul emoțiilor sau sentimentelor care le slăbesc voința și le abat atenția de la chestiunile majore cu care se confruntă, în principal cele legate de carieră, nume, renume, imagine, notorietate, succes, performanță. Pentru unii, aceste zile sunt importante prin deschiderea publică pe care o au de susținut în nume propriu sau în numele funcției și demnității pe care o au. Atitudine aspră, rigidă sau exigentă față de copii. Comportament care ridică semne de întrebare și stârnește nedumeriri prin aparenta lipsă de sens a „ieșirilor” unor Fecioare față de cei dragi, aspect mai des întâlnit în cazul celor maturi.

Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, Fecioarelor li se pregătesc surprize la locul de muncă dar și ele sunt, la rândul lor, puse pe fapte mari și au inițiative care privesc, direct sau indirect, vocația profesională și exercitarea meseriei. Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, iluzii cu privire la un posibil acord. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, regrupare de forțe interioare (curaj, dârzenie, combativitate, etc.) motivată de o nevoia nativilor de a se confrunta cu ipostaze de viață care pot fi definite ca o „luptă” sau ca o „bătălie” pentru intrarea în posesia unui bun sau a unei sume de bani. Întreaga săptămână se menține activ un context astral care influențează relațiile de prietenie și introduce o nuanță de constrângere, de exagerare, de abuz, de lipsă de măsură, ceea ce îi face pe nativi să se retragă strategic sau să se derobeze de falsele obligații. Inițiative în viața socială, speculații și chiar „jocuri duble”. Cei între 40 – 44 de ani se pot confrunta cu probleme de conștiință: trebuie să încalce niște principii dar asta îi va costa scump.



Horoscop Balanță pentru săptămâna 2 – 8 Iunie 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 2 și 3 iunie noaptea, obligații casnice, mod de viață cotidian perturbat de renovări, stricăciuni, reparații. Pe sectorul casei a IV-a, pe această direcție de viață, ziua de 8 iunie poate să capete o semnificație aparte. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, disponibilitate pentru jocuri, distracții, plăceri, aventuri; curiozitate sporită. Interes pentru situațiile care conțin un dram de pericol suficient ca să le dea senzații trăite intens și emoții puternice de moment (jocuri de noroc, sporturi riscante, distracții nesăbuite). Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, revendicări, acțiuni în instanță, proteste colective la care participă sau inițiative administrative în care nativii se implică în speranța că o stare deteriorată de lucruri, la locul de muncă, mai ales sub aspect salarial, se va redresa.

Pe 8 iunie, după ora 00:26′, moment neprielnic întâlnirilor care presupun dialogul cu părțile implicate într-un contract, litigiu sau intenție de colaborare. Careul în T, care operează brutal în aceste zile, va scoate la iveală nu doar piedici și atitudini refractare ci și destul de multe impedimente de natură socio-profesională; prilejuri de enervare și de escaladare a unei controverse. Acesta ar putea fi unul dintre motivele (dar nu singurul!) pentru care nativii, mai puțin obișnuiți cu ipostazele dure de viață, tinerii și mai ales femeile, să fie intimidați, să lase impresia că sunt timorați, că sunt copleșiți de evenimente ori că nu sunt pregătiți pentru o serie de responsabilități. Întreaga săptămână, Soarele și Mercur, în conjuncție, se vor afla în casa a IX-a și le vor insufla dorința de a cunoaște lucruri noi, de a face schimb de experiență, de a învăța de la figuri proeminente din viața publică care constituie niște modele umane pentru Balanțele tinere sau în plin proces de maturizare.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 2 – 8 Iunie 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 2 și 3 iunie noaptea, schimbul de idei este precar. Nativii nu înțeleg sensul evenimentelor, alteori, obosiți și preocupați de alte aspecte din viața lor, ignoră ori resping ideea de a medita asupra informațiilor care le parvin. Deplasări blocate, amânate, întârziate ori complicate de încurcături gospodărești, administrative și/sau rutiere. Atenție sporită în cazul celor ce vor susține examene și verificări pentru că vor trebui să se bazeze doar pe propriile forțe și cunoștințe, fără cel mai mic ajutor astral. Pe această direcție, ziua de 8 iunie va fi una de cumul, de apogeu al încurcăturilor și neconcordanțelor exasperante. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, se va menține predispoziția astrală instalată cu aproximativ două săptămâni în urmă care alimentează riscul avariilor în spațiul domestic și locativ, care alterează relațiile de familie și care poate sta la baza unor evenimente stranii, greu de anticipat în familia lor.

Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, se construiește un Trigon regal pe semne de Apă, cu un accent în plus pe sectorul sentimentelor și al creativității. Moment bun pentru artiști, creatori din domeniul muzicii și al artelor plastice (arhitectură, design, arte decorative, modă, bijuterii, scenografie, arta grădinilor, urbanism, artă ambientală). Universul sentimentelor este însă sensibil, Scorpionii, în ciuda faptului că trec – și chiar sunt – un semn zodiacal puternic, se vor lăsa cuprinși de trăiri intense, copleșitoare chiar, în cazul femeilor care nu s-au refăcut pe deplin de pe urma unor suferințe majore. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, stres profesional, schimburi de cuvinte acide la locul de muncă. În planul sănătății, sunt posibile migrene, trecătoare tulburări de vedere, de auz sau de echilibru pe fond de oboseală, enervare, suprasolicitare, hrană dezordonată, muncă în exces.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 2 – 8 iunie Iunie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 2 și 3 iunie noaptea, preocupări bănești: pe fondul unor neconcordanțe și neînțelegeri la nivelul comunicării și relațiilor interumane. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, surprize peste surprize. Întâmplări ciudate, dialoguri stranii, informații care șochează, reacții imprevizibile ale partenerilor de dialog, întâmplări greu de înțeles, de explicat sau de acceptat în timpul unor deplasări, călătorii, excursii. Verificați starea tehnică a vehiculelor înainte de a pleca la drum, chiar dacă mașina este nouă și, aparent, nu ar trebui să ridice probleme. Situații speciale care modifică condițiile de acceptare, de desfășurare sau de susținere a examenelor și testelor de cunoștințe și abilități. Nativii nu ar trebui să se lase duși de valul evenimentelor și, indiferent din ce motiv, enervare sau bucurie, să facă afirmații și promisiuni deplasate care nu vor putea fi onorate sau scuzate.

Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, efort de a se calma prin retragerea în tihna locuinței sau într-un spațiu de odihnă care să le permită să se rupă de universul exterior prin somn, lectură, vizionare de film, muzică, meditație sau activități „blânde” care să nu-le solicite atenția sau răbdarea. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, intervenție energică și autoritară în relația lor cu copiii. Sentimente răscolite de egoismul și încăpățânarea celor dragi. Perechea Soare/Mercur, în conjuncție pe casa a VII-a, va avea rolul delicat de a atenua asperitățile în cazul unor divergențe, permițându-le nativilor să-și susțină punctul de vedere, proiectul sau interesele cu degajare, cu umor, cu inteligență, cu diplomație și fler. Moment bun pentru tranzacții sau decizii privitoare la o ofertă ce le-a fost adresată. Capacitate de a specula o situație în beneficiul personal, în cazul unor procese, chiar dacă efectele nu se vor vedea imediat.






Horoscop Capricorn pentru săptămâna 2 – 8 Iunie 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 2 și 3 iunie noaptea, continuă să funcționeze defectuos și restrictiv sectorul partenerial. Vechile relații scârție, cele noi nu se „coagulează” ori îi pun pe gânduri pe Capricorni cu privire la viitorul, trăinicia și onestitatea lor. Disconfort conjugal. Pe această direcție, ziua de 8 iunie reprezintă un cumul de factori care pot genera o criză relațională, un conflict ori pot împinge la o lămurire interioară definitivă care să-i determine să ia o decizie fermă și să adopte o atitudine radicală care nu lasă loc concilierii, iertării, împăcării. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, prima și cea mai clasică interpretare a contextului astral sună simplu: scandal pe avere. Detaliind ipostazele care pot genera această stare de lucruri identificăm nevoia urgentă de a plăti taxe pentru expertize și acte notariale în vederea efectuării unui partaj, a unei ieșiri din indiviziune, a unei tranzacții succesorale, a unei donație sau a unuiproces în derulare.

Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, reticență față de oferta sau insistența cu care câte un „prieten” vrea să le „facă un bine”. Capricornii intuiesc interesul ascuns sau latura vulnerabilă dar nici nu se mai obosesc să le dea acelora explicații: îi refuză pur și simplu. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, relațiile de familie vor fi, vorba lui Tudor Arghezi, „date pe răzătoare”. Interesant și util nativilor pare a fi sectorul muncă. Se anunță tratative încununate de succes, vești, dialog profitabil, intervenții abile menite să-i plaseze pe nativi într-un loc adecvat pregătirii și capacității lor profesionale. Relația cu banii câștigați din muncă propriei stă sub semnul surprizei de a câștiga niște bani pe negândite, de a primi oferta unei alternative la serviciul stabil care să le completeze veniturile.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 2 – 8 iunie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 2 și 3 iunie noaptea, momente de umbră interioară: sufletul acestor persoane poate trece, alternativ, prin momente senine și prin momente de griji și lipsă a perspectivei care, pe structura lor destul de impulsivă, vor căpăta alura unei crize sufletești, de identitate, de creație, de conștiință sau relaționale, în funcție de felul în care harta fiecărui nativ va rezona cu aceste tranzite împovărătoare. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, starea generală se va modifica substanțial: atât organic, fizic cât și psihic. Vărsătorii vor fi activi, se vor debarasa de haina grea a gândurilor apăsătoare și vor da dovadă de un chef de viață debordant. Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, posibile câștiguri întâmplătoare (o compensare, o subvenție, un premiu, o gratificație, o indemnizație ocazională).

Pe 8 iunie, după ora 00:26′, Vărsători vor fi comunicativi, iar în dorința lor de a-i convinge pe cei cu care relaționează vor pune o pasiune și o dedicare care va căpăta forma unei insistențe ce ar trebuie cenzurată. Posibile mici incidente în deplasările cotidiene sau în timpul unor scurte călătorii. Întreaga săptămână va fi deosebită de activă și utilă nativilor conjuncția Soare/Mercur care, în prezent, le traversează casa a V-a, dând ziariștilor, profesorilor, avocaților sau oamenilor politici, mediatorilor sau negociatorilor o bună capacitate de exprimare orală iar celor implicați în activități de creație, interpretare și arte ale spectacolului forța interioară pentru a inova, a inventa, a crea ceva nou, interesant în plan artistic. Interesul sporit pentru jocuri, concursuri și divertisment le poate mânca tot timpul celor tineri. În plan sentimental, viața afectivă va fi ignorată sau abandonată, felul lor de a se purta trădând dorința de a trăi liberi, necenzurați și nesupuși nici unei obligații.





Horoscop Pești pentru săptămâna 2 – 8 iunie 2018

Horoscop Urania Pești

Între 2 și 3 iunie noaptea, tranzitul Lunii prin casa relațiilor de prietenie va activa latura negativă a planetelor lente aflate în tranzit prin Capricorn (Pluton și Saturn) cât și vocația distructivă a Lunii Negre. Poate că, această combinație, care durează de multe săptămânii, își va fi spus deja cuvântul cu privire la o persoană sau la un grup de cunoscuți, sau va produce evenimente dezagreabile de ordin afectiv sau strict relațional pentru că, timpul acestei triplete malefice, nu a trecut încă. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, posibile tulburări organice, resimțite la nivelul membrelor inferioare (circulație periferică, circulație venoasă), fiziologie a sistemului nervos, axă cardio-vasculară.

Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, Luna va tranzita zodia Peștilor și le va da celor care s-au născut sub acest semn zodiacal disponibilitatea de a se adapta situațiilor inconvenabile, de a avea o înțelegere superioară a lucrurilor, ridicându-se deasupra aspectelor de moment, neinteresante, neimportante în economia vieții lor. Luna, Neptun, Venus și Jupiter, împreună cu Soarele lor natal, vor alcătui mai multe Trigoane regale pe semne de Apă care vor crea o armonie subtilă, dar eficientă, pentru Peștii care vor ști să absoarbă, din acest context astral, ceea ce este favorabil lor. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, motivații puternice pentru a câștiga un ban în plus, pentru a-i primi pe cei cuveniți (datorați), pentru a-și apăra un drept salarial. În plan sentimental, se poate vorbi de emoții reprimare și de un efort vizibil de a nu se lăsa copleșiți de trăiri și, mai ales, de amintiri. Unii încă se luptă cu propria lor slăbiciune care îi împiedică să arunce la coș atașamentele față de oameni, idei și instituții ori programele de viață care nu i-au ajutat în dorința lor de evoluție.


Horoscop Urania Video săptămâna 2 – 8 Iunie 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții