Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 1 Iulie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 1 iulie 2018 | 07:47


Horoscop pentru femei de azi Duminica 1 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Este posibil, sa simti ca nu ai chef de iesit si de mers la petreceri, mai ales in actuala configuratie astrala. In anumite feluri, chiar daca esti multumita de relatia actuala sau chiar daca nu esti, ti-ar fi de folos sa petreci ceva timp singura si pui la punct atatea mici probleme care s-au adunat spre rezolvare prin casa. De asemenea, ar fi de ajutor, sa reflectezi asupra a ceea ce vrei sa se intample in viitor.

Horoscop pentru femeia din Taur

O anumita planeta face ca ziua de azi sa fie mai mult decat romantica. Tot ce trebuie sa faci, este sa te lasi dus de val. Ar fi pacat sa pierzi o asemenea sansa si sa fii tu singurul tau partener, atat timp cat sunt atatea persoane care isi doresc de multa vreme sa-ti intre in gratii. Totul e permis azi: lumanari, vin, trandafiri…

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Sunt toate lucrurile subtile despre dragoste care te apropie de iubitul tau in seara asta. Prezenta aliniere planetara ofera o ocazie ideala pentru a va citi reciproc poezie profund romantica, de felul care va face pe amandoi ,sa va pierdeti unul in ochii celuilalt si sa va declarati cele mai adanci simtiri. Bucurati-va de aceasta perioada, va va conduce spre o si mai mare armonie. Fii dulce!





Horoscop pentru femeia din Rac

Astrele s-ar putea sa-ti puna fermoar la gura pe tot parcursul zilei. Daca iesi pentru prima data cu cineva in oras, ai toate sansele sa o dai in bara in pe plan lingvistic. Poate ca cel mai bun lucru pe care-l poti face e sa te axezi pe persoana din fata ta mai degraba decat pe tine.


Horoscop pentru femeia din Leu

Pozitia de astazi a planetelor va face sa descoperiti cata pasiune este de fapt in relatia dvs. actuala. Daca treceti printr-o perioada mai monotona sau ati fost foarte ocupat in ultima vreme, puteti recupera astazi alaturi de partenerul dvs.. Daca planificati o atmosfera intima in aceasta seara, veti afla cu siguranta cat de speciala este relatia in care va aflati.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Configuratia astrala creaza un sentiment de competite pentru o anumita persoana pe care nu numai tu ti-o doresti. Pana acum a fost o lupta prieteneasca, fiindca oricum obiectul dorintelor voastre nu a dat nici un semn. Dar va trebui ca in viitorul apropiat sa rezolvi aceasta problema, fiindca e mult mai bines a fii competitive decat gelos.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai ocazia de a cunoaste pe cineva mai profund si de a descoperi ca nu e oaia neagra a grupului, asa cum a fost etichetat pana acum. Ai tendinta sa iti indrepti mereu atentia spre cei marginalizati dar, de data asta, legatura va fi mai profunda decat toate celelalte.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca te simti mai distant si mai rece ca de obicei, se poate ca lucrurile sa fie influentate de pozitia planetelor. Dar tot ele iti vor oferi sansa de a petrece timp pretios doar cu tine insuti si nu in compania persoanei iubite. Vei avea mai multe de castigat daca te indrepti spre acele lucruri care iti aduceau atat de multa multumire pana nu demult.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Schimbarile si transformarile reprezinta cuvintele de ordine azi. Ai avut niste impresii despre persoana iubita atunci cand v-ati implicat in noua voastra relatie, dar odata cu timpul, lucrurile par ca incep sa scartaie. Poate ca e bine sa priviti viitorul impreuna, dar si locurile in care sa va permiteti reciproc sa vorbiti despre subiecte mai mult sau mai putin delicate.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astrele sunt de partea ta astazi. Ele te vor face sa-ti da seama de dedesubturile unei probleme romantice cu care te-ai confurntat in ultimul timp. Daca ai probleme in viata de cuplu, cel mai bine e sa te folosesti de influenta planetara pentru a initia o conversatie, care cu siguranta va da rezultate bune.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Se spune ca actiunile spun mai multe decat vorbele, iar la modul in care s-au asezat astazi planetele, se poate ca trupul tau sa dezvaluie mult mai multe despre ceea ce simti, decat frazele pe care ti le-ai pregatit. Pregateste-te pentru o discutie aprinsa…





Horoscop pentru femeia din Pești

Ai parte de clipe de caldura si pasiune alaturi de persoana iubita. E o zi perfecta pentru a va regasi unul pe altul, asa cum nu ati mai facut-o de mult. E momentul perfect pentru a marturisi deschis anumite nemultumiri.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții