Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei din 27 Iulie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 27 iulie 2018 | 06:14


Horoscop pentru femei din 27 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Emotiile tale sunt cam volatile astazi, asa ca vei avea nevoie sa iti masori cuvintele, mai mult ca niciodata. Ceea ce iti iese pe gura nu e si ceea ce gandesti, asa ca e bine sa iti masori cu atentie cuvintele.

Horoscop pentru femeia din Taur

Ai impresia ca daca oferi raspunsuri emotionale la poblemele celor din jur, isi si ajuti cu ceva? Poate ca au nevoie exact de un om realist, care sa ii faca sa vada partea practica a lucrurilor. Naturaletea e ceea ce isi doresc cei din jur, atunci cand iti cer sprijinul!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu subestima ajutorul oferit de un prieten, chiar daca nu face decat sa te indrume spre o meditatie mai profunda asupra lucrurilor care ti se intampla. Aveai nevoie de cineva care sa te faca sa vezi ca ai o atitudine superficiala in ce priveste asteptarile si planurile tale.





Horoscop pentru femeia din Rac

Capacitatea crescuta de a planui lucrurile iti eficientizeaza nu numai munca, dar si ativitatile casnice. Toate sunt la locul lor, lucru care iti permite sa iti acorzi si cateva clipe de relaxare.

Horoscop pentru femeia din Leu

Intensitatea ta si dorinta de a-ti exprima sentimentele nu sunt in acord cu o persoana din imediata ta apropiere, care se simte agasata de nevoia ta de a te exterioriza.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Iti va fi greu sa eviti cheltuielile frivole, dar asta pare sa iti aduca buna dispozitie. Daca tot ai astfel de tendinta, incearca sa cheltui banii aceia cu oamenii la care tii. Nu uita, intentia conteaza, nu valoarea sau dimensiunea atentiei.





Horoscop pentru femeia din Balanță

E o etapa de stabilitate, substanta si profunzime. Ai un simt al valorii lucrurilor mai ascutit, care te face sa apreciezi tot ceea ce ai si merita, cu adevarat, sa fie apreciat. Aici intra si persoanele din viata ta. Departajarea e inevitabila.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ideile la care aspiri acum te cam depasesc. Nu poti rezolva problemele intregii lumi, chiar daca asta e visul pe care il ai. Fa o selectie a persoanelor care chiar merita efortul tau!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ideile tale creative au nevoie de un suport din partea unei alte persoane. De aceea e bine sa nu te inconjori de oameni insensibili sau reticenti la ideile altora. Muzica este o sursa de inspiratie buna pentru tine astazi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o perioada excelenta pentru a-ti stabili prioritatile si pentru a face o selectie mai riguroasa in viata ta de zi cu zi. E important sa stabilesti care sunt proiectele cu adevarat importante, pentru ca, pe viitor, viata ta se va aglomera simtitor.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cei din jur iti acorda sprijin si incredere. Daca exista lucruri in viata cotidiana care te trag in jos, poti conta pe ajutorul celor dragi, care nu te abandoneaza in aceasta perioada un pic mai grea.





Horoscop pentru femeia din Pești

Dragostea pluteste in aer si tu nu ai timp sa adulmeci aburii romantismului care plutesc deasupra ta. Va trebui totusi sa gasesti un mijloc de a umple si agenda vietii sociale, pentru a nu pierde ehilibrul intre distractie si munca.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții