Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 29 Iulie 2018

Written By NIKE B. on duminică, 29 iulie 2018 | 06:34


Horoscop pentru femei din 29 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

E posibil ca in momentul de fata viata dvs sentimentala sa se afle intr-o faza experimentala. Configuratia astrala indica faptul ca aceasta situatie s-ar putea prelungi pe tot parcursul zilei, avand in vedere ca nu v-ati decis inca care dintre potentialii dvs parteneri este cel cu care v-ar placea sa petreceti mai mult timp. Este indicat sa pastrati aceasta atitudine de neimplicare si degajare afectiva, cel putin inca o perioada scurta de timp!


Horoscop pentru femeia din Taur

Pozitia corpurilor ceresti de azi face ca simple cuvinte si fraze, cum ar fi, "Te iubesc", sa aiba semnificatii majore. De fapt, orice declaratie pe care faci dulcelui tau iubit ar putea evolua intr-o conversatie cu privire la sensul si directia in care merge relatia dintre voi. O discutie daca sa mergeti la film sau sa luati masa afara poate atinge proportii mitice, dar oricum va incanta dramatismul.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Alinierea planetelor iti da un avantaj la capitotlul dragoste. Daca te-ai gindit sa faci ghidezi pe cineva spre o relatie serioasa, dar nu vrei sa pari prea direct de teama sa nu fii respins/a, ia-ti inima in dinti! Azi ai asa mult curaj ca nici nu iti pasa care va fi raspunsul ei/lui. Va fi altcineva care va cadea prada farmecelor tale, daca tentative ta va esua.





Horoscop pentru femeia din Rac

Atmosfera se cere detensionata, asa ca imparti zambete in stanga si in dreapta, pentru a lumina ziua celorlalti. Chiar daca te plictiseste de moarte, constati ca asta il face pe cel drag sa vorbeasca, in sfarsit, despre ceea ce il/o framanta de ceva vreme.

Horoscop pentru femeia din Leu

Simti nevoia sa iti duci persoana iubita intr-un loc cu totul si cu totul nou. Nu stie ce i-ai pregatit, dar ar fi bine sa nu tii chiar totul secret. Arunca-i un indiciu care sa ii starneasca curiozitatea.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Se poate ca astazi sa-ti fie un pic mai greu ,sa exprimi ceea ce simti pentru iubitul tau. Aliniamentul planetelor te pune intr-o stare de spirit in care ai prefera sa citesti Shakespeare sau un roman gotic, mai degraba decat sa soptesti dulci nimicuri partenerului. Poate ca de fapt ai nevoie de putin spatiu, astfel incat sa iti poti reincarca bateriile.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Atmosfera dintre tine si persoana iubita e cam incarcata astazi. Nici unul dintre voi nu vrea sa preia initiativa si sa discute situatia. Intr-un final, unul dintre voi va trebui sa sparga gheata. Nu faceti decat sa amanati momentul!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti tentat sa abordati relatia actuala intr-o maniera expansiva, insa va temeti de consecinte. Configuratia astrala de astazi va impiedica sa luati o decizie, iar orice incercare de a imbunatati relatia va avea un efect profund asupra acesteia. Faceti pasi marunti daca incercati sa creati o revolutie in acest sens.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca aveati de gand sa incepeti astazi o noua relatie acordati-va putin timp de gandire si nu va grabiti sa faceti schimari radicale in relatia deja existenta! Evident ca inainte de a deschide noi usi trebuie sa le inchideti intai pe cele vechi! Nu va ingrijorati, inima va va spune daca ati procedat corect si ce aveti de facut in continuare.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca persoana iubita nu mai pare sa fie interesanta, si ceea ce ati vazut prima data la el/ea pare sa fi disparut, este numai vina dvs.. Pozitia planetelor indica faptul ca astazi veti avea o deceptie din cauza intereselor pentru care ati intrat in aceasta relatie. Va dati seama ca nu ati ales aceasta persoana pentru ca va placea sa fiti in preajma lui.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu e nimic subtil in ziua de azi, nici macar in ce priveste trairile pe care incerci sa le ascunzi. Cu cat vrei mai mult sa camuflezi ceea ce simti, cu atat mai evident este faptul ca o anumita persoana te face sa simti fluturi in stomac.





Horoscop pentru femeia din Pești

Persoana iubita iti pare exagerat de pasionala astazi si nu stii cum sa i-o spui, fara sa ii ranesti sentimentele. Esti intr-o dispozitie in care simti nevoia sa te distantezi putin de cei din jur, dar perechea ta nu pare sa inteleaga acest lucru.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții