Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 17 Iulie 2018

Written By NIKE B. on marți, 17 iulie 2018 | 06:09


Horoscop pentru femei din 17 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Atmosferea celesta iti ofera posibilitatea sa faci mai multe schimbari. In aceste momente este vorba de o anumita conversatie, sau chiar ceva ce ai auzit sau ai vazut poate stirni o reactie. Fie ca esti impreuna cu persoana iubita sau simti nevoia sa-l/o suni ceva te-a starnit intr-atit incat vrei sa rezolvi o problema stringenta. Fa-o acum!


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi faci ceva ce iti doreai sa faci de multa vreme, ceva ce iti va da viata peste cap. Fara jumatati de masura, asta e deviza care te ghideaza in aceasta actiune. Vei avea de dus munca de lamurire cu partenerul, care nu intelege aceasta nevoie subita a ta.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi vei avea de luat o decizie cu privire la viata amoroasa dar care implica, intr-un fel sau altul si o latura financiara. S-ar putea sa ii cumperi iubitului un cadou scump, care sa il faca sa se simta inferior tie. Fii mai moderata in alegeri!






Horoscop pentru femeia din Rac

Daca in ultima vreme ai fost putin tensionata din cauza unor probleme in viata amoroasa, vei descoperi ca astazi miscarea celesta te ajuta sa te relaxezi si sa capeti o perspectiva realista despre ce s-a petrecut. Iti va face foarte bine sa renunti la ganduri si pur si simplu sa iesi din casa si sa te distrezi. Te vei simti improspatata si refacuta.


Horoscop pentru femeia din Leu

Aliniamentul astral de astazi va da mai multe sanse, sa straluciti cu adevarat, in special in ceea ce priveste o noua relatie romantica. Puteti sa iesiti in oras in felul propriu si imbracata caracteristic si sa aveti siguranta ca noua cunostinta v-a aprecia felul in care aratati. Pentru a completa tabloul trebuie doar putina verva si stralucire si sa fiti un dram mai hotarata.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astrele au hotarat astazi sa te scoata din imaginea cotidiana pe care o arati si sa-ti dezlantuie minunata personalitate eliberata de constrangerile sociale. Daca ai programata o intalnire sau o petrecere va fi ca un tonic pentru spiritul tau si te va revitaliza in multe feluri. Exista si sansa ca cineva sa se simta foarte atras de spumosul tau simt al umorului.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Pozitia corpurilor ceresti azi va aduce sansa de a afla ce sentimente dulci si tandre nutreste fata de tine cineva apropiat. Chiar daca s-ar putea sa-ti fie greu sa crezi, vei descoperi ca de astazi barierele incep sa dispara. Ai vazut ceva in felul in care acesta se exprima care ti-a aratat ca de fapt contezi pentru el. De ce nu i-ai spune ca de fapt si tu simti acelasi lucru.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Atmosfera de astazi va parea plictisitoare, in comparatie cu cea a ultimelor zile. E o energie pozitiva intre tine si partener, dar iti lipseste pasiunea, nebunia, intensitatea unui sentiment trait la extrem. Din pacate, astazi nu vei avea parte de asa ceva. Poate maine!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E posibil ca ziua de astazi sa semnaleze inceputul unei perioade noi si spectaculoase - este momentul in care o relatie noua pare sa aduca cu sine implinirea dorintelor! Sunteti pe punctul de a trece un nou prag care va va schimba complet perspectivele, modul de abordare a vietii si de asemenea circumstantele in care va gasiti! E posibil ca viata dvs sa se schimbe definitiv!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi esti foarte popular, cu putin ajutor din partea astrelor. Partenerul te cam obliga sa te implici intr-o discutie pe care preferi sa o eviti, cel putin pentru moment. Nu reusesti sa te concentrezi la ceea ce iti cere, pentru ca mintea ta e in alta parte.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

E jenant sa vorbesti despre lucruri pe care, de fapt, ti-ar placea sa le faci. Iti place sa muncesti, chiar si in concedii, dar e cazul sa renunti la planurile legate de munca si sa te destinzi. Cine altcineva te poate ajuta in acest sens, daca nu partenerul tau?






Horoscop pentru femeia din Pești

Contextul astral te ajuta sa impingi limitele, alaturi de cel drag. Totul este sa iti doresti si tu acest lucru si sa iti permiti sa va lasati purtati de val. Descoperiti metoda de a reinvia pasiunea intre voi!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții