Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Citește Horoscopul zilei de 20 Iulie 2018

Written By NIKE B. on joi, 19 iulie 2018 | 06:10


Horoscopul zilei de 20 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

E vremea să te eliberezi de o zonă sumbră a amintirilor de odinioară, pentru că ceea ce ai trăit atunci, nu mai are nicio legătură cu prezentul. Închide acel capitol odată pentru totdeauna, iartă şi uită ce s-a întâmplat, pentru că acum nu mai contează absolut deloc ce laşi în urmă, ci doar concluziile folositoare extrase din experienţele respective. Concentrează-te asupra viitorului, pentru că ceea ce ai învăţat cândva are efecte benefice asupra noilor sensuri pe care mergi azi, fără a duce după tine, ca o ghiulea de picior, o amintire negativă.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Stai ca pe ghimpi în aşteptarea unui eveniment anunţat pentru perioada următoare şi de la care ai mari aşteptări. Simţi că va aduce linişte în inima ta, că te va umple de iubite şi de fericire, poate pentru că are, într-adevăr, şi unele conotaţii sentimentale. Poate urmează prima întâlnire cu cel care te-a cucerit. Poate începe o etapă nouă în relaţia deja începută. Poate iei o decizie ce va avea efecte pe termen lung în viaţa ta şi în care îţi pui mari speranţe. Oricare ar fi momentul în faţa căruia te afli acum, îl priveşti cu iubire, cu optimism şi cu o atitudine pozitivă că totul va fi bine!






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu te lăsa influenţat de criticile şi limitele pe care ţi le impun cei din jurul tău. Ai alături de tine oameni care se tem de orice, de schimbare, de nou, de provocare, or tu eşti într-o pasă mult mai curajoasă! Dacă nu ai ţine cont de graniţele stricte ale lumii în care trăieşti, ai fi capabil de reale succese, deci luptă cu opreliştile care vin de pretutindeni, ca nu cumva să-ţi taie şi ţie elanul. Tu deţii toate resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus cu singura condiţie de a rămâne imun sau surd la încercările unora de a-ţi pune beţe în roate sau de a strecura frica în sufletul tău. Important e ce crezi tu!


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Poate n-ar fi rău să renunţi la un plan pe care l-ai gândit în cele mai mici amănunte. Ceva îţi spune că nu e momentul cel mai bun pentru a-i da drumul, că sensul ales nu e cel mai potrivit scopurilor tale, că nu va avea efectele scontate, şi deci ar fi bine să te gândeşti şi la altceva. Poate ai deja un plan de rezervă în minte pe care să-l poţi pune imediat în aplicare, înlocuindu-l pe cel care deja îţi ridică unele semne de întrebare, decât să consumi timp şi energie pentru un proiect în care deja ţi-ai pierdut încrederea. Mai bine te-ai concentra asupra altui sens, care poate avea mai multe şanse de succes. E o zi în care abandonul poate fi generator de schimbări pozitive, deci nu te teme să spui: stop, altceva la rând!


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nu spera rezultate imediate la planul pe care abia acum îl construieşti pas cu pas, pentru că mai e cale lungă până la capăt. Vor exista hopuri pe parcurs, întoarceri din drum, amânări şi ocolişuri, dar important e că vei ajunge acolo unde ţi-ai propus. Cât timp înaintezi conştient că evoluţia ta e lentă şi anevoioasă, fără a spera miracole peste noapte, vei şti să-ţi drămuieşti bine resursele pentru un succes deplin la sfârşit. Chiar şi azi dai piept cu un mic afront care, altădată, te-ar fi făcut să abandonezi, dar te-ai înarmat cu răbdare şi voinţă încât nu te vei opri aici. Vei lupta cu tot ce ţi se ridică în cale, încrezător în roadele finale.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ai şansa de a reintra într-un grup din care ai făcut cândva parte, dar, din diverse motive, te-ai retras pentru că nu te mai simţeai bine. Atmosfera se stricase şi nu mai aveai nicio plăcere să te vezi cu acei oameni, dar azi ceva te cheamă înapoi, dornic să ierţi ceea ce a generat cândva suferinţe şi decepţii. Se pare că şi ei doreau acelaşi lucru la fel de mult, dar niciunul nu-şi lua inima în dinţi ca să redeschidă calea spre dialog şi împăcare. Poţi fi tu acela, pentru că eşti mai îngăduitor, capabil să ierţi, deci adună cumva grupul şi propune împăcarea. S-ar putea ca toţi să fi aşteptat acest moment cu speranţă şi iată, chiar sunt şanse să se întâmple!


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Permite-ţi o zi în care să nu faci altceva decât să dormi, să te odihneşti, să stai cu ochii în tavan şi să visezi la ceea ce îţi doreşti tu cel mai mult. Ai nevoie şi de astfel de momente de repaus, de visare, de relaxare totală în care să nu te oboseşti cu nimic, decât cu planificarea unora din cele mai frumoase etape ale vieţii tale de acum încolo. Poţi descoperi, în momentele tale de sondare a psihicului tău, cât de multe lucruri ai dori să primeşti de la viaţă, dar nu ai ştiut să exprimi în cuvintele visele tale. Fă-o acum, cu încredere majoră, convins că e o perioadă a miracolelor când dorinţele sunt auzite. Cere ce îţi doreşti cu mai multă deschidere!


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te grăbi în iubire, lasă relaţia să curgă cum vrea ea, pentru că nu e planul care cere control sau îndrumare strictă, ci deplină libertate. Cu cât înaintează mai lent, cu atât aveţi şanse să vă cunoaşteţi mai bine, să treceţi relaţia prin cât mai multe probe edificatoare, să vă bucuraţi cât mai mult de senzaţiile plăcute de la începutul iubirii. A te gândi deja la nuntă, la copii, la a vă muta împreună deşi abia v-aţi cunoscut, nu e în beneficiul iubirii tale, pentru că pierzi din vedere o mulţime de aspecte specifice evoluţiei fireşti a relaţiei. Fiecare pas contează în construcţia acestei relaţii, deci acceptă acest ritm. Tot ce se clădeşte lent, ţine, şi nu asta vrei?


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Conştiinţa nu te lasă să nu spui lucrurilor pe nume sau să nu recunoşti adevărul aşa cum e. Consideri că, pentru a te elibera de cine ştie ce motive de stres, cel mai bine e să spui adevărul fără a te mai ascunde. Te simţi cu musca pe căciulă în privinţa unei situaţii şi, decât s-o tot cari după tine, nemaiştiind cum să inventezi scuze, cel mai bine ar fi să faci un pas în faţă şi să recunoşti sincer că ai greşit, că regreţi şi că vei repara problema cât mai corect cu putinţă. A continua să ascunzi adevărul nu e deloc în beneficiul tău, pentru că minciuna va creşte ca un bulgăre de zăpadă până când nu vei mai şti de unde ai plecat. Mai bine spui acum ce te macină şi te eliberezi ca prin farmec de vină.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Priveşti spre viitor cu încredere şi optimism, şi ai o capacitate de vizualizare pe care nimeni n-o întrece. Tu vorbeşti despre viitor de parcă e deja acolo, sub ochii tăi. De fapt, nici nu vorbeşti despre marile tale dorinţe la timpul viitor, ci spui că sunt deja parte din viaţa ta, că le atingi, că te bucuri de ele. E cea mai bună atitudine în faţa dorinţelor, pentru că aşa arăţi maximă încredere în materializarea lor. Proiectezi chiar tu viitorul prin ceea ce spui lumii că urmează să primeşti, deci tu eşti arhitectul, tu eşti constructorul propriului tău destin. Tu vorbeşti despre ziua de mâine ca şi cum ai povesti o carte deja scrisă, şi tonul tău e luminos, fericit, entuziast!


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu ştii ce să apreciezi mai mult la persoana iubită: încrederea şi fidelitatea pe care ţi le arată, sau frumoasele cuvinte de amor pe care le şopteşte. Ai nevoie şi de unele şi de altele, pentru că o relaţie adevărată nu poate exista fără gesturi de afecţiune, dar nici fără fapte concrete care să susţină vorbele. Dacă partenerul spune lucruri frumoase şi atât, nu e de ajuns pentru o relaţie de succes, ca atare arată-i ce anume aştepţi de la el. Poate nici nu-şi dă seama că tu priveşti iubirea şi dintr-un unghi ceva mai palpabil, dincolo de latura pur emoţională. Vrei din ambele câte puţin şi la fel oferi şi tu: şi fapte concrete, şi vorbe dulci!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai nevoie de un stimulent de la cineva, pentru că nu-l găseşti în tine însuţi. Ai noroc: se iveşte de undeva o persoană cu un tonus mai bun decât al tău care, prin exemplu personal sau prin încurajări foarte convingătoare, reuşeşte să te sustragă dintr-o zonă de apatie şi neîncredere în care ai alunecat. Îl vei privi ca pe un adevărat salvator, pentru că a apărut în calea ta exact când aveai nevoie de un plus de energie pozitivă. Prinde-te de el şi lasă-l să te ridice înapoi la lumină, pentru că prezenţa sa are un efect excelent pentru un psihic obosit ca al tău.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții