Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei din 25 Iulie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 25 iulie 2018 | 05:43


Horoscop pentru femei din 25 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Vrei sa faci o schimbare, sa demonstrezi celor din jur ca poti sa te descurci si pe cont propriu. Corpul te sprijina in acest sens, oferindu-ti toata energia de care ai nevoie pentru a-ti obtine independenta.


Horoscop pentru femeia din Taur

Aveai in plan sa petreci ceva timp cu familia, insa contextul astral nu iti prea permite acest "lux". Ai de onorat unele promisiuni, care nu iti permit sa stai alaturi de cei dragi.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

E cazul sa scapi de lucrurile care nu sunt cu adevarat necesare, fie ca e vorba de obiecte sau de sentimente. Trebuie sa te concentrezi pe progres si crestere persoanala. Nu te impiedica de oameni si lucruri care te tin in loc!






Horoscop pentru femeia din Rac

Ai o stare nebuneasca, ai chef sa faci lucruri iesite din comun. Monotonia te-a rapus si simti ca te-ai plafonat. Dispozitia ta iti aduce multe surprize in cale.


Horoscop pentru femeia din Leu

E o perioada sensibila, in care va trebui sa relationezi mai profund cu persoana iubita. Trebuie sa te asiguri ca emani destula incredere in tine. Nu sovai si nu lasa sa se vada ca ai indoieli, chiar daca incerci astfel de trairi.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

S-ar putea sa simti presiune din partea celor din jur sa faci ceva ce iti displace. Daca nu vrei sa o faci, nu trebuie sa taci doar pentru a le intra in gratii. Spune-ti punctul de vedere si nu renunta in fata unor mofturi!






Horoscop pentru femeia din Balanță

Treci printr-o stare de relaxare totala, in care competitia si lupta nu isi au locul. Preferi sa te bucuri de ceea ce ai, cel putin pentru moment. Foloseste-te de aceasta stare pentru a dovedi celor din jur ce inseamna pentru tine!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Un incident din camin te va pune intr-o situatie dificila, in care va trebui sa tii partea cuiva. Din pacate, pe oricine ai sustine, vei avea de confruntat nemultumirea uneia dintre parti. Cateodata, trebuie sa infrunti si astfel de situatii!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Contextul astral arunca un accent pe problemele tale financiare. Va trebui sa iti manevrezi cu mult simt de raspundere in perioada urmatoare. Norocul iti surade in ce priveste oportunitatile de a face profit.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Actiunile dinamice sunt singurele capabile sa vorbeasca in locul tau in acest moment. Cuvintele par sa isi fi pierdut forta si simti nevoia sa te faci auzita prin ceea ce faci. Cei din jur vor fi uimiti de schimbarea ta de atitudine.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Problemele tale intime te framanta atat de tare, incat ele se reflecta si asupra felului in care iti gestionezi caminul. Ia-ti un moment pentru a te gandi care e sursa nelinistilor tale, pentru a putea taia problema din radacini!






Horoscop pentru femeia din Pești

Un joc de noroc nu e niciodata un lucru bun, chiar daca un impatimit iti flutura pe sub nas castigurile lui. Chiar daca nu e ad-litteram vorba de un joc de noroc, ci de o chestiune care priveste viata ta personala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții