Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 15 Iulie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 15 iulie 2018 | 07:56


Horoscop pentru femei de azi Duminica 15 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Vrei sa iesi in evidenta, in special prin talentele tale legate de comunicarea cu cei din jur. Asa ca faci tot posibilul sa fii peste tot, sa vorbesti cu toata lumea si sa asculti pe oricine. Nu te suprasolicita!

Horoscop pentru femeia din Taur

Mintea iti sta numai la chestiuni financiare si ratezi esenta unor oportunitati si in alte planuri ale vietii tale. Lasa la o parte grija banilor, macar pentru o zi si bucura-te de compania si atentia cuiva care te apreciaza cu adevarat!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca ai de-a face cu institutii cu greutate, iti va fi foarte greu sa iti impui punctul de vedere. E greu sa iti sustii parerile, mai ales cand ai de-a face cu o intreaga organizatie. E greu, dar nu imposibil!





Horoscop pentru femeia din Rac

Esti intr-o dispozitie emotiva si iti pui la indoiala actiunile recente. Nu ai deloc incredere in judecata proprie si asta se vede la exterior. Sovaiala nu iti aduce nimic bun, asa ca fie te aduni, fie eviti astazi sa te afisezi in public.

Horoscop pentru femeia din Leu

Copiii sau alte rude apropiate nu reusesc sa isi controleze propriile obiceiuri, lucru care iti afecteaza si propria organizare. Va trebui sa adopti o atitudine autoritara, pentru a stabili un anumit curs in viata lor. Pe de alta parte, ai si ceva probleme de rezolvat si in plan profesional.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi veti fi nevoit sa va expuneti convingerile curajoase. Altii va vor urmari si vor lua notite. Nu conteaza prea mult ceea ce spuneti, ci felul in care o spuneti. Daca nu credeti cu adevarat in ceva, mai bine renuntati.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Asteapta-te la imbogatirea vietii sociale astazi. O idee geniala pe care o ai ar trebui impartasita cu cei din jur, asa ca iesi in lume si arata-le tuturor ce poti!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Esti la un pas de a intra in zona de pericol in ce priveste atributiile de la munca. Ti-ai abrogat cam multe sarcini, care nu sunt tocmai usor de dus la capat. E cazul sa iti programezi o vacanta!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Atunci cand vine vorba de chestiuni legate de munca, vei intampina opozitie. Cineva iti pune la indoiala autoritatea si capacitatea de a lua decizii corecte. Va trebui sa dovedesti contrariul, sau sa te retragi fara prea mult taraboi!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o perioada in care va trebui sa te mobilizezi, pentru a te implica mai mult in viata celor dragi. Daca nu o faci, risti sa isti conflicte, care au ca principal subiect neglijenta ta in ce ii priveste.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu trebuie sa astepti ca cei din jur sa ia decizii pentru tine. Ei au programul lor si tu pe al tau, asa ca e bine sa iti vezi de propriile interese. E cazul sa adopti o atitudine mai egoista si sa ai mai multa grija de tine.





Horoscop pentru femeia din Pești

Nu mai visa cai verzi pe pereti, esti principalul tau sprijin. Nu mai cauta ajutorul in cei din jur, pentru ca ei nu au de unde sti ce iti doresti tu exact. Postura de persoana neajutorata nu iti vine bine, mai ales ca nu esti genul de om incapabil de a lua decizii de unul singur.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții