Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Horoscopul zilei de 21 Iulie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 20 iulie 2018 | 06:18


Horoscopul zilei de 21 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Capitolul financiar îți dă bătăi de cap, deoarece pot apărea cheltuieli deosebite prin intermediul altora. Însă este vorba despre plata unor daune făcute de alții, de achitarea unor restanțe la facturi, taxe, impozite sau ești nevoit să îți reevaluezi relațiile cu diverse instituții financiare. Răbdare, prudență și atenție sporită la tot ce ține de bani și bunuri comune.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Relațiile parteneriale și proiectele alcătuiesc subiectul principal al zilei. Contradicțiile dintre ce îți dorești tu și ce îți oferă ceilalți sunt destul de mari. Atentie la ce spui, deoarece se pot strica relatii bune sau se pot destrama parteneriate profitabile. Ascultă și părerea celorlalți. Partenerul de viață îți poate face reproșuri legate de slaba ta implicare în cuplu.







Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Se întrezărește multă forfotă la serviciu, dar și acasă. Relatiile colegiale sunt umbrite si bine ar fi să ai în vedere că nu te poți baza pe nimeni. Dozează-ți eforturile si selectează prioritățile de lucrat. Organismul îți poate da semnale de oboseală, dar și unele afectiuni vechi se pot evidenția. Odihneste-te si foloseste doar remedii naturale pentru îmbunătățirea stării tale generale.



Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Veselia si dorinta de iubire sunt principalele aspecte care te intereseaza astăzi. Relatia cu persoana iubita fluctuează, însă sunt momente pasagere. Se poate isca un mic conflict între generații, dar ambele părți pot învăța ceva din asta. Sănătatea este slabită, deci fii mai atent la semnalele organismului. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o mică petrecere.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Segmentul domestic are nevoie de atenția și sprijinul tău. Sunt momente bune pentru a sta mai mult cu membrii familiei, a lua legătura cu rudele și pentru a rezolva chestiuni patrimoniale sau a plănui treburi gospodărești de anvergură. La finalul zilei, detașează-te de senzațiile neplăcute si bucură-te de un mic chef alaturi de cei dragi.






Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ziua te predispune la călătorii pe distanțe scurte. Esti nevoit sa faci mai multe comisioane, însă te vei descurca fără probleme. O discutie cu cineva apropiat te poate pune pe ganduri. Atentie la relatiile cu prietenii si protectorii, deoarece sustinerea pe care ti-o ofera acestia lasa mult de dorit. După-amiaza este potrivită pentru o reuniune cu cei dragi.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

O zi în care se evidențiază cheltuielile necesare traiului cotidiene. Nemultumirile legate de bugetul de venituri si cheltuieli sunt la ordinea zilei, insa astrele au grija sa iti ofere doar ce ai nevoie in aceste zile. Energia vitala este la cote reduse, asa incat dozeaza-ti eforturile si evita stresul. În a doua parte a zilei ai putea primi invitații de a ieși în lume.



Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Stările tale de spirit sunt controversate, astfel că este dificil să relaționezi cu ceilalți sau să te implici în activități solicitante. Este bine să te interiorizezi și să te gândești pe îndelete în ce segment de viață ai nevoie de îmbunătățiri și schimbări radicale. Evită discuțiile contradictorii și hazardul. Odihnește-te, vorbește puțin și plimbă-te prin locuri liniștite.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Senzația că ceva se se petrece dincolo de perdeaua cotidiană este accentuată și pe undeva este fondată. Sufletul tău este răscolit de amintiri, stări, trăiri și senzații deosebite. Rolul lor este acela de a dizolva tipare mentale și comportamentale învechite și de a te orienta spre evoluție și progres. Odihnește-te, evită spațiile aglomerate, discuțiile lungi și stai în natură.







Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Prietenii îți sunt alături, însă fiecare are interesul lui. Este posibil să afli vești neplăcute legate de cineva drag, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Dialogurile cu ceilalti sunt dinamice, iar factorul neprevăzut îți poate cauza bulversări. La serviciu ai mult de lucru, indicat fiind sa te ocupi doar de activitatile care nu cer prea mult efort fizic si intelectual.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Se recomandă prudență la relațiile cu șefii și autoritățile. Sunt posibile răsturnări de situație greu de estimat. Exista chestiuni profesional in care nu ai decis corect la un moment dat, astfel încât acum ești nevoit să remediezi lucrurile. Atitudinea deschisă și onestă te ajuta sa depasesti neplăcerile. Spre seara o discuție cu membrii familiei îți prinde bine.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

O zi potrivită pentru a-ți bucura sufletul cu activități culturale. Programează-ți vizite la muzee, galerii de artă sau vizionări de filme și piese de teatru. Pe de alta parte, te poti ocupa de aspecte legate de studii pe termen lung sau în străinătate. Alege să urmezi o forma de școlarizare necesară în domeniul profesional. Ocupă-te doar de propria ta persoană!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții