Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei din 20 Iulie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 20 iulie 2018 | 06:12


Horoscop pentru femei din 20 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Alege-ti cu grija responsabilitatile. Ceea ce azi iti pare la indemana, pe viitor iti poate da mari batai de cap. Ai grija la felul in care iti ierarhizezi prioritatile!



Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi, ai nevoie de multa activitate fizica pentru a te simti in forta asa ca vei accepta orice provocare in acest sens. Un maraton, alpinism, o excursie, orice te poate angrena intr-o activitate consumatoare de energie, iti surade astazi.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Vrei mai degraba sa stai acasa si sa te afunzi intr-un fotoliu, cu o carte buna pe brate. Ideea de a te afla intr-un mediu galagios si aglomerat te oboseste, fara sa fii neaparat in acest mediu. Din fericire, nici prietenii nu sunt foarte insistenti, ceea ce face lucrurile usoare.






Horoscop pentru femeia din Rac

Trebuie sa ai incredere in inteligenta ta, pentru ca ideile tale par a fi receptate pozitiv, dar trebuie sa ai indrazneala sa le sustii. Intuitia si atitudinea increzatoare sunt atuurile care te pot ridica in ochii sefilor.


Horoscop pentru femeia din Leu

Te angrenezi in trasarea planurilor de redecorare a caminului, de reorganizare si de stabilire a ierarhiilor in plan familial. Ai nevoie de sprijinul celui drag pentru a face asta. Nu ezita sa il ceri!








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Se prevad schimbari majore in viata ta si ideea asta te copleseste. Viata insa iti scoate in cale mentori, oameni dispusi sa te ajute si sa stea mereu in spatele tau, pentru cazul in care ai nevoie de sprijin. Asa ca nu e cazul sa iti faci griji.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Lumea ta va fi populata de oameni ciudati si vei vedea ca poti fi foarte popular intr-un mediu in care nu te asteptai sa fii apreciat sau apreciata. Descoperi in tine ceva nou, care te uimeste, dar te si impresioneaza placut.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca vrei sa schimbi ceva din rutina zilnica, e necesar sa schimbi ceva si in tine. Asa ca atitudinea ta noua va fi si o sursa de nedumerire pentru cei din jur, care nu vor mai sti la ce sa se astepte de la tine.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Te vei trezi atras intr-un conflict sau intr-o mediere. Va trebuie sa patrunzi in miezul lucrurilor si pentru asta iti vor trebui ochi de uliu. Detaliile sunt cu adevarat importante in acest caz.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

E bine sa iti calculezi pasii, pentru a putea preintampina orice situatie nefasta. Cumparaturile impulsive nu te vor ajuta sa capeti decat satisfactii de moment. Nu e o perioada buna pentru achizitii noi, dar e o zi perfecta pentru un plan de bataie in plan financiar.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Multumita prietenilor tai, reusesti sa te destinzi pentru un timp. Iti pun la cale o surpriza, pe cat de brusca, pe atat de placuta. Atitudinea pozitiva va atrage lucruri pozitive!






Horoscop pentru femeia din Pești

Cineva incearca sa profite de tine si tu nici nu iti dai seama. In incercarea de a fi pe placul tuturor, nu mai tii cont de faptul ca nu toti oamenii au intentii bune.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții