Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 18 Iulie 2018

Written By NIKE B. on marți, 17 iulie 2018 | 06:23


Horoscopul zilei de Miercuri 18 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Visele tale pot deveni uşor realitate dacă începi să le construieşti chiar tu, cu mâinile tale, cu mijloacele de care dispui. Nu aştepta să-ţi arate altul ce să faci, pentru că numai tu ştii cel mai bine ce anume îţi doreşti. Deţii toate resursele potrivite pentru ca ceea ce s-a născut în mintea ta ca o simplă idee, de ceva vreme, să înceapă să prindă contur cu adevărat. Vezi cu ochii tăi cum se ridică acel plan şi fiecare cărămidă aşezată la locul ei te motivează să mergi şi mai departe, convins că eşti pe drumul cel bun. Ai curaj să visezi, să faci planuri, să laşi imaginaţia să zburde în voie, dar începe să şi faci câte ceva din ceea ce ţi se arată în vis. Sunt şanse mari ca dorinţa ta să se manifeste aievea foarte repede.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Exact lucrul către care arăţi cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuza o şansă doar pentru că, momentan, nu-ţi inspiră încredere. Poate e o situaţie dificilă, la început, dar care ar putea lua o turnură excelentă după primele etape şi, dacă-i spui nu acum, s-ar putea să regreţi amarnic că ai dat singur cu piciorul norocului. Nu refuza nimic din ceea ce ţi se oferă azi, foloseşte-te de orice prilej, chiar dacă nu-ţi place la început! Lucrurile bune nu se văd din prima.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Tratezi iubirea cu un fel de inocenţă, şi bine faci! Nu trebuie s-o priveşti doar cu ochi critici şi raţionali, dorind neapărat să o controlezi ca să evolueze în direcţia pe care o doreşti. Cu o atitudine mai lejeră, cumva nevinovată, de copil care tatonează terenul, te poţi bucura altfel de tot ce trăieşti alături de persoana iubită. Vă oferiţi unul altuia sentimente ca într-un joc de copii, şi vă simţiţi liberi împreună, fără a vă supune neapărat unor reguli, unor legi, unor condiţii stricte. fii liber să experimentezi iubirea la modul cel mai plăcut, pentru că mai e cale lungă până când veţi putea emite amândoi pretenţii unul asupra celuilalt. Deocamdată iubirea se reduce la joc, la flirt, la aventură, urmând să vezi tu mai încolo încotro merge!


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Munceşti cu spor, concentrat la etapele următoare ale unui proiect de la care ai mari aşteptări. Eşti conştient că rezultatele spre care te îndrepţi depind enorm de implicarea ta de acum, de aceea investeşti tot ce ai mai bun, tot ce ştii, tot ce poţi pentru a atinge succesul. Ai sentimentul din ce în ce mai clar şi mai puternic că te afli pe drumul cel bun şi e doar o chestiune de timp până vei pune punctul final, culegând roadele cele mai bune. Când eşti motivat, eşti capabil de adevărate miracole!


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nici raţiunea şi nici logica nu va decide azi ce trebuie făcut, ci e o situaţie în care inima îşi va lăsa amprenta asupra acţiunilor tale. Va fi o decizie luată din colaborarea dintre sentimente şi instinct, cele care simt exact încotro va merge o problemă pe care mintea ta parcă nu o poate gestiona cum se cuvine. Degeaba ai învăţat o mulţime de lucruri de-a lungul vieţii, pentru că vei vedea că tot ceea ce îţi transmite vocea ta interioară este ceea ce contează mai mult. Lasă emoţia să aleagă ce e mai bine pentru tine!






Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fii extrem de prudent în situaţii cu factor mai mare de risc, pentru că nu eşti în cea mai bună formă şi poţi strica totul. Pesimismul te copleşeşte, îl iei pe nu în braţe şi, cu asemenea atitudine negativistă la purtător, cum să treci cu bine de provocările deloc simple ale zilei? Aluneci spre o stare de depresie, de neputinţă, de slăbiciune pentru că vezi cu ochii tăi cum se destramă un vis, cum se strică un plan la care ţi-ai adus contribuţia cu pasiune şi pe moment eşti gata să renunţi. Ia o pauză şi vei continua altădată, după ce psihicul tău se va reface.


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Te-ai împotmolit într-un punct sensibil în proiectul ce părea să înainteze foarte bine în ultima vreme. Azi stai pe loc ca să treci în revistă etapele parcurse şi a găsi pe unde se ascunde hiba. Asumă-ţi cu mai mult curaj propriile greşeli, pentru că ai comis pe undeva o eroare care îşi arată acum latura negativă. Stă în puterea ta să treci peste acest hop cu o nouă lecţie învăţată ce te va ajuta ca, altădată, să rezolvi totul mult mai bine. E normal ca, pe moment, cât timp cauţi soluţii să-ţi pierzi curajul de a merge mai departe, dar după aceea totul va merge ca nou!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu poţi accepta şi pace o situaţie pe care nu o înţelegi pe de-a-ntregul, dar e posibil ca acest blocaj să fie legat şi de încăpăţânarea ta caracteristică. Ai senzaţia că singura părere avizată e a ta şi nici nu vrei să asculţi de alta. E greu de spus: fii maleabil, fii flexibil, fii înţelegător, când spui nu la orice alternativă, dar te vei convinge singur la un moment dat că nu merită să te fixezi pe o unică idee. Există altele mai bune, şi a accepta şi alte unghiuri de vedere e un semn de înţelepciune şi de maturitate. Nu sta captiv într-o zonă limitată: eliberează-ţi mintea!


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Agitaţia zilei are două tăişuri: ori te irită şi reacţionezi agresiv în cele mai nepotrivite momente, ori te susţine pentru a te apuca de o activitate pe care o priveai cu puţină teamă. Ai chef de acţiune, de ceva nou, ceea ce e o raritate la tine, ca atare profită de acest avânt care te cuprinde şi canalizează-l într-o direcţie constructivă, care să nu dea nimic peste cap din tot ce ai ridicat până acum. O modificare de sens nu este imposibilă, deci nu te crampona de lucrurile cu care eşti obişnuit, pentru că azi este favorizată iniţiativa îndrăzneaţă spre căi nebătute.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă tot vrei să intri în polemici cu toată lumea, bazează-te numai pe cunoştinţe solide în acele domenii care nasc atâtea controverse. Nu-ţi da cu părerea fără să ai în spate şi bagajul potrivit de experienţe. Dacă nu ai date foarte certe, imediat se va trezi cineva să te contracareze şi nu se ştie cât de bine vei face faţă confruntării. Ai tu un as în mânecă de care te poţi folosi cu succes, pentru că ai studiat problema îndelung şi ceea ce spui acum cu atâta vehemenţă e fapt concret pentru care ai băga şi mâna în foc, convins că nimeni nu te-ar putea contrazice!


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ţine-ţi în frâu personalitatea ta şmecherească, pentru că ai putea avea mult de pierdut dacă apelezi la tertipuri mincinoase când sau unde nu e cazul. Deşi te pricepi de cele mai multe ori să manipulezi pe oricine în favoarea ta, de data aceasta scapi de sub control spiritul jucăuş şi superficial şi creezi o impresie proastă asupra ta. Să nu te mire că unii te vor cataloga drept fals sau ipocrit, pentru că tu eşti vinovat de aceasta atitudine pe care ai lăsat-o să se vadă la suprafaţă. Deşi încerci să ieşi basma curată cu o glumă, nici aceasta nu pare să repare imaginea deja pătată.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Mare grijă la schimbarea de sens pe care eşti gata să o decizi astăzi, deoarece e posibil să nu fie chiar cea mai bună alegere! Eşti atras de un drum facil, promiţător la prima vedere, dar care ascunde multe primejdii sau compromisuri pe care, mai devreme sau mai târziu, le vei regreta. Nu accepta ceva nepotrivit caracterului tău doar pentru că ţi se promite ceva tentant la final, pentru că e un preţ mult prea mare de plătit pentru tine. Chiar dacă acum ţi se pare că e singura soluţie, după o vreme îţi vei da seama că nu merita. Gândeşte-te de două ori!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții