Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citește Horoscopul zilei de 26 Iulie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 25 iulie 2018 | 05:47


Horoscopul zilei de 26 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ziua îți aduce multe treburi în domeniul profesional. Sunt posibile situații conflictuale cu un șef, dar fii pe fază și ascultă cu atenție ce are de zis acesta. Reproșurile și nemulțumirile sunt frecvente, dar ai răbdare ca în curând vei depași totul cu bine. Imaginea ta in ochii celorlalți lasă mult de dorit, însă astăzi îți poți da seama cine te privește cu ochi buni și cine nu.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Te poți ocupa cu succes de relațiile cu străinătatea sau de studiile pe termen lung. Planificarea unor călătorii în afara granițelor țării este binevenită, însă materializarea acestora va mai dura. Studiile universitare sunt alte subiecte ce se pot ivi in aceasta zi. Mai tarziu va fi ceva mai greu de abordat acest domeniu. In a doua parte a zilei, dorinta de rafinare sufleteasca va fi evidenta.







Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Norocul la banii si bunurile altora iti deschid saptamana. Se pare ca poti rezolva mai usor chestiuni legate de taxe, impozite, relatii cu institutii financiare sau legate de mosteniri. Pe de alta parte poti primi cadouri sau recompense neasteptate. S-ar putea sa te gandesti la implicarea in afaceri, dar sunt momente pasagere si nu trebuie sa dai curs primului imbold.


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Relatiile parteneriale si colaborarile sunt la mare cautare astazi. Sunt posibile reconfigurari de pozitie intr-un parteneriat, respectiv poti renunta la acesta. Recomandabil este sa fii prudent si sa discerni cu atentie totul. Pe de alta parte, unele colaborari in care esti implicat nu te mai reprezinta, asa incat ai curaj si renunta definitiv la ele.


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

O zi cu multa munca la serviciu. Relatiile cu colegii sunt tensionate, iar sefii parca nici nu exista. Starile de sanatate fluctueaza destul de mult, vizate fiind sistemul osos, pielea si secundar stomacul. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de activitatile de rutina si nu raspunde la provocari. Foloseste doar remedii naturiste pentru revigorarea corpului si sufletului tau.






Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Relatiile sentimentale sunt destul de controversate, însă dacă lași cârcoteala deoparte totul va fi minunat. Creativitatea este la cote inalte, astfel ca recomandabil este sa organizezi o serata placuta pentru cei dragi. Evita excesele de orice fel și ai mai multă grijă de sănătatea ta!


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Poți desfășura cu succes, activitățile gospodărești. Curățeniile generale, reparațiile curente, planificarea unei zugraveli sau, în functie de caz, a gradinaritului sunt cele mai indicate. Relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale, dar șarmul tău caracteristic va reusi să readucă pacea si armonia mult visate. S-ar putea să fii nevoit să ajuți o rudă.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este posibil sa faci o mulțime de drumuri. Motivele pot fi diverse, de la cele cu scop personal cât și pentru a rezolva diverse comisioane pentru alții. Pe de alta parte, bine este să te gândești la unele forme de instruire ce ti-ar fi utile la locul actual de muncă sau pentru a obține un loc de muncă mai bun. Spre seară se anunță întâlniri cu rudele sau prietenii apropiați.


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

E activat segmentul financiar. Este o zi bună pentru cheltuieli cotidiene și pentru verificarea datoriilor. Poti primi cadouri, recompense sau se pot îmbunătăți condițiile de la locul de muncă. Frumos ar fi ca în partea a doua a zilei să lași pragmatismul deoparte și să gasești un echilibru între latura materială și cea spirituală a vieții.







Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ziua îți aduce multă energie și chef de a da piept cu toate. Noblețea sufletului tau este accentuată, iar ceilalți te privesc cu admirație și respect. Bine este sa iti planifici cursuri de dezvoltare personala, vizite la saloanele de ingrijire corporala sau să-ți oferi mici cumpărături dragi ție. Fii tolerant cu ceilalți și nu încerca să ieși prea mult în evidență.


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astăzi nu prea ai chef să ieși din casă. Energia vitala este la cote joase și se recomandă abordarea activităților de rutina. Este posibil ca anumite persoane din anturajul tău să-ți creeze neplăceri. Fii atent la tot ce se petrece în jurul tau, gândește-te bine la ce vrei să faci pe viitor și nu-ți divulga planurile. Odihnește-te și plimbă-te des în aer liber!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Este o zi interesantă la capitolul prieteni. Întâlniri, dialoguri, vești interesante, toate vin către tine într-un ritm amețitor și amenințător. Este posibil ca să rupi unele relații vechi, dar fii convins că se face loc pentru altele noi, mult mai folositoare ție în această perioadă a vieții. Pe de alta parte, o persoană care te-a susținut și protejat mult timp ar putea să te dezamăgească.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții