Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania săptămâna 14 – 20 Iulie 2018 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 14 iulie 2018 | 08:24



Horoscop Urania săptămâna 14–20 Iulie 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 14–20 Iunie 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 14–20 Iulie 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 14 și 15 iulie seara, plăcerea de a se afirma sau de a fi remarcat. Berbecilor tineri le va fi drag să practice sporturi solicitante, deseori periculoase sau să-și testeze limitele fizice în activități cu grad sporit de risc. Chef de aventuri și petreceri „pe cinste". Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, nevoia de a rezolva chestiuni administrative legate de locul de muncă; activitate curentă desfășurată fără prea mare entuziasm. Ar trebui acordată, în acest răstimp, o atenție specială alimentației din cauza sensibilității sporite a aparatului digestiv sau hepato-biliar. Absența poftei de mâncare pe fondul unei stări de suprasolicitare nervoasă. Moment bun pentru post de cruțare și purificare. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, tendință generală spre armonie, echilibru și împăcare. În relațiile de familie, în această direcție, demersurile vor avea efectul scontat dar, în chestiunile majore (contracte, parteneriate, asocieri, procese), rezultatele vor fi modeste. Din 20 iulie, după ora 04:13′, revin în actualitate îngrijorările cu privire la banii sau la bunurile pe care urmează să le primească după ce se vor încheia procedurile legale (administrative, juridice) sau înțelegerile personale. Tensiuni în familia din care provin provocate de evenimente drastice sau care nu pot fi modificate prin simpla intervenție a nativului. Blocaje, întârzieri sau amânări pe termen lung a unor chestiuni ce privesc cariera sau funcția. Relațiile sentimentale vor fi tumultuoase, precipitate și, nu întotdeauna, justificate. Unii prieteni pot adopta atitudini ciudate, inexplicabile, pentru moment. Ziua de 20 iulie vine cu o încărcătură astrală specială care se va abate asupra vieții sociale, activității profesionale ori va alimenta un necaz care privește o rudă și care se poate reflecta asupra imaginii lor.






Horoscop Taur pentru săptămâna 14–20 Iulie 2018

Horoscop Urania Taur

Între 14 și 15 iulie seara, situațiile speciale din familie impun o intervenție energică; s-ar putea ca un nativ să preia frâiele unor conflicte sau evenimente unde e nevoie de autoritate. Dialoguri răspicate, ultimaturi, inflexibilitate: nativii nu vor ceda în fața presiunilor sau condițiilor cerute de una sau mai multe rude. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, etapă mai calmă: Taurii vor dori să se liniștească, să privească viața cumpătat, să se relaxeze prin desfășurarea unor activități, de-o potrivă, plăcute și utile. Trigonul regal pe semne de Pământ, util lor prin armonia cu natura zodiei de care aparțin, le va oferi stabilitate în gândire și prudență în acțiune. Progres într-o direcție pedagogică în relația părinți/copii. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, impuls interior menit să conserve actualul lor statut la locul de muncă prin evitarea conflictelor și a discuțiilor în contradictoriu. Discrete fluctuații ale predispoziției organice. Din 20 iulie, după ora 04:13′, enervări, îngrijorări sau amărăciuni provocate de un dialog cu partenerii de viață, de afaceri, de proiect sau cu persoane ostile lor care nu a decurs așa cum se cuvinte. Evoluție atipică a unor întâlniri care vor avea ca scop rezolvarea unei chestiuni controversate în cadrul cărora nativilor li se aduc acuzații, critici, avertismente, multe bazate pe răstălmăciri, dezinformări sau interese ascunse. Întreaga săptămână există riscul unor situații încordate mai ales în cazul celor care au funcții și imagine publică de apărat. Cele două case ale informațiilor primite, ale schimbului de idei, a exprimării personale sau a învățăturii și deplasărilor, va fi guvernată de premize care pot complica, de la o clipă la alta, orice proiect; perioadă asociată cu riscuri în jurul datei de 20 iulie, când ar fi indicat să se evite călătoriile și excursiile legate de apă.











Horoscop Gemeni pentru săptămâna 14–20 Iulie 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 14 și 15 iulie seara, nativii pot da dovadă de autoritate și maturitate, chiar dacă sunt tineri, atunci când se vor exprima în cadrul unor ședințe, sesiuni de comunicări sau întruniri importante; aceștia pot face o impresie frumoasă, de oameni competenți, documentați și stăpâni pe domeniul abordat. Context favorabil pentru cei care vor susține examene, mai ales la probele orale. Mici întâmplări neprevăzute petrecute în timpul unor deplasări de scurtă durată. Știri care stârnesc nedumerirea ori uimirea și care ar putea instala o eroare materială, de înțelegere, de conținut sau de formă, până la începutul lunii septembrie când vor apare și elementele lămuritoare sau detaliile care vor corecta informația inițială. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, preocupări domestice, activitate gospodărească sau administrativă legată de nevoia îngrijirii, conservării și valorificării unor bunuri funciare, locative, imobiliare sau patrimoniale. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, etapă calmă, plăcută, patronată de dorința de relaxare, de tihnă, de confort. Gemenii se vor îndrepta spre acele plăceri care nu l solicită organismul (efort fizic, nopți nedormite, efort de concentrare, etc.). Sentimente volatile, instabile. Din 20 iulie, după ora 04:13′, posibile motive de supărare sau de mânie reprimată, la locul de muncă, provocată de o relație interumană deficitară sau de niște măsuri care au darul de a le da programul obișnuit de viață peste cap. Uneori, poate fi vorba și de tulburări ale regimului plăților salariale cuvenite sau de rezultatul nemulțumitor al aplicării unor grile noi de plată a muncii prestate, în indiferent ce condiții (salariu, drept de autor, onorariu, plata cu ziua, cu ora, etc.). Atenție la ceea ce se poate întâmpla în preajma zilei de 20 iulie în legătură cu banii sau bunurile ce li se cuvin.






Horoscop Rac pentru săptămâna 14–20 Iulie 2018

Horoscop Urania Rac

Între 14 și 15 iulie seara, încercare autoritară de a face odine într-o chestiune financiară pe fondul unor evenimente care par să fi scăpat de sub control și care le dau peste cap planurile legate de respectivele condiții și înlesniri materiale. Din păcate, în ciuda intervențiilor (dialog, întâmpinări scrise, cereri), situația se va putea remedia de la începutul lunii septembrie a.c. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, nativii vor simți nevoia să-și pună ordine în gânduri dar și în documentele de care vor avea nevoie în curând. Verificarea lor este binevenită pentru că le va permite să constate detalii în neregulă care ar putea complica un demers administrativ: absența unei aprobări necesare, expirarea unui termen, pierderea valabilității unei adeverințe. Context astral favorabil învățării, acumulării cunoștințelor, testelor și verificărilor preliminare, datorită răbdării, atenției și concentrării. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, tendința de a da o notă relaxată relațiilor cu unele rude, mai ales că, Racii vor fi solicitați, în acest răstimp, de alte sectoare de viață și activitate. Din 20 iulie, după ora 04:13′, răscoliri afective trăite, de la caz la caz, în funcție de vârstă, educație și context biografic, în nota regretului, a amărăciunii, a nostalgiei, a amintirilor triste, a rememorărilor care deschid răni sufletești, a constatărilor dezamăgitoare cu privire la o relație care s-a consumat ori la una care le pune inima pe jar. Moment neindicat pentru o decizie definitivă pentru că subiectivismul lor va fi la cote maxime mai ales în preajma zilei de 20 iulie care, pentru Raci, este una specială: Soarele, în tranzit prin zodia lor, va arunca o umbră asupra regimului matrimonial care poate fi tulburat de frământările și ieșirile lor nesăbuite; mai târziu, aceștia vor regreta lipsa lor de suplețe sau de răbdare.












Horoscop Leu pentru săptămâna 14–20 Iulie 2018

Horoscop Urania Leu

Între 14 și 15 iulie seara, Leii vor da dovadă de limpezime a minții, de hotărâre și energie interioară ceea ce le va permite să depășească momentele solicitante pentru răbdarea și atenția lor. Relațiile parteneriale vor continua să-i provoace, prin situațiile neprevăzute sau evoluția nebănuită a unor parteneriate: soțul/soția sau un asociat își pot reevalua atitudinea, informându-i că s-au răzgândit, punând, astfel, sub semnul incertitudinii viitorul unui proiect comun. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, activități menite să intre în posesia unei sume de bani cuvenite, prin acte doveditoare, chitanțe, facturi, aprobări, contracte pe care ar trebui să le legalizeze. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, oportunități care au darul să le ofere o informație sau o explicație necesară, scurte deplasări ori vizite și întâlniri în cadrul cărora vor putea să-și rezolve, repede și corect ori fără stres și amânări, micile chestiuni personale. Din străinătate, veștile ar putea fi bizare, ele avertizându-i că un proiect de-al lor trebuie revizuit, amânat ori reevaluat în întregime. Din 20 iulie, după ora 04:13′, familia din care provin le poate pune probleme ori poate că, averea și patrimoniul personal va fi pus în discuție în urma unor conflicte, partaje, proceduri legale care vor dura până la începutul lunii septembrie dar care nu se vor rezolva decât din a doua parte a lunii noiembrie a.c. Atenție specială îndreptată asupra stării de sănătate, în preajma zilei de 20 iulie, când va avea loc o opoziție la grad perfect între Soare și Luna Neagră, pe axa Rac/Capricorn, care ar putea provoca crize, stări acute ori chiar accidente. A se evita orice intervenție chirurgicală cu excepția celor urgente. În unele cazuri, același aspect poate influența în chip negativ sau riscant situația lor la locul de muncă.











Horoscop Fecioară pentru săptămâna 14–20 Iulie 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 14 și 15 iulie seara, procese mentale care le vor permite nativilor să ajungă la concluzii ferme sau la deciziile corespunzătoare. Revigorare interioară: nativii prin curaj ori chiar respect de sine. Uneori, această schimbare de atitudine le va permite să abordeze în alt fel o relație de serviciu, o pretenție salarială, un conflict, o etapă delicată. Din punctul de vedere al sănătății, etapa este șubredă, punându-le la încercare axa cardio-vasculară, circulația periferică, vederea sau auzul. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, Luna se va afla în sectorul zodiacal natal și le va aduce un spor de stabilitate organică și psihică, accentuând spiritul practic, logica, bunul-simț. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, Fecioarele vor simți nevoia unei reechilibrări financiare mai ales dacă, în această perioadă, s-au produs ori se conturează plăți neașteptate care le depășesc estimările. Discuții mai puțin eficiente atunci când vor încerca să recupereze de la cineva banii împrumutați, pentru că nativii se vor lovi de atitudinea ostilă a aceluia. Din 20 iulie, după ora 04:13′, sectorul comunicare va intra în criză. Fecioarele vor deveni, în acest răstimp, irascibile și deloc concesive dar, poate că, la rândul lor, vor fi provocate și puse în situații-limită pe care nu au cum și de ce să le tolereze. Unele se pot petrece la locul de muncă, altele într-un mediu de viață și activitate cu deschidere publică care ridică probleme de conștiință, de atitudine civică, de implicare politică, de direcție culturală, religioasă, morală sau profesională la un nivel superior. Relațiile de prietenie, ca și cele afective, vor fi nemulțumitoare dar, în preajma zilei de 20 iulie, când se va produce opoziția Soare/Lună Neagră, la grad perfect, pot avea loc confruntări drastice sau, cum zice românul, o cunoștință le va face „o figură urâtă".





Horoscop Balanță pentru săptămâna 14–20 Iulie 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 14 și 15 iulie seara, posibile întâlniri fructuoase cu persoane importante, ca funcție, rang, imagine, autoritate morală sau profesională, cu care pot face un schimb interesant de impresii și care-i pot sfătui. Pe o altă direcție, nativii vor avea tendința (sau tentația) de a face pe șefii sau pe autoritarii cu prietenii pe care nu vor ezita să-i contrazică și să-i corecteze. Nu întotdeauna dialogurile cu aceștia vor fi comode din cauza reacțiilor intempestive ale acelor cunoștințe care, la rândul lor, vor exagera. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, discrete tulburări organice pe fondul unor tulburări neuro-vegetative ori din cauza unei stări psihice de moment alterate de efort fizic, de stres, de epuizare ori de o alimentație dezordonată. În planul universului interior, nativii vor face efortul de a gândi rațional, de a nu exagera, de a evalua corect o împrejurare. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, Luna va traversa zodia Balanței și va accentua starea de bine interior, disponibilitatea spre detașarea de factorii de stres, de împrejurările solicitante sau de persoanele irascibile care le strică cheful de viață. Pe de altă parte, în această perioadă, va funcționa Crucea pe semne Cardinale care îi privește în mod special și care radicalizează niște situații de viață sau niște conflicte deja existente în plan familial, matrimonial, partenerial, profesional și personal. De aceea, în acest răstimp, este bine ca nativii să evite orice decizie majoră care ar putea fi alterată de încleștarea acestui context astral. Din 20 iulie, după ora 04:13′, nemulțumiri sau chiar conflicte care pleacă de la bani. Nativii au sentimentul (care nu e de dată recentă) că sunt păcăliți, că cineva nu joacă cinstit cu ei, atunci când vine vorba de un beneficiu material sau bănesc major ce are legătură cu un transfer promis sau cuvenit.









Horoscop Scorpion pentru săptămâna 14–20 Iulie 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 14 și 15 iulie seara, discuții „la nivel înalt", afișare publică, nume care circulă: nativii se pot descurca foarte bine în medii cu o activitate de mare răspundere (instituții de prim-rang național sau internațional) unde, dacă sunt tineri, se pot afirma, iar dacă sunt maturi se pot impune aproape fără efort, grație bunei lor pregătiri profesionale, a ținutei, a atitudinii, a curajului sau a capacității de a-și asuma decizii controversate ori acțiuni cu grad mare de risc. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, întâlniri cu scop precis cu acele persoane care îi pot fi utile nativului sau alături de care desfășoară activități de relaxare ori un mod de viață asemănător prin preocupări și idealuri comune. Moment al pragmatismului relațional. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, nevoie de calmare a spiritelor, de cufundare într-o stare de abandon în tihnă și confort. Nevoie de respiro personal. Din 20 iulie, după ora 04:13′, Luna va începe să tranziteze zodia Scorpionului, dându-le impulsurile de care au nevoie: intuiție, perspicacitate, profunzime a gândului, diplomație, abilitate dar, dându-le, totodată, și o puternică susținere afectivă prin implicarea totală în idealuri, proiecte sau inițiative ce au o legătură directă cu ei înșiși, cu familia lor, cu sectorul căsniciei, afaceri, asocieri, dușmănie, procese și cu cariera sau autoritatea publică (dacă e cazul). Atenție majoră la ceea ce se poate întâmpla în preajma zilei de 20 iulie, când Soarele se va afla în opoziție cu Luna Neagră, pe axa celor două case ale comunicării, și care poate constitui o provocare căreia este bine să nu-i răspundă ori care poate constitui, în sine, un moment șubred prin ușurința cu care nativii pot greși, pot exagera, pot denatura prin ceea ce vor spune sau vor face. De evitat deplasările care se vor asocia, în acest răstimp, cu neplăceri de tot felul.






Horoscop Săgetător pentru săptămâna 14–20 iunie Iulie 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 14 și 15 iulie seara, nativii vor da dovadă de demnitate și „coloană vertebrală" în toate circumstanțele în care se pun probleme majore de legitimitate, de dreptate, de justiție, de morală sau de utilitate publică, firește în legătură directă cu vârsta, profesia, funcția și responsabilitățile cu care sunt investiți. Continuă procesul astral început cu aproximativ două săptămâni în urmă care îi împinge pe cei tineri să facă efortul de a se afirma iar celor maturi de a se impune într-un mediu de excelență ori de elită socio-profesională. Condiții bune pentru un succes repurtat în străinătate. Vești bune de dincolo de granițe. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, preocupări curente legate de buna sau mai buna desfășurare a activității lor. Măsură și tact în toate gesturile publice. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, posibile întâlniri cu persoanele de care, de la un timp, nativii s-au distanțat și pe care, acum, vor „să-i recupereze". Efort de atenuare a discrepanțelor relaționale. Din 20 iulie, după ora 04:13′, organismul va trece prin situații astrale care se pot reflecta neplăcut asupra fiziologiei aparatului renal, urinar, genital, a sistemului endocrin și imunitar, a dentiției. Psihic încărcat de amintiri și impresii recente care îl tulbură și îl neliniștesc pe câte un Săgetător. Atenție la o eventuală pagubă sau situație profund neplăcută din punct de vedere financiar sau patrimonial care s-ar putea petrece în jurul datei de 20 iulie, când Soarele se va afla în opoziție cu Luna Neagră, pe axa celor două case ale veniturilor și beneficiilor. Nu vindeți, nu cumpărați, nu împrumutați, nu investiți, nu risipiți, nu cedați presiunilor venite din partea celor care au interesul, clar dar bine mascat, de a profita de pe urma naivității sau neatenției dvs.









Horoscop Capricorn pentru săptămâna 14–20 Iulie 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 14 și 15 iulie seara, oscilații de atitudine în procesul de transfer al unei sume de bani sau de bunuri unui nativ. Capricornul va reacționa autoritar, fără să se intimideze și fără să aibă de gând să cedeze; pe de altă parte, aceste schimbări frecvente de statut, „când pe val, când sub val" din punct de vedere financiar, îl scot din sărite și nu-i dau siguranța nici pe termen scurt, nici pe termen mediu. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, nevoia de a pune ordine în gânduri, de a analiza cu obiectivitate, fără auto-iluzionări, a stadiului în care se află un proiect precum și al oportunității și adecvării lui, în ansamblul preocupărilor și intereselor nativului. Informații neconcludente primite de la instituțiile care au fost solicitate prin cereri și petiții anterioare. Dialoguri nefructuoase, confuze sau superficiale. Planurile de călătorie se pot reformula ori se pot amâna. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, pentru unele persoane, preocupările legate de carieră pot trece printr-un blocaj de moment provenind de la dialogurile întrerupte între ei și parteneri sau decidenți ori de la diferențele majore apărute pe parcursul unui schimb de opinii care nu își găsesc o soluție unanim acceptată. Din 20 iulie, după ora 04:13′, nemulțumire reprimată sau manifestată deschis față de felul în care se poartă, gândește, acționează ori relaționează un cunoscut cu nativul. Relațiile se pot altera brusc și pentru mult timp de acum încolo pe fondul unor afirmații răspicate care scot în evidență divergențe mai vechi ori convingeri care nu mai pot fi nuanțate. Atenție sporită cu privire la relațiile parteneriale, contractuale, procesuale ori matrimoniale care pot trece prin clipe grele în preajma zilei de 20 iulie când Soarele, în tranzit, se va afla în opoziție la grad perfect, cu Luna Neagră, în tranzit prin casa I a cerului lor astral: afectare personală cu reverberații pe multiple planuri, dacă ținem cont că, în această perioadă, operează și o Cruce pe semnele Cardinale, din care face parte și Capricornul.





Horoscop Vărsător pentru săptămâna 14–20 iulie 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 14 și 15 iulie seara, Vărsătorii ar putea fi puși în situația de a (se) întâlni cu persoane dificile, importante sau autoritare cu care dialogul se stabilește greu și în fața cărora trebuie să se prezinte coerent, convingător, să argumenteze corect și să-și susțină interesul ori punctul de vedere fără patimă dar și fără concesii. Cam greu, dacă ținem cont că, așa cum se arată a fi predispoziția astrală, nici aceia nu vor fi ușor de convins. Singura lor problemă reală este să nu devină vehemenți sau exagerați în pretenții. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iuie, seara, se conturează tot felul de mici activități preocupări legate de un demers de-al lor menit să le aducă un plus de bani, un spor material, un avantaj de orice fel care să le permită dezvoltarea personală. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, nevoia de limpezire a minții, de eliberare de stres sau de povara unor gânduri obsesive. Vărsătorii vor încerca să se gândească la lucruri plăcute, care să-i smulgă din efortul și rutina zilnică și să le ofere o satisfacție superioară, de ordin cultural, artistic, religios ori socio-relațional. Din 20 iulie, după ora 04:13′, cariera este din nou în prim-planul atenției lor. Reapar teme mai vechi în discuțiile cu șefii lor, se repun pe tapet divergențe care au ca substrat (ne)declarat schimbarea lor din funcție ori, măcar, stricarea imaginii. Posibile acuzații profund nedrepte, atacuri verbale, contestări viguroase cu impact asupra opiniei publice, asupra unui grup larg de cunoscuți ori de subalterni, tocmai pentru a le submina autoritatea. Atenție la sănătate în preajma zilei de 20 iulie, când, un aspect astral prost le va pune în dificultate metabolismul, fiziologia aparatului digestiv, lactația (la femeile care au născut), sistemul osos și articular.








Horoscop Pești pentru săptămâna 14–20 iulie 2018

Horoscop Urania Pești

Între 14 și 15 iulie seara, moment de suprasolicitate a organismului pe direcția aparatului cardio-vascular, circulator, al sistemului nervos periferic, al văzului și auzului. Pe o altă direcție de viață, posibil moment de satisfacție la locul de muncă: sunt bine văzuți, promovați, se impun cu autoritate prin calitatea muncii lor și valoarea personală. Posibilitatea de a invoca rezultatele obținute ca argument pentru o eventuală mărire salarială sau a recompensării materiale a activității lor. Între 15 iulie, după ora 20:31′, și 17 iulie, seara, dialoguri cu final neconcludent, ori de câte ori Peștii se vor angaja în discuții menite să recalibreze o activitate partenerială, să determine revizuirea unui contract ori să atenueze un conflict mai vechi. Poate că se abțin de la astfel de inițiative în acest moment, lăsând pentru altă dată aceste dialoguri punctuale. Între 17 iulie, după ora 22:43′, și zorii zilei de 20 iulie, în micile chestiuni materiale, care au prezentat altădată interes pentru nativi, aceștia se pot detașa, le pot abandona sau, le vor uita cu desăvârșire. Din 20 iulie, după ora 04:13′, se reactivează un trigon regal pe semne de Apă care le-a mai tulburat apele sufletului și în lunile trecute. Uneori, ar putea fi vorba chiar de o plonjare în secvențe neplăcute de viață dar care trebuie asumate și rezolvate, într-un final. Peștii se vor îmbărbăta și vor încerca să găsească o soluție doar că nimic din ceea ce imaginează ei nu este de loc blând și ușor de dus, cel puțin din punct de vedere moral sau sufletesc. Din această perspectivă, trebuie să se ferească de orice declarație, decizie ori trecere la fapte concrete în preajma zilei de 29 iulie, când, un aspect profund disonant, îi poate împinge să facă lucruri pe care ulterior să le regrete dar pe care să nu le mai poată repara.





Horoscop Urania Video săptămâna 14–20 Iulie 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții