Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei din 28 Iulie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 iulie 2018 | 07:09


Horoscop pentru femei din 28 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca te amesteci in gasca ta de prieteni aventurosi, ai multe sanse sa intalnesti o persoana speciala astazi. Nu e cazul sa te inchizi in casa, mai ales ca astrele iti vor scoate in cale pe cineva la fel de nebunatic ca tine.


Horoscop pentru femeia din Taur

O anumita situatie te va forta sa iti exprimi emotiile cu sinceritate, lucru care te pune intr-o postura vulnerabila. Sau, cel putin, asa ai tu impresia. Uneori, e bine sa lasi cate o fereastra deschisa pentru ce din jur. Mai ales cand e vorba de persoana care te sprijina zi de zi!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ziua de azi e una din acele zile palpitante, "piperate". Ai parte de sentimente variate, care te anima. Exista o persoana care te face sa traiesti in fiecare moment, un sentiment diferit.






Horoscop pentru femeia din Rac

Emotii intense iti guverneaza ziua de azi. Ai nevoie de ceva spatiu, o pauza de la nebunia zilnica, in care toti par sa ceara ceva de la tine. Mai ales persoana iubita, care pare sa te oboseasca in ultima vreme. O mica pauza e necesara!


Horoscop pentru femeia din Leu

Ai ocazia sa cunosti o persoana care ti-a atras atentia prin misterul care o inconjoara. Ai sansa de a lucra in imediata sa apropiere, lucru care mai ridica din ceata in care se tot inconjoara. Ce descoperi te fascineaza!







Horoscop pentru femeia din Fecioară

De obicei consideri ca vorbaria e inutile. De data asta, e singura metoda prin care iti poti apropia pe cineva care pare sa adopte o atitudine destul de reticenta in fata ta. O sa ai nevoie de un dictionar langa tine, pentru ca nu iti sta in fire sa sustii conversatii profunde pentru prea multa vreme.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi e posibil ca pozitia planetelor sa va creeze o oarecare stare de confuzie, in asa fel incat sa nu va fie foarte clar ce simtiti. Pe de o parte, e posibil sa fiti tentat sa duceti lucrurile prea departe, sa interpretati atitudinea persoanei iubite ca fiind un adevarat angajament sau pur si simplu riscati "sa va ia valul". Pe de alta parte, e posibil sa interpretati gresit semnalele primite. Daca dvs considerati ca vreuna din aceste posibilitati v-ar putea crea probleme, cel mai indicat ar fi sa asteptati putin pana vi se limpezesc sentimentele.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Atitudinea ta distanta si nepasatoare fata de romantism se schimba subit, sub incarcatura electrica a zilei. Daca pana acum erai o persoana greu de impresionat, acum descoperi ca cele mai banale gesturi ale unei persoane te fac sa simti emotii intense.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astrograma incurajeaza poetul din tine pentru a te face remarcat. De obicei vrei sa spui ce gindesti si vrei sa pui punctual pe I in orice situatie, daca este necesar. Totuși, ai în suflet impulsuri creative si vrei sa le impartaseti cu persoana iubita. Bucura-te de acesta explozie de inspiratie, iubitul cu siguranta ca se va bucura și el.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Alinierea planetelor indica faptul ca nu puteti refuza o oferta ce apare astazi. Desi aveti nenumarate motive sa fugiti in partea opusa, ceva va atrage catre noua aparitie din viata dvs si va capteaza toata atentia. Inima va spune ca persoana ce este pe cale sa intre in viata dvs. va va aduce multa fericire.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Atmosfera astrala de astazi va da sansa sa aflati exact de cata aventura si emotie este capabila relatia dvs.. Daca sunteti inca in tatonari, atunci este posibil sa faceti ceva foarte indraznet, impulsiv, combinandu-va abilitatile si gandirea. Daca va reuseste, ati putea sa dati peste ceva neasteptat de frumos.






Horoscop pentru femeia din Pești

Configuratia astrelor de azi poate insemna ca o anumita inalnire azi, nu numai ca te va lua prin surprindere, dar va avea un efect profund revolutionar asupra gindirii si perspectivelor tale. Chiar cind ai crezut ca ti-ai gasit un mod pasnic de viata, iti dai seama ca te-ai complacut in aceasta situatie. O persoana iti poate deveni iubit sau foarte bun prieten, dar prezenta ei te va marca pentru totdeauna.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții