Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 21 Iulie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 21 iulie 2018 | 07:09


Horoscop pentru femei din 21 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca ai de gand sa mergi la o prima intalnire atunci sa fi pregatita pentru momente deosebite. Nu fi neincrezatoare in partener numai pentru ca s-a prezentat cu trandafiri rosii, o sticla de sampanie si pare prea dragut cu voi. Unii oameni sunt dulci in mod natural doar pentru ca asa sunt ei. Fi relaxata, bucura-te de timpul petrecut placut si vei descoperi ca asemenea seri merita repetate.


Horoscop pentru femeia din Taur

Daca iti place riscul si provocarea, atunci te vei bucura de configuratia astrala de azi. Dar daca vrei sa te bazezi pe ce cunosti deja si sa ramai intre parametrii propriei limitate experiente, atunci poti sa o faci si asa. Cind vei vedea ce ti-a pregatit universul, nu-ti vei mai dori acest status quo. Cineva special se indreapta catre tine!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Pozitia curenta a planetelor te incurajeaza sa ti o petrecere improvizata si sa-i inviti la ea pe cei cu care e distractiv sa fi. Este o zi in care sa te relaxezi si sa razi dand la spate toate problemele. Creaza o atmosfera placuta, calda, cu mancare gustoasa din belsug. Cineva special tie va aprecia in mod sigur eforturile pe care le faci si ti-o va arata fara rezerve.





Horoscop pentru femeia din Rac

Afara cu vechiul, bine ai venit noule, asta este atmosfera astrologica astazi. Vei simti impulsul de a merge la munca pe jos; pe alte strazi decat o faceti de obicei si de a va schimba obiceiurile vechi pentru o rutina mai interesanta si mai captivanta. Incununarea acestei zile ar putea fi o intalnire unde exista cineva pe care nu-l vei uita prea repede.

Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi, iti poti permite sa te scufunzi in hobby-ul tau. Ai ocazia sa vorbesti cu iubitul tau despre ceea ce simti. Aduceti in prim plan o problema din trecut care v-a vanat pe amandoi. Daca gasiti sensul profund al acestei situatii, veti descoperi beneficiile unei discutii de la suflet la suflet.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Configuratia astrala de astazi denota faptul ca nu sunteti pe deplin satisfacut cu relatia dvs. actuala. Anumiti factori care nu depind de dvs. va fac sa va dati seama ca ati putea sa mergeti mai departe, insa "ceva" va tine pe loc. Desi simtiti tensiunea si este greu sa luati o decizie, ar fi bine daca v-ati putea hotari asupra ce veti face in privinta relatiei dvs.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Ziua de astazi aduce liniste si armonie in relatiile tale personale. Lucrurile se aseaza, pentru a-ti permite sa te bucuri cu totul de compania celor dragi. Nimic nu te poate tulbura astazi.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Visezi des la o vacanta romantica perfecta. De obicei, esti atat de scufundat in munca, incat astfel de ocazii trec pe langa tine si tu le ratezi, fara sa iti dai macar seama. "Scoate capul din cutie" daca vrei sa ai parte si de clipe de intimitate!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi, te simti grozav in propria piele si asta se vede. Contextul astral te ajuta sa scoti in evidenta cele mai avantajoase trasaturi de care dispui. Va trebui totusi sa iti stapanesti putin entuziasmul, pentru a nu deveni strident.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Iese la iveala o problema, care va rula in background intreaga zi. E ceva care iti influenteaza derularea intregii tale activitati si care, in functie de cum reactionezi tu, poate sa iti puna bete in roate sau sa iti stimuleze in mod pozitiv conduita.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi atmosfera astrala face ca dragostea sa fie o oportunitate atractiva asa ca bucurati-va de ea. Radiezi farmec si te simti minunat; tot ce mai ai nevoie este o intalnire care sa se potriveasca cu starea de spirit. Daca aveti vre-o petrecere sau alt eveniment social la care sa mergeti, utilizati aceasta ocazie pentru a vorbi cu oricine a parut special si care v-a atras atentia de curand. Bate-ti fierul cat e cald.





Horoscop pentru femeia din Pești

Pozitia planetelor indica faptul astazi vi se ofera sansa de a incepe o colaborare cu o persoana care care, in timp, ar putea capata importanta in viata dvs. Daca intalnirea de astazi este prima dintre dvs si aceasta persoana, veti ajunge sa va dati seama ca aveti foarte multe in comun. E posibil sa va doriti sa continuati aceasta relatie pentru a descoperi ce are de oferit si sa petreceti mai mult timp unul in compania celuilalt.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții