Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscopu lunii IUNIE 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 2 iunie 2018 | 08:04


Horoscop Urania luna IUNIE 2018

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai scăpat și de Uranus, luna trecută, din zodia ta, deci se face liniște în ograda proprie, fără ca vreo planetă să-ți mai tulbure apele. Deși e cam gol prin celelalte zodii de foc, pentru a putea vorbi de evenimente interesante, există totuși câteva puncte cheie pe parcursul lunii care merită atenție.

De exemplu, luna aceasta, guvernatorul tău Marte va intra în mers retrograd prin zodia Vărsătorului. Ultima sa retrogradare a fost acum 2 ani, deci te-ai putea gândi ce hopuri ai întâmpinat atunci, pentru că ceva similar se poate repeta acum, doar că în cu totul alte direcții. Începând cu 16 iunie, timp de două luni de acum pncolo, voi Berbecii ați putea fi un pic defavorizați, debusolați, fără țintă, de vreme ce patronul vostru zodiacal dă înapoi. Dar poate nu întâmplător!

Retrogradarea lui Marte, atât de rară deci, are loc în Vărsător, semn că e vremea să reiei unele planuri pe care ți le-ai făcut cândva, să revizuiești condițiile de atunci, să-ți aduci aminte cum au evoluat primii pași, ce n-a mers, unde ai greșit, și poate chiar să le iei de la capăt. Posibil ca un proiect de odinioară sau care s-a împotomolit să aibă nevoie de această retrogradare pentru a descoperi dacă ai scăpat ceva din vedere, dacă nu cumva te-ai aventurat într-un sens fără să calculezi toate riscurile, poate chiar să regândești strategia de acum înainte. Dar înainte de a reporni mașinăria cu o misiune nouă, probabil ai nevoie de această recapitulare, revizuire, recalculare a resurselor, pentru că acum vezi lucrurile diferit decât acum câteva luni sau câțiva ani chiar. Practic e nevoie de un ocol înapoi în trecut ca să poți (re)scrie viitorul!

Deciziile luate acum țin de tot ce ai făcut până acum pentru a putea vedea, mai apoi, încotro ești pregătit să canalizezi energia, entuziasmul, pasiunea, resursele. Consideră că e o pauză de gândire, chiar dacă pauza poate dura și vreo 2 luni de acum înainte.

Venus intră în Leu pe 14 iunie, ceea ce corespunde, pentru tine, zonei iubirii, deci începe o perioadă în care te-ai putea dedica mai mult vieții în doi, cuceririlor, evenimentelor cu tentă sentimentală, pasională, senzuală. Oferă-i celui drag mai mult și răsfață-te și tu în senzațiile plăcute.

Poate fi vremea unui concediu excelent în doi sau poate e vremea unei aventuri sentimentale… de vacanță.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Te simți ciudat: pe de o parte abia te obișnuiești cu vibrația musafirului tău, Uranus, proaspăt poposit în gara ta, și, pe de altă parte, el vine deja cu conflicte, pentru că are o primă confruntare tensionată cu Marte. Brusc, Uranus vine să dea peste cap tot ce credeai că e bine aranjat, stabilit, așezat, vrea să dărâme o mulțime de planuri sau principii sau idei de la care aveai mari așteptări, și-ți cere curaj de a revoluționa tot, toată viața ta dacă s-ar putea, dar primii pași sunt dificili pentru o fire mai conservatoare ca tine, care nu iubește atât de mult schimbările.

Totuși, e un Saturn acolo în Capricorn care te ajută să nu dai peste cap chiar totul, să nu te sperii de schimbările care se configurează la orizont sau pe care te gândești că e timpul să le pornești, ci te ajută să trasezi o (altă) strategie pe termen lung, etapă cu etapă, pas cu pas, semn că vezi lucrurile mai matur. Vei ști să valorifici energia schimbării pe care Uranus va începe să i-o toarne în vene de acum înainte, dar noroc de acel Saturn care te învață, ca un profesor cu experiență, ce ai de făcut, cum să înaintezi, cum să clădești totul lent și… cu cap!

Opoziția pe care guvernatoarea ta, Venus, o va face luna aceasta cu Marte, pe fondul axei Dragonului, te poate pune într-o postură delicată, de parcă nu știi cui să dai prioritate acum: familiei sau jobului? Probabil în ambele planuri se întâmplă ceva important, de aceea ești un pic debusolat și agitat, pentru că nu ai vrea să neglijezi niciunul din aceste două planuri distincte, dar e greu de crezut că vei găsi o cale de mijloc.

Dacă te ocupi mai mult de muncă, cineva acasă e supărat. Dacă iubirea îți ia mințile, nu te mai poți concentra la fel de eficient la serviciu. Deci, ce să faci?

Retrogradarea lui Marte începând cu 16 iunie, timp de două luni de acum înainte, te obligă să faci un pas înapoi, de parcă te-ai răzgândi., sau mai treci odată în revistă niște planuri pornite cândva, sau poate chiar te întorci la un vechi proiect, un vechi loc de muncă sau la un vis abandonat cândva, pentru a revizui toate datele problemei.

Probabil ai mai învățat ceva în ultimele luni și acum ai o altă viziune asupra lucrurilor și asupra viitorului tău profesional.

Doar prima parte a lunii poate fi bună pentru iubire, pentru cuplu, pentru că aveți amândoi starea necesară de a sta de vorbă între patru ochi, să discutați despre cum vede fiecare viitorul, despre ce dorește fiecare de la relația voastră, iar concluziile la care ajungeți sună promițător. Se vede că ați construit ceva solid în spate, aveți deja niște rădăcini bine înfipte, o temelie de încredere, deci de acum puteți trece la o etapă nouă a construcției la care vă aduceți amândoi contribuția.






Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Clar că te simți bine în pielea ta, pentru că e vremea voastră, a Gemenilor, când și Soarele, ba și mai mult, și guvernatorul Gemenilor, Mercur, trec prin zodia ta și te cadorisește cu tot ce ai nevoie! Mai e și un Marte în Vărsător toată luna care îți dă energie pozitivă, optimism, entuziasm, și, cu asemenea configurație la orizont, ar trebui să-ți stabilești obiective mari, planuri de viitor, pentru că ai toate resursele pentru a reuși în tot ce-ți propui. Retrogradarea lui Marte de la sfârșitul lunii s-ar putea să-ți aducă aminte de vise pe care le-ai abandonat cândva, de planuri care nu au mers odinioară, de decizii de altădată, de persoane cunoscute în trecut, iar aceste lucruri ar putea juca acum un rol nou, dintr-o altă perspectivă.

Ar putea fi un moment bun să pleci la drum, în cocnediu de exemplu, sau să faci o călătorie peste hotare. Dar nu te avânta doar spre lucrurile frumoase și lejere ale vieții, pentru că acum ar fi și moment excelent pentru muncă. Minunatul trigon de apă pe care Venus, Jupiter și Neptun îl formează la începutul lunii ți-ar putea oferi cele mai norocoase și creative auspicii ca lucrurile să meargă mult mai bine la serviciu. Cel puțin să te duci la treaba cu plăcere!

Poți trece prin momente excelente la locul de muncă sau apar tot felul de vești promițătoare, direct legate de imaginea ta profesională, de reputația ta, de succesul tău în carieră. Ești într-o poziție favorabilă, într-o lumină mult mai bună, deci reflectoarele sunt îndreptate către tine. Tu trebuie doar să arăți ce știi și ce poți!

Și iubirea are de câștigat de pe urma acestui trigon de apă, la început de lună – mai puțin la final de lună, când atmosfera se mai tensionează un pic – deci, dacă cel drag așteaptă mai mult de la tine, fă-o cu generozitate, fii darnic, arată ce ai în suflet, pentru că ar putea fi o lună bună pentru ca tu și jumătatea ta să trăiți evenimente calde, tandre, senzuale, pline de emoție. Poate e vorba de angajamente serioase, declarații de dragoste finalmente făcute, după luni de așteptare, mărturisiri, dar poate și de un copil la orizont, sau de mutarea într-o casă nouă, sau de tot felul de daruri costisitoare prin care amândoi vă arătați iubirea.


Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Deși Venus e, mare parte din lună, în zodia ta, parcă nu te simți chiar în largul tău de vreme ce Pluto tensionează din greu situația. A venit vremea reproșurilor în casnicie, a judecăților aspre, a predicilor ținute de către partener – despre fidelitate, despre responsabilate, despre greșeli – pentru aspecte pe care vi le-ați tot pus la index unul altuia, în ultima vreme. Nici tu nu ești în cea mai bună formă, ca parte a cuplului, pentru că Luna Neagră te-a făcut să vezi căsnicia cu alți ochi în ultimele luni, iar acum când și Venus trece prin zodia ta, iar, spre final de lună, mai vine și Soarele aici, nu e exclus să tot scoți de la naftalină amintiri, regrete, nostalgii, doruri, neîmpliniri, frustrări, lucruri demult petrecute pe care nu le-ai putut uita.

Poate că retrogradarea lui Marte te ajută să treci în revistă acele aspecte din trecut, decizii de odinioară, erori de altădată, cu șansa de a le repara, semn că, între timp, ți-ai asumat și tu niște lecții și acum știi ce trebuie făcut.

Nu privi viața în doi ca pe o sperietoare, ci ca pe o provocare să faceți ordine, să reorganizați totul, să reașezați totul pe un teren mai solid, dar acum rațiunea e cea care va decide direcția. Nu înseamnă că lipsesc emoțiile, sentimentele, tandrețurile în doi, există și acestea, dar par un pic rezervate, mai reci ca altădată, de parcă ceva din trecut nu vă lasă să vă manifestați din plin sentimentele De aceea ar fi, probabil, nevoie de o curățenie generală printre amintiri, ca să lăsați terenul liber pentru ce va să vină în viitor.

În plan profesional, după ce ai scăpat luna trecută de Uranus, cel care a cam dat peste cap toată cariera ta în ultimii 7 ani, acum ai starea necesară pentru a regândi strategia ta de viitor. Da, te bazezi pe experiențele trecute, pe tot ce ai învățat și acumulat până acum, dar ești în momentul optim pentru a lua decizii legate de muncă, job, carieră, profesie. Poate te tentează să schimbi macazul, să pornești spre alt domeniu decât înainte, dar acest lucru necesită și informații în plus, deci ce-ar fi să cauți vreun curs de recalificare sau specializare? Sau poate ai visat cândva la un anumit job sau domeniu în care să lucrezi, iar acum sunt întrunite condițiile pentru a relua acel vis de demult și să-l transformi, pas cu pas, în realitate.


Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Ai senzații cu totul aparte, marele trigon de apă dintre Venus în Rac, Jupiter în Scorpion și Neptun în Peștin naște trăiri ieșite din comun, emoții puternice, presentimente intense, de parcă tu ai ști deja dinainte adevărul, direcția, calea, încotro merg lucrurile, la ce te poți aștepta. Fii atent și la visele nopții, pentru că și de acolo s-ar putea să vină mesaje cu semnificații deosebite pentru viața ta. Simți, dar simți la cote colosale, cum poate nu ai mai simțit demult, deci ține cont de aceste trăiri fantastice, fie bune, fie mai puțin bune.

Dacă e vorba de trăiri, atunci poate fi vorba și de iubire, de parcă ți s-ar aprinde călcâiele pentru cineva, dar momentan ții doar pentru tine senzațiile. Ori nu e tocmai o relație simplă și preferi s-o lași în stand by până se mai clarificîă, ori e o relație ceva mai secretă, cu o oarecare undă de mister, pe care nu ai curaj, deocamdată, să o recunoști, să o scoți la lumină, să o manifești cu toată pasiunea.

Retrogradarea lui Marte din zona căsniciei te pune în fața unei recapitulări generale înaintea unui examen de viață pe care și tu și partenerul sunteți gata să îl dați, dar poate uneori e nevoie să mai faci un pas înapoi, să iei o pauză, să nu mai vâslești nebun într-o direcție din viitor, ci să ieși un pas în afara cercului, în afara evenimentelor, pentru a le înțelege mai bine.

Nu viitorul te preocupă acum, ci mai degrabă de unde vii, ce s-a petrecut până aici, ce se poate redresa sau repara din cele deja întâmplate în cuplu. Încă o șansă poate, sau o revizuire a tuturor etapelor parcurse anterior.






Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Deși nu se petrece nici luna aceasta nimic în zodia ta, ești totuși dintre fericiții zodiacului, pentru că din celelalte două zodii de pământ – Taur și Capricorn – mai multe planete își îndreaptă energiile productive pentru ca tu să duci la îndeplinire tot ce-ți propui. Se nasc vise și dorințe noi în mintea ta, asupra cărora canalizezi toată energia de care ești capabil, ești dornic de mai mult, mai bine, mai stabil în viața ta, și cât timp ceea ce vrei să obții te motivează atât de tare, reușita nu e departe!

Prezența lui Marte în zona locului de muncă, plus începutul în forță al lunii cu două planete dinamice în zona carierei, fac ca acest plan al vieții să fie în centrul atenției în prima parte a lunii. După ce Marte va începe să retrogradeze, la jumătatea lunii, interesul tău pentru muncă mai pălește un pic, de parcă te-ai cam dezumflat, ți-ai pierdut entuziasmul și optimismul cu care ai pornit. De fapt, retrogradarea aceasta poate avea și un avantaj: te obligă să faci un pas înapoi, de parcă ai uitat ceva nerezolvat, ai trecut peste niște aspecte care își arată acum importanța sau poate chiar să regândești de la capăt toată strategia, în caz că ai pornit totul într-un moment de entuziasm exagerat.

Chiar și hopurile au rolul lor, pentru că te determină să înveți din mers, din fiecare nouă lecție de viață, iar aceste puncte fragile exact asta te ajută să faci: să nu treci peste o piedică fără o lecție asumată și fără ă nouă experiență acumulată.

Iubirea merge când mai bine, când mai puțin bine. Ai de rezolvat niște probleme mai vechi, pe care le-ai tot dus după tine în cuplu iar acum ele cer prioritate deplină. Oprește-te din mers și privește peste umăr, să vezi ce a rămas neterminat, neechilibrat, nereparat, pentru că, dacă le treci cu vederea și acum, vei continua un drum cu foarte multe lacune sau puncte sensibile, care, odată și-odată, tot vor ieși la lumină. Poate persoana iubită te trage un pic de mânecă sau există ceva în trecutul tău sentimental care te cheamă de urgență înapoi, pentru că a rămas în coadă de pește.



Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Dacă starea ta emoțională este la înălțime – și sunt mari șanse să fie așa – ai numai motive de satisfacție pe parcursul lunii. Te implici trup și suflet în orice nouă provocare, te concentrezi cu mult entuziasm asupra planurilor și proiectelor viitoare, înveți din mers informații noi care îți vor fi foarte utile cândva. Poate chiar te bate gandul să incepi studiul unui domeniu nou sau să te întorci la o școală pe care, din diverse motive, ai întrerupt-o cândva. Aruncă deci și o privire peste umăr să vezi ce poate fi relansat acum.

Profesional, e posibil să fie nevoie să faci un mic ocol spre alte vremuri, poate pentru că o informație, acumulată demult și pe care poate ai uitat-o este necesară acum, deci nu strică o recapitulare serioasă a experiențelor tale anterioare. Sau poate ai ocazia să umbli un pic la palmaresul tău, succesele de odinioară având și acum un ecou important pentru reputația ta profesională. Vorbește cu încredere despre tine, despre istoricul tău profesional, lasă emoția deoparte, pentru că ai cu ce te lăuda. Dacă e vorba și de un stimulent financiar, cu atât mai mare va fi preocuparea ta pentru ceea ce se petrece în carieră, pentru că sunt șanse să găsești un job mai bine plătit sau să culegi roadele materiale ale eforturilor tale de până acum. Ai muncit mult, ai clădit etaj cu etaj nivelul tău de acum, dar acum e vremea să scoți la lumină urmările muncii tale.

Trecutul are multe de oferit, deci gândește-te la luna aceasta ca la acel moment când ridici dobânda la un cont bancar în care ai investit o perioadă mai lungă de timp. Banii par să stea pe un teren bunicel, care te îndeamnă să te gândești la investiții, la cumpărături sau măcar la acoperirea unor datorii mai vechi.

Iubirea e o continuă școală a vieții, și același lucru se întâmplă și acum. Deși prima jumăatate a lunii e bună pentru a te face să visezi frumos în plan sentimental, este un Saturn acolo în Capricorn care te mai trage de mânecă și-ți spune să nu te aprinzi, să nu te grăbești, ci să construiești relația ta actuală calm, cu cap, cu răbdare. Probabil ai ocazia să-ți aduci aminte de foste iubiri ratate, de vechi eșecuri sentimentale, și să demonstrezi acum, încă o dată, că ai învățat din ele și nu vei mai face aceleași greșeli. Uranus a ieșit din zona căsătoriei, deci, ce era de schimbat a tot schimbat în ultimii 7 ani, de acum poate te bucuri de mai multă liniște și armonie în cuplu, așa cum îți place ție de altfel. Și tu te-ai schimbat, și partenerul s-a schimbat, și viziunea ta asupra vieții în doi e alta, ca atare de acum poți trece la nvielul următor cu alt tonus și cu alte planuri.







Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Așa lună mai rar, pentru că trigonul de apă te vizează direct. Venus în Rac, Jupiter în zodia ta și Neptun în Pești te fac să speri la mai mult, să te gândești la viitor, la ziua de mâine, dar, culmea, și la ziua de ieri, pentru că a venit vremea să închizi niște capitole, să extragi niște concluzii sau să arăți că ai învățat ceva din lecțiile trecutului.

Iubirea pare să fie în prim plan luna aceasta. Dar aici te așteaptă și bune și mai puțin bune, depinde în ce direcție canalizezi fantastica emoție care te încearcă. Emoțiile pot fi legate de noi speranțe pe care le ai de la o posibilă relația ce se clădește sub ochii tăi. Tot emoții vin și din amintiri – plăcute sau neplăcute – care generează nostalgii, dor sau poate chiar și regrete. Posibil ca ceva din trecut să aibă acum o greutate aparte, ori pentru că venit vremea să te ocupi de acel aspect rămas neterminat sau neclarificat, ori pentru că tot îți amintești de el și compari prezentul cu trecutul, descoperind că acolo, în trecut, lucrurile erau mai frumoase. Lasă trecutul la locul lui, chiar dacă nici luna aceasta nu scapi de el, dar consiseră tot ce ai trăit până acum o lecție bună pentru ceea ce va urma de acum înainte.

Practic, faci un ocol prin alte vremuri pentru a lua de acolo motivația, energia sau informația de care ai nevoie pentru a trece la etapa următoare în plan sentimental. Unii se întorc – poate doar cu gândul – la foste iubiri, alții se întorc acasă după o perioadă aventuroasă, unii nu se pot detașa de foste relații, alții compară pe actualul cu fostul mult prea des, deci ai grijă cum folosești bagajul trecutului, ca să nu împovăreze prezentul.

Uranus, proaspăt mutat în Taur, te va învăța, cu surprizele lui destabilizatoare, ce trebuie schimbat în cuplu pentru ca lucrurile să evolueze așa cum îți place ție. Ai curaj să speri, să visezi, să-ți faci planuri mari în iubire, pentru că se presupune că ai învățat multe din evenimentele anterioare. Acum trebuie doar să pui în practică tot ce ai învățat!






Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ai niște emoții aparte, dar sună promițător totuși, pentru că e ca o presimțire ciudată că ceva urmează să se întâmple, că ceva ți se pregătește și e normal să stai ca pe ghimpi în așteptare. Poate fi și o puternică senzație de stres, ce nu te lasă nici să dormi noaptea, dar poți folosi insomniile, în caz că apar, pentru a gândi tot felul de planuri și strategii legate de afaceri, de carieră, de bani, de ziua de mâine. Emoțiile se îndreaptă în principal spre viața sentimentală – sau mai bine zis de acolo provin – pentru că se înfiripează o idilă, te atrage cineva, visezi din ce în ce mai mult la o relație care ți-a aprins dorința și speranța, dar probabil și aceasta necesită ceva răbdare și timp.

În cuplu, discuți mult cu partenerul tău, dar ceea ce, eventual decideți la începutul lunii, riscă să se schimbe major la final de lună, ca atare nu extrage încă acele concluzii definitive, mai lasă loc de întoarcere, de răzgândire, pentru că s-ar putea să mai apară vești sau informații pe care nu le ai, momentan. Când vor sosi, s-ar putea să dea peste cap tot ce eventual ai declarat înainte.

Jobul te preocupă enorm, cum să nu te preocupe, pentru că Uranus a intrat luna trecută în Taur, ceea ce, pentru tine, se ocupă de relația ta cu locul de muncă. Mulți e gândesc la alt job, la unul, desigur, mai bine plătit, care, deși va necesita eforturi masive, poate aduce un plus de bunăstare sau de confort material. Dacă e să schimbi jobul, o faci numai pentru bani iar șansele de a găsi ceva la nivelul sperat sunt destul de însemnate. Dacă, eventual, nu se și materializează încă această șansă, e pentru că mai ai ceva de pregătit în vederea acelei schimbări, de exemplu să mai înveți ceva, să-ți termini studiile, să-ți dai examenele, să recapitulezi ce ai învățat odinioară, să revizuiești niște proiecte mai vechi, mai bine zis să te întorci undeva în trecut la ceva de care depinde foarte mult ceea ce urmează. Fără să lași trecutul pe teren stabil, nu te poți concentra deplin asupra etapelor următoare.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Saturn, patronul tău zodiacal, începe de luna aceasta o alianță unicat cu Uranus, proaspăt mutat în Taur, și din această combinație de pământ nu pot ieși decât rezultate palpabile, demne de toată lauda. Ele se pot simți în orice plan al vieții tale, dar mai ales în plan sentimental unde orice inițiativă cu care vii în fața persoanei iubite, va fi acceptată și preluată cu succes. Inițiativă înseamnă să dai un telefon celui care te atrage pentru că va avea efectul scontat. Tot inițiativă e să inviți pe cel drag la restaurant sau într-o vacanță, să-i faci un cadou scump, să-i arăți, printr-un gest material, ce simți pentru el. Vor conta mult lucrurile materiale sau faptele, nu vorbele, deci, dacă vrei să-ți exprimi sentimentele, caută o cale cât se poate de tangibilă, care să încânte simțurile celui drag.

Șansele unei noi iubiri sunt mari, deși, în cazul tău, în afară de o atracție fizică foarte puternică, s-ar putea să mai primeze ceva: încrederea pe care ți-o inspiră și poate și contul din bancă, deși nu s-ar spune că e musai o relație din interes. Dar nu ai putea iubi un om fără un sfanț în buzunar, nu-i așa?

În căsnicie se simte ceva interesant, de parcă ceva, demult decis, demult început, abia acum își arată adevăratele efecte, semn că a meritat să aștepți atâta. Poate erați departe unul de altul și dorul vă chinuia… Acum s-ar putea să vă vedeți din nou. Poate existau unele lucruri ascunse sau nespuse între voi și nu aveați curajul să le scoateți la lumină, iar acum apare și curajul s-o faceți, ceea ce poate clarifica atmosfera și poate restabili liniștea în cuplu. Ia-ți inima în dinșți și spune ce te apasă, ca să nu duci după tine o povară emoțională pe care cel drag oricum o vede și nu și-o poate explica. E o greșeală, e o amintire, e o nemulțumire, e o frustrare? Mai bine o declari sus și tare, ca să înțelegi și punctul de vedere al partenerului.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

De câteva zile încerci să te obișnuiești cu vibrația patronului tău zodiacal, Uranus, mutat în Taur, ceea ce pentru tine nu e chiar foarte confortabil, pentru că pare să mai încetinească un pic bine cunoscuta ta viteză și proverbialul tău entuziasm. Te preocupă confortul casnic mai mult ca oricând: nu mai suporți casa în care trăiai – poate nici zona sau țara în care trăiai – și te gândești la o schimbare și din acest punct de vedere. Să te muți, să nu te muți? Întrebarea aceasta devine din ce în ce mai puternică.

Probabil ai s-o faci până la urmă, pentru că apar o serie de factori care te stimulează spre schimbare, dar nu te grăbi totuși, ia-o încet, pregătește terenul în vederea mutării, indiferent ce ar înseamna aceasta: schimbare de locuință, renovarea celei actuale, schimbare de oraș, mutare de la apartament la casă, plecare peste hotare, poate chiar și emigrare. Da, te cam bate și acest gând…

Iubirea primește și ea o infuzie de energie, vrei ceva nou și acolo și te bucuri de o relație lejeră care te face să visezi până departe, în viitor. Discuți cu persoana iubită despre viitor în termeni foarte vii, foarte entuziaști, și dacă și el contribuie cu energia sa pozitivă la aceste planuri, aveți cele mai mari șanse să le vedeți atinse în curând. E nevoie și în plan sentimental de un ocol spre perioada de început a relației sau a unor planuri comune sau pe care doar tu, singur, ți le-ai asumat pentru binele tuturor, de parcă nu poți trece la etapa următoare fără să rezolvi mai întâi sarcina restantă.

Retrogradarea lui Marte chiar în zodia ta de luna aceasta – și nu s-a mai întâmplat poate niciodată în zodia ta – aduce o atitudine nouă cu privire la viitor. Da, poate ești pregătit să-ți iei viața în mâini și să schimbi locul și norocul, dar nu poți face asemenea schimbare fără să fii sigur că lași terenul, în urma ta, complet lipsit de datorii sau alte probleme. Ca atare începi de pe acum să te ocupi de eventualele restanțe, să le iei pe toate, rând pe rând, tot ce era responsabilitatea ta, ca mai apoi, după ce te vei fi eliberat de toate aceste sarcini, să poți urca în primul avion și să pleci… unde vezi cu ochii. Posibul să te mai râzgândești, ca acest chef masiv de schimbare să se mai domolească în timp, ca atare e greu de spus dacă e bine să le faci acum, la primul impuls, cât entuziasmul e mare, sau anume să lași lucrurile să mai dureze, să vezi dacă tu chiar vrei schimbarea, dacă nu cumva te răzgândești peste o lună, două, trei. Mai bine pui la încercare dorința de schimbare, ca să fii convins că ești pregătit pentru ea.

Cariera e locul celor mai intense emoții, poate cu o oarecare teamă de necunoscut, poate o nesiguranță cu privire la sensul nou în care vrei să mergi, poate apar niște vise noi care se clădesc greu și cu multe sacrificii, iar stresul pe care îl resimți are efecte majore asupra psihicului tău. Posibil să se dea o luptă în sufletul tău, între nou și vechi, între a te ține de ceea ce ai deja și ceea ce te atrage, dar încă ești la mijloc, nu poți lua decizia finală.




Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Ești un senzitiv, se știe, iar luna aceasta simțurile tale sunt și mai ascuțite, pentru că Neptun, bine amplasat în zodia ta, chiar la el acasă de altfel, primește de la Venus și de la Jupiter, aflați și ei în zodii de apă, numai influențe pozitive. Se poate spune că toate emoțiile tale de acum sunt juste, toate presimțirile tale de acum se adeveresc, toate dorințele tale sunt ascultate acolo sus, deci deschide-ți și mai mult inima și ridică-ți și mai tare antenele pentru a capta ce vine către tine: idei, soluții, alinare, liniștire, o stare de bine de care aveai nevoie, dar care, din când în când – ca să fie tabloul complet – mai sunt date peste cap de propriile tale rezerve.

Dacă ceva nu se întâmplă, e numai pentru că tu, cu temerile tale, ai închis drumul către acel succes, ca atare ce te costă să spui da la orice, să deschizi brațele larg și să strigi către ceruri: da, cer, vreau, primesc!

E foarte bun acest trigon de apă, cu atât mai mult că sunt implicați ambii tăi guvernatori zodiacali care își dau mâna de minune, iar rezultatul alianței lor se poate resimți mai ales asupra iubirii. Acolo poți avea parte de câteva rezolvări mult așteptate, chiar dacă e vorba de iubiri fără speranță, de situații de la care practic nu mai așteptai nimic, cine știe, cineva acolo sus te iubește și ridică dintr-o dată toate piedicile care nu permiteau miracolului să se înfăptuiască. Deci e bine să crezi, chiar dacă toată lumea spune că e imposibil sau chiar tu ai început să spui asta din ce în ce mai des. E chiar un moment bun ca lucruri începute demult sau vise de altădată abia acum, după ani și ani, să se materializeze, semn că nu trebuie să renunți niciodată la speranță, la vis, la încrederea în scopurile tale, pentru că, mai devreme sai mai târziu, vor fi ale tale!

Tu singur le poți înfăptui, deci ia aruncă o privire înapoi la cine știe ce alte vise pe care le-ai abandonat cândva și scoate-le la lumină. Mai dă-le o șansă, resuscitează-le, alimentează-le dim nou cu încredere și vei avea surprize!

Poate se aplică și în planurile profesionale, deci nu spune niciodată prea târziu sau nu se poate, ci continuă că crezi cu tărie în viitor, oricât ar mai dura ca acele planuri să se concretizeze. De când Uranus s-a mutat în Taur – adică de luna trecută – deja întrevezi soluții mai practice, deja încep să apară ajutoarele, sfaturile practice, apar instrucțiunile clare cum să ajungi acolo unde ți-ai propus, deci ai depășit și faza scenariilor, și a teoriei, și a planificării în minte.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții