Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de 28 Iulie 2018

Written By NIKE B. on vineri, 27 iulie 2018 | 06:20


Horoscopul zilei de 28 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Se întrezăresc schimbări în relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul profesional, moment marcat de formarea aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului. Însă ceva se va modifica și în plan sentimental, astfel că fii atent la ambele tipuri de relații. Orice final este urmat de un început, de regulă, mult mai bun. Ai încredere că totul va fi bine!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Schimbări în plan profesional, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii și autoritățile. Sunt șanse de a te orienta spre un alt loc de muncă, într-un cu totul alt domeniu profesional. Impulsurile aspectului de Lună plină perfectat astăzi în Semnul Vărsătorului te vor ajuta să te detașezi de situații și relații învechite și total neptorivite ție acum și aici.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

O zi care marchează începutul unui lung șir de schimbări mentale, fie la nivel de decizii personale, fie la nivelul filozofiei de viață. Detașează-te de trecut, acceptă noul și împărtășește cu cei dragi stările și trăirile de astăzi. În Semnul Vărsătorului se formează aspectul de Lună plină si eclipsa de Luna, ajutându-te să fii obiectiv și realist cu propriile tale dorințe și situații în care te afli.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Sunt momente potrivite pentru a face un bilanț al banilor pe care îi obții din colaborări, dar și pentru o verificare a bunurlor și cheltuielilor comune cu alții. Prudență, discernământ, răbdare și perseverență! Aspectul de Lună plină ce se construiește astăzi în Semnul Vărsătorului îți favorizează găsirea unor soluții constructive pentru îmbunătățirea veniturilor.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Adie vântul schimbării în plan pertenerial. Deciziile de astăzi vor fi valabile multă vreme de acum încolo, deci fii atent la ce gândești că este foarte posibil să primești în viitorul apropiat. Influxurile aspectului de Lună plină din Semnul Vărsătorului te ajută să privești ca într-o oglindă atât la partenerul tău de viață, cât și la colaboratori.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Se finalizează o etapă profesională importantă, deci fii prudent și verifică pe îndelete activitățile profesionale întreprinse până acum. Ești ajutat de perfectarea aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului, bine fiind să profiți de energia astrală degajată și să rezolvi onorabil orice îndatorire. Sănătatea este vulnerabilă, deci evită eforturile și stresul emoțional.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Ceva se va schimba în plan sentimental, atât în ceea ce privește relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Influxurile aspectului de Lună plină format astăzi în Semnul Vărsătorului te va ajuta să te desprinzi de situații toxice și să-ți reevaluezi sistemul valorilor morale. Un hobby, un diaog cu cineva drag și de încredere sunt binevenite pentru recreere.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Multă forfotă în plan domestic, deoarece aspectul de Lună plină format astăzi în Semnul Vărsătorului răscolește amintiri, chestiuni patrimoniale nerezolvate sau neînțelese, reevaluarea unor decizii vechi privitoare la familie și nevoile ei. Fii prudent și răbdător, pentru că emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Multe relații cu persoanele din anturajul apropiat se vor schimba începând de astăzi, pentru că aspectul de Lună plină ce se construiește în Semnul Vărsătorului îți favorizează evaluarea corectă a celor care îți sunt loiali cu adevărat și a celor care doar profită de pe urma ta. Fii prudent și evită a povesti prea multe despre tine și intențiile tale!






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Primești bani, însă și cheltuiești, primești și cadouri, dar vin și vești despre schimbări salariale. Tumultul din segmentul financiar se datorează perfectării aspectului de Lună plină din Semnul Vărsătorului, astfel că bine ar fi să fii deschis la tot ce se petrece în domeniul socio-profesional și care are legătură directă cu veniturile obținute din munca proprie.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Hotărârea de a face lucrurile cu totul altfel începând de astăzi este mare și ușor de pus în practică. Pentru că în Semnul tău zodiacal se formează aspectul de Lună plină ar fi bine să profiți de energia acestui moment și să renunți la tipare mentale și comportamentale perimate și să-ți trasezi planuri noi. Detașează-te de problemele altora și odihnește-te!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Acordă momente numai pentru tine și ale tale. Stările de spirit sunt controversate, fiindu-ți dificill să socializezi prea mult cu alții. Se prefigurează schimbări profunde la nive mental, datorită perfectării aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului în preajma amiezei. Sănătatea este vulnerabilă, deci odihnește-te și ascultă-ți sufletul și trupul.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții