Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 19 Iulie 2018

Written By NIKE B. on joi, 19 iulie 2018 | 06:03


Horoscop pentru femei din 19 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu va asteptati la prea multa agitatie si emotie astazi in noua dvs. relatie. Atmosfera astrala este propice pentru activitati ce intaresc legaturile intr-o relatie si pentru discutii practice. Poate suna plictisitor, dar este esential pentru bunul mers al lucrurilor in viitor.


Horoscop pentru femeia din Taur

Cu toate ca puteti fi foarte dedicat unei cauze sau unei persoane inca mult timp dupa ce aceasta relatie inceteaza sa mai fie profitabila, e posibil sa incepeti sa simtiti nelinistile nemultumirii in ceea ce priveste o anumita legatura stabila cu o persoana. Configuratia celesta a zilei indica faptul ca va simtiti oarecum ingradit, limitat, nicidecum fericit si implinit. E posibil ca stazi sa luati atitudine in incercarea de a schimba aceasta situatie.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Configuratia astrala indica faptul ca va veti bucura de sentimentul placut al iubirii toata ziua. Veti putea sa va deschideti in fata acestuia si sa ii spuneti ceea ce simtiti cu adevarat, fara ascunzisuri si fara complexe. Astazi s-ar putea sa faceti un mare pas inainte in relatia dvs..





Horoscop pentru femeia din Rac

In mod normal, esti foarte apropiata de prieteni, dar astazi preferi sa te indepartezi de toata lumea, pentru a te bucura de cateva clipe de liniste. Nu e rau, pentru ca iti vei reincarca bateriile si te va face sa vezi lucrurile in nuante mai variate.

Horoscop pentru femeia din Leu

Contextul astral te face cam ganditoare, mai ales in ce priveste persoana iubita. In loc sa petreci timpul inutil gandindu-te la ce a fost, pune mana pe telefon si fabrica amintiri alaturi de el, pentru a fi sigura ca pe viitor, aceste momente de meditatie vor avea sursa de inspiratie.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca vrei sa iti impresionezi perechea, trebuie sa permiti in primul rand ca persoana de langa tine sa se poate apropia cu adevarat de tine. E cea mai buna metoda de a-l apropia: sa te cunoasca, sa te aprecieze pentru ceea ce esti si sa te pretuiasca pentru ca ii esti alaturi.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi ai toate ingredientele unui film de dragoste de zile mari. Pasiune, drama, viata pe muchie de cutit si sansa de a trai ceva ce nu ai mai trait pana acum. Cu toate astea, nu te simti in stare sa suporti adrenalina care vine cu toate astea si preferi sa te retragi intr-un colt umbros.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astazi, alinierea planetelor releva faptul ca intreaga zi va va fi ocupata de intalniri cu persoane noi. De fapt, adevarul este ca persoana cu care sperati sa va intalniti intamplator se afla de mult pe lista dvs. Insa astazi, personalitatea dvs magnetica si charisma isi fac simtite prezenta la cote ridicate, asa ca nu puteti pierde aceasta sansa extraordinara de a face o cucerire importanta!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi, ai o serie de idei cu totul inedite in ce il priveste pe omul special din viata ta. Chiar daca risti sa fii confruntata cu un refuz, nu strica sa i le prezinti si lui, pentru a vedea daca va si rezulta ceva din ceea ce incropeste mintea ta.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Miscarea planetelor de azi iti va aduce nehotarire in incercarea de a afla daca merita sa inviti pe cineva anume in oras. Persoana in cauza se lasa foarte greu impresionata si totusi ai aflat ca te indrageste foarte tare. Raspunsul poate fi, ca are un stil foarte ciudat de a-si manifesta afectiunea. Dar fi fara grija, este interesata!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cateodata, ca sa atragem persoana visurilor noastre, avem nevoie sa ne punem in valoare pe noi insine in incercarea de ai face sa acorde atentie la ce avem mai atragator. Momentul astrologic face astazi sa te descoperi executand un marketing excelent cand intalnesti o persoana sclipitoare; cineva care iti face inima sa bata mai repede si ochii sa-ti straluceasca. Sunt sanse excelente sa reusesti vanzarea!





Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea ca nostalgia sa fie de vina pentru nevoia ta de a te ascunde sub o patura si de a lasa viata sa treaca pe langa tine. Simti nevoia sa abandonezi orice program, pentru a te dedica unei zile de lenevire si relaxare. Nu e o idee rea, atributiile tale suporta amanare!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții