Horoscop dragoste 29 martie 2024

Ce spun astrele Horoscopul zilei de dragoste 29 martie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astr...

Horoscop pentru femei din 18 Iulie 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 18 iulie 2018 | 05:54


Horoscop pentru femei din 18 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Alinierea planetara te incurajeaza sa scoti la inaintare glumitele si remarcile inteligente, imbraca-te cu ce ai mai sexy si du-te la petrecere, s-ar putea sa nu pierzi timpul degeaba. Daca ti-ai dorit mereu sa cunosti pe cineva care este la fel de aventuros, spiritual si nebun ca tine, atunci ce mai astepti? Sa fie asta momentul adevarului?


Horoscop pentru femeia din Taur

Alinierea planetelor va ofera sansa de a incepe sa lucrati la o relatie despre care credeati ca s-a terminat. Daca pana acum ati crezut ca nu mai aveti nici o sansa de a va aduce din nou partenerul in bratele dvs, mai ganditi-va! Indrazniti si mai incercati o data! Nu va fie teama de esec sau de o posibila suferinta! Este foarte probabil ca si partenerul dvs simte acelasi lucru, insa nu are curajul sa faca primul pas.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu vei scapa prea usor astazi. Daca de obicei, reusesti sa iti pacalesti iubitul cu vorbe dulci, astazi isi va dori mai mult de la tine. Va trebui sa gasesti metoda de a-i arata ca, in ciuda cuvintelor aruncate cu usurinta, nutresti sentimente profunde pentru el.






Horoscop pentru femeia din Rac

Uneori este nevoie de un eveniment-surpriza pentru a ne schimba atitudinea fata de viata si de iubire. Tranzitele planetare creaza o astfel de oportunitate, mascata de un incident care va lasa inmarmurit/a. Cu toate acestea, dupa ce realizati ca nu este un dezastru, asa cum parea la inceput, veti avea parte de o experienta unica, deosebita.


Horoscop pentru femeia din Leu

Aspectul astrologic favorabil al zilei inseamna ca ai un potential minunat, din punct de vedere al socializarii, inaintea ta. Incerca, sa fi un pic mai hotarata cu partenerul tau, mai degraba decat pur si simplu sa accepti ,orice are el de propus. V-ar prinde bine ,sa va luati prietenii alaturi si cu toti sa va distrati folosindu-va de ideile care-ti vin tie.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Asta nu este tocmai ziua potrivita in care sa iei decizii sau sa faci schimbari majore in legatura cu o relatie importanta. Configuratia astrelor astazi iti incetoseaza granitele, marginile si intreaga ta gindire in general, asa ca nu vei putea sa vezi clar care este urmatorul pas. Ar fi mai bine sa te bazezi pe intuitie daca vrei sa obtii niste raspunsuri valide. Si mai bine: lasa-te purtat de val!






Horoscop pentru femeia din Balanță

Ziua de astazi e asa de plina de energie, incat ideea de a sta in casa te irita. Aerul e incarcat cu multa voie buna si distractie. O petrecere la domiciliu sau o iesire in club e exact ceea ce iti lipseste!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Pozitia planetelor indica faptul ca relatiei actuale in care sunteti implicat nu i-ar strica o mica doza de aventura si nebunie. Ar fi minunat daca ati reusi sa recreati atmosfera lejera si plina de libertate care exista intre dvs si partenerul dvs la inceputul relatiei. Indrazniti si faceti ceva ce n-ati mai facut niciodata pana acum si veti resimti aceeasi intensitate a sentimentelor ca odinioara!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Vizita la un prieten iti scoate in cale posibilitatea unei relatii. Intalnesti pe cineva din anturajul sau care iti cam creste pulsul. Nu e neaparat o persoana noua, dar cu siguranta astazi il vei vedea intr-o lumina noua.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Nu vei avea de ales! Astazi va trebui sa renunti la natura ta responsabila si concentrata, pentru ca prietenii aproape ca te scot din casa cu forta. Cineva din anturaj descopera ce te amuza si nu inceteaza sa te binedispuna!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Erai hotarit/a sa astepti pina cind cineva va trece de toate testele inainte sa-l/o lasi in inima ta. Insa azi universul te incurajeaza sa nu mai fi asa manipulativ si il/o lasi sa beficieze de pe urma nehotaririi tale. Asta te va apropia mult mai tare de cineva decat au facut micile jocuri pina acum.






Horoscop pentru femeia din Pești

Ca si cum nu aveai deja destule pe cap, mai ai parte si de un conflict de interese. Ar trebui sa te concentrezi pe o anumita relatie, unde e nevoie de ceva efort pentru a restabili armonia. De aceea, cariera ta ramane pe locul doi in aceasta perioada. Daca ai reusi sa gasesti un echilibru, ar fi ideal!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții