Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania săptămâna 28 iulie – 3 august 2018 în funcție de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 28 iulie 2018 | 07:21



Horoscop Urania săptămâna 28 iulie – 3 august 2018 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 28 iulie – 3 august 2018. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 28 iulie – 3 august 2018

Horoscop Urania Berbec

Între 28 și 30 iulie noaptea, situații mai puțin obișnuite în care nativul se poate afla din cauza unui prieten; ipostaze de viață care uimesc, privitoare la relația lor cu unii cunoscuți, care vor stârni în nativ reacții categorice, uneori brutale. Lipsă de toleranță față de derapajele unor apropiați. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, univers interior străbătut de dorința împăcării nativului cu sine și poate chiar cu restul lumii; nevoia de a uita suferințele trecutului și de a se vindeca sufletește. Psihic încărcat de amintiri și reevaluări tardive ale evenimentelor care i-au marcat existența. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, Luna se va afla în sectorul lor natal și le va insufla multă energie, ambiție și voință; Berbecii vor fi mai determinați, ca în alte dăți, să dea curs treburilor plictisitoare sau obositoare, asumânduși neplăcerile unor activități care nu le dau satisfacții, dar care trebuie, odată și odată, rezolvate.

De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, se vor reactiva tendințele menite să le stabilizeze condiția financiară ori să le permită o mai bună gospodărire a banilor; efort îndreptat spre cumpătare, răbdare și pragmatism. La sfârșitul perioadei analizate, Uranus va face o cuadratură la grad perfect cu Marte, context astral care conține o doză specială de risc ca nativul să acționeze în defavoarea intereselor personale, să se lase convins de un prieten ori să intre în parteneriate dubioase, pe care le va regreta imediat ce le-a dat curs. Dar există și riscul ca necazul să vină, direct ori indirect, de la prietenii care, mai ales dacă va fi vorba de bani, vor crea situații conflictuale. Relațiile sentimentale vor fi marcate de orgoliu, de vanitate și de intoleranță, Berbecii dorind să-și impună punctul de vedere cu orice preț.



Horoscop Taur pentru săptămâna 28 iulie – 3 august 2018

Horoscop Urania Taur

Între 28 și 30 iulie noaptea, cariera și funcția vor fi în prim-planul atenției, pe fondul alterării unor relații interumane, a atacurilor pe o paletă largă, de la criticile blânde și contestările vehemente până la acuzații și puneri la zid' ori a presiunilor morale exercitate asupra Taurilor. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, aceștia vor simți nevoia să schimbe aerul', devenit irespirabil, în plan personal, profesional sau relațional; nevoia lor de calm și liniște ori de a se bucura de viață îi va face să caute tovărășia persoanelor care nu sunt conflictuale și care le dau un sentiment de confort, de siguranță, de prețuire ori, măcar, de normalitate. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, prilej de frământări interioare, de agitație; unii pot intra în panică doar la gândul că o anume problemă din viața lor s-ar putea termina rău. Percepții deformate, hipertrofiate, tendința de a exagera și de a da o nuanță alarmistă întâmplărilor curente.

De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, se va instala un răstimp mai temperat, în care Taurii vor face efortul de a alunga sursele de stres; alții vor vedea lucrurile la adevărata lor importanță și se vor liniști. Totuși, provocările nu vor lipsi, dacă ținem cont că Uranus, plasat în tranzit în semnul lor zodiacal, va face o cuadratură la grad perfect cu Marte, în tranzit prin casa a X-a, și cuadraturi cu planetele din Leu, ceea ce ar putea reprezenta, mai ales pentru cei care au aproximativ 40 – 41/43 de ani, o încercare majoră, semnificativă, de destin (Nodurile Lunare – Sensul vieții și Pedeapsa în viață – se află chiar pe casele IV – X, în opoziție). În acest caz, corelația trebuie făcută și cu pericolele ce pândesc casa parteneriatului, a căsniciei, a contractelor și a litigiilor.








Horoscop Gemeni pentru săptămâna 28 iulie – 3 august 2018

Horoscop Urania Gemeni

Între 28 și 30 iulie noaptea, perioadă în care reflecțiile personale pe teme majore de viață capătă aspectul unui tumult care îi va obosi prin suprasolicitare mentală și afectivă. Nevoia de a evalua lucid un eveniment înainte să ia o decizie poate veni și pe fondul destabilizării relațiilor lor personale, oficiale, cu reprezentanții unor instituții menite să le susțină proiectele de viață pe termen scurt și mediu: studii superioare, de perfecționare, schimbarea unui loc de muncă și viață. Atenție sporită în cazul celor care au de apărat o imagine, la ceea ce se cheamă presă proastă' ori la greșelile personale care vor alimenta comentariile critice, care pot închide niște uși' ori care vor justifica conflictul cu o persoană, un grup sau o categorie de indivizi ce adoptă o atitudine vehementă (v. relația tensionată pe axa caselor III/IX).

Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, mici iluzii, atașamente față de oameni sau idei care le fac plăcere ori cu care rezonează pe o chestiune profesională. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, unii vor dori să-l scoată pe câte un Geamăn din sărite, pentru că sunt răutăcioși, pentru că atât îi duce mintea' ori pentru că vor să-i plătească astfel, cred ei, o poliță; răzbunări mărunte, dezacord pe teme de gust și interes personal. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, presiunea exterioară va dispărea și se va accentua factorul intern – organic, fiziologic sau psihic și sufletesc. Momente în care părerile, proiectele, ambițiile și atașamentele Gemenilor se vor afla în dezacord cu cele rostite, susținute sau în numele cărora vor acționa frații, vecinii, cunoscuții ocazionali, colegii de serviciu, indiferent de relația lor ierarhică, profesorii și mentorii ori necunoscuții', ostili lor, pe care nu-i identifică clar, dar pe care îi simt în preajma lor ca vibrație negativă.


Horoscop Rac pentru săptămâna 28 iulie – 3 august 2018

Horoscop Urania Rac

Între 28 și 30 iulie noaptea, surprize, nu tocmai plăcute, privitoare la derularea unor demersuri (dialog, negociere, mediere, proces, anchetă, mărturie, tranzacție) menite să reglementeze dreptul nativului de a beneficia de o sumă de bani, de folosirea unui bun sau de obținerea unui beneficiu de orice fel. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, etapă a planurilor, a viselor, a entuziasmului, a complăcerii în ipoteze convenabile, plăcute, legate de ascensiunea lor profesională, de prezența lor în străinătate sau în conjuncturi oficiale care să le permită vecinătăți flatante. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, impulsuri puternice menite să-i scoată din amorțeală, să-i facă activi și energici, să se lupte pentru afirmarea și recunoașterea lor în profesie, dar și să facă față unor contestări și opoziții la tentativele lor de a urca treptele ierarhiei sociale, ceea ce va impune rigoare și metodă, nu doar reacții temperamentale.

Posibile tensiuni parteneriale care pot fi evitate prin amânarea întâlnirilor față-n față. Așteptați, măcar, să iasă Lunea Neagră din Capricorn, eveniment care se va petrece pe 6 august a.c. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, efort de cooperare și de bună înțelegere cu prietenii și cunoscuții ocazionali; Racii pot accepta invitația acelora de a li se alătura, pentru scurt timp, în vederea derulării unor activități plăcute, utile, relaxante sau profitabile pentru ambele părți. Atenție, întreaga săptămână, la felul în care vor aborda o chestiune salarială, bănească și care poate suferi de pe urma lipsei lor de adecvare la realitate sau a pretențiilor disproporționate (cel puțin în această etapă de viață). Pe fond, nici o discuție și nici o tranzacție, chiar dacă s-ar realiza, nu vor dura în această formă ori, mai degrabă, nu se vor realiza și va spori nervozitatea nativilor și enervarea preopinenților.









Horoscop Leu pentru săptămâna 28 iulie – 3 august 2018

Horoscop Urania Leu

Între 28 și 30 iulie noaptea, sectorul partenerial va deveni un loc fierbinte' pe harta cerului acestor native, care s-ar putea trezi în mijlocul unui conflict sau care vor putea observa cum o relație partenerială se strică văzând cu ochii', luând o direcție imprevizibilă. Vor fi vizate toate categoriile de situații patronate de casa a VII-a: căsătoria sau divorțul, conflictul interpersonal, relațiile de afaceri, negocierile, contractele, procesele și etapele juridice (anchete, mărturii, probatorii, expertize). Încărcătură afectivă mare, manifestată prin rigiditatea pozițiilor adoptate de un nativ în cadrul discuțiilor, prin ostilitatea cu care vor primi măsurile adoptate și inflexibilitatea cu care se vor atașa de banii și bunurile ce vor trebui cedate, împărțite, restituite. Leii vor fi refractari oricărei idei de împăcare, de concesie ori de revizuire a propriei lor atitudini.

Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, deziluzii cu privire la un posibil câștig material, identificarea unei piedici/condiții care limitează ori micșorează un beneficiu material. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, oricât s-ar autoliniști și convinge pe sine, Leii nu vor putea accepta că nu au dreptate și că exagerează într-o anume privință, în situația în care, în acest joc al astrelor, intervine și îndemnul lui Chiron de ași revizui conștiința și scara de valori care i-a determinat să ia o decizie în privința carierei. Etapa nu se va epuiza, ea va reveni, în același punct critic, în a doua parte a lunii martie 2019. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, locul lor în lume și societate va intra în prim-planul atenției nativilor, reactivând, de la caz la caz, problemele personale, familiale, conjugale, procesuale, critice sau delicate ori greșit croite în trecut.








Horoscop Fecioară pentru săptămâna 28 iulie – 3 august 2018

Horoscop Urania Fecioara

Între 28 și 30 iulie noaptea vor fi afectate cele două sectoare ale sănătății (boli curente, de scurtă durată sau cele cronice, de lungă durată ori kharmice), prin solicitarea sistemului nervos (mai ales cel periferic), a circulației venoase (mai ales microcirculația), a fiziologiei picioarelor în zona anatomică cuprinsă între genunchi și gleznă (unde se pot produce traumatisme, fracturi), a coloanei vertebrale, a ochilor, a urechilor și a inimii. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, dizarmonii trecătoare în viața de cuplu, mici dezamăgiri, mai ales dacă un fapt de viață este încărcat cu un orizont prea mare de așteptare, iar el se demonstrează, acum, modest și insuficient, departe de năzuințele nativilor. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, moment al încăpățânării sau al ambiției pe care și-o face nativul cu o persoană care stă în calea rezolvării unei chestiuni ce i-ar asigura bani, bunuri materiale, avantaje. Lecția chironiană indică insistența (persistența) într-o direcție greșită.

De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, Fecioarele vor simți nevoia de a-și stabiliza opiniile, de a și le consolida prin argumente logice, de a ști pe ce se bazează' în deciziile și proiectele lor legate de profesie și împlinire personală. Micul Benefic evoluează, în continuare, prin semnul lor natal, dându-le un suport fizic, sufletesc și moral real. Posibilă evoluție neașteptată a unei situații mai vechi; un eveniment neanticipat de nativ, petrecut la locul de muncă, îl va pune în situația să-și reevalueze rolul și statutul profesional și salarial. Situația, dublată de o doză importantă de incertitudine, se va reedita din septembrie și se va rezolva, definitiv, în noiembrie a.c. Relațiile sentimentale sunt marcate de indiferență, răceală sentimentală, dezinteres sau neîncredere față de o persoană.




Horoscop Balanță pentru săptămâna 28 iulie – 3 august 2018

Horoscop Urania Balanta

Între 28 și 30 iulie noaptea, tulburări sentimentale generate de neînțelegerea situației reale, de exagerări și reacții ciudate. Aspect vulnerabil pentru Balanțe în postură de părinți care pot comite greșeli de educație sau strict relaționale. Posibile conflicte între părinții și copiii lor maturi, care nu mai acceptă să fie conduși. Dorința intensă de a face ceva neobișnuit', de a ieși din monotonia cotidiană îi poate împinge pe unii, de obicei pe cei tineri, să accepte provocările iresponsabile și teribiliste la distracție ale prietenilor. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, e greu de spus cine pe cine încearcă să păcălească într-o relație de muncă, dar se va încerca soluționarea unei probleme delicate, de ordin bănesc, printr- un artificiu. Nedumeriri și îndoieli cu privire la o chestiune de sănătate: nativii nu au încredere în rezultatele unor analize ori într-adevăr acolo s-a strecurat o eroare materială (încurcătură de probe, de înscrisuri, de manipulare).

Alteori, în postură de pacienți, unii nu simt nici o ameliorare de pe urma unui tratament și renunță la el, încercând alte scheme ori altă direcție de abordare a afecțiunii. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, Balanțele nu vor fi în cea mai bună formă pentru a susține un dialog explicativ, în care trebuie să argumenteze, să susțină ceva ori să se apere. Nervozitatea, tracul, nerăbdarea îi fac să aibă o abordare grăbită și superficială, care nu va fi în interesul lor și nici nu va crea o impresie favorabilă lor, pe mai departe. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, preocupările firești menite să rezolve o chestiune materială, patrimonială vor fi împiedicate de tertipurile, șicanele și încercările de abatere a atenției nativilor la care se vor deda persoane incorecte, direct interesate de același beneficiu ori de o cotă mai mare la un eventual partaj.







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 28 iulie – 3 august 2018

Horoscop Urania Scorpion

Între 28 și 30 iulie noaptea, ape tulburi în relațiile de familie. Posibile descoperiri care îi scot din sărite pe nativi cu privire la faptele și intențiile unor rude apropiate. Motive de enervare provocate de disfuncțiile apărute în gospodărie, de stricăciunile care le dau programul de viață peste cap și care necesită cheltuieli, deranj și pierdere de timp. Pe fondul multor aspecte astrale proaste, ce le marchează cele mai importante sectoare ale cerului lor, averea sau patrimoniul pot fi periclitate de evenimentele în derulare care îi privesc direct pe ei sau pe rudele cu care se află în regim de coproprietate. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, scurte clipe de satisfacție sau iluzii și speranțe în plan sentimental, tentative de împăcare sau de redresare a unei relații afective stricate în ultimele luni.

Concesii făcute de părinți unor copii pretențioși, care pun condiții și nu pot fi convinși să aibă o atitudine rezonabilă. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, aglomerare de sarcini de serviciu, nervi sau refuz de a duce la bun sfârșit niște însărcinări speciale; ambiție dublată de dorința de a demonstra ceva sau de a-și consolida statutul de persoană dificilă' cu care nu e bine să te pui'. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, se vor contura noi tensiuni sau se vor acutiza cele vechi, în toate tipurile de relații parteneriale. Evoluție greoaie, plină de capcane și riscuri din punct de vedere procesual. Întreaga săptămână, în cazul celor activi, cu funcții, cu atribuții de serviciu importante, care trebuie să pună în aplicare măsuri controversate ce se vor reflecta în mod nefericit asupra lor, ca și cum inițierea lor le-ar aparține în totalitate, va plana stresul social și profesional. Efort de disociere de aceste situații conflictuale. Uneori, nativii pot cădea victima acestor rivalități și dușmănii.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 28 iulie – 3 august 2018

Horoscop Urania Săgetător

Între 28 și 30 iulie noaptea, dialoguri incendiare, stres informațional născut din abundența informațiilor care vin spre un nativ și care îl pot destabiliza. E nevoie de cenzură și de un efort de triere a adevărului de latura spectaculoasă a unor știri. Reacții intempestive ori disproporționate ale nativilor care, dacă sunt provocați, se dezlănțuie în explicații, argumentații, acuzații fără să se mai oprească. Năvală a gândurilor și opiniilor pe o temă de interes personal. Aspect delicat în cazul celor care susțin examene și care este bine să nu se lanseze în tratări fanteziste, mult prea originale pentru a fi pe gustul examinatorilor ori a celor care doresc să-și demonstreze performanțele tehnice, dar care pot greși spectaculos; fără teribilisme în cazul celor care susțin examenul pentru obținerea permisului auto.

Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, dorința de a face pace sau de a restabili calmul în relațiile de familie. Iluzii bazate pe impresii false sau pe estimări nerealiste cu privire la o chestiune patrimonială, locativă, etc. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, chef de distracție, de mișcare, de sport, de dans, de participare la jocuri și concursuri, aventurism. Contextul e bun pentru cei care desfășoară activități sportive, care participă la întreceri, care trebuie să doboare recorduri. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, va fi nevoie de răbdare și eficiență la locul de muncă pentru că s-ar putea confrunta cu o discretă chestiune de sănătate. Cei cu afecțiuni tiroidiene se vor simți obosiți și se vor mobiliza anevoie. Întreaga săptămână se vor menține active influxurile astrale ce vor influența sectorul studii superioare, relații cu străinătatea sub forma revenirilor, retractărilor și intervențiilor menite să corecteze ceva ori să introducă un factor de chibzuială și prudență necesară înaintea marilor decizii.







Horoscop Capricorn pentru săptămâna 28 iulie – 3 august 2018

Horoscop Urania Capricorn

Între 28 și 30 iulie noaptea, surprize financiare care vin de la oameni, de la instituții, de la noile acte normative, de la împrejurările care se abat asupra lor și care pot fi generate de prieteni, rude, vecini, colegi sau străini. Există și latura îndrăznelilor nejustificate de logica bunului-simț, care se datorează strict nativilor și care ar trebui reprimate, acum, că sunt avertizați de aceste anticipări astrale. Nu abordați chestiuni bănești sau materiale în stilul lovitură de teatru'. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, dialoguri sau informații, venite în acest context, care îi pot liniști, într-o privință, pe Capricorni. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, nu una, ci mai multe surse de enervare pot constitui părinții în vârstă, rudele de sânge apropiate care au tot felul de inițiative ce îl angajează pe Capricorn, deși acesta nu a fost consultat și nu și-a dat acordul, de unde și fireasca lui nemulțumire; șuvoi de vorbe oțărâte'.

De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, unii ar trebui să intervină constructiv și matur în viața copiilor sau într-o chestiune ce survine brusc în viața acelora, solicitând răbdarea, dar și maturitatea adulților. Asupra unei chestiuni materiale, însoțite de un litigiu pe rol sau asociate cu conflicte de interese și divergențe de metodă în soluționarea lor, Capricornii ar putea să mai mediteze ori să reevalueze formula pe care o cred, în această etapă, singura valabilă ori eficientă. Este prilejul răzgândirilor care atenuează subiectivismul abordării de până acum. O notă aparte, care se intensifică spre 3, 4, 5 august, sugerează că nativii s-ar putea lăsa convinși sau încântați de un proiect care are toate șansele să conducă spre succes în viziunea unui prieten, dar care, în realitate, să fie o iluzie, dacă omul respectiv este de bună- credință, sau o amăgire, dacă a necinstit.



Horoscop Vărsător pentru săptămâna 28 iulie – 3 august 2018

Horoscop Urania Vărsător

Între 28 și 30 iulie noaptea, moment bun pentru acești native, care-și vor regăsi siguranța de sine, farmecul și originalitatea; Vărsătorii vor fi simpatici, inventivi, deștepți, inovativi, curajoși și vor impresiona prin temperamentul și ideile sau felul lor de a vorbi și de a se purta, în măsura în care nu vor cădea în derizoriu. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, speculații financiare care sunt rodul unor impresii sau al unor estimări bazate pe ce va să vină', nu pe o realitate concretă. Uneori, câștigul poate decurge dintr-o funcție sau dintr-o activitate publică, socială sau profesională, care este retribuită, stipendiată sau recompensată ocazional. Dar calculele pe care și le vor face nativii cu privire la cuantumul acestor câștiguri vor fi hazardate și de aceea, în baza lor, Vărsătorii nu trebuie să angajeze împrumuturi sau cheltuieli exagerate.

Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, etapă a combativității. Dinamica schimburilor de informații și a știrilor este de natură să-i țină în priză' pe native, care, pe de o parte, vor avea un sentiment plăcut, că sunt în miezul fierbinte al evenimentelor, pe de altă parte, acestea le vor completa sau corecta niște deficiențe de cunoaștere și de interpretare prin precizia și acuratețea datelor de care vor lua act. Posibilă deplasare de scurtă durată, făcută în grabă, cu sufletul la gură. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, tensiuni în familie, griji domestice, conflicte între părinții și soțul sau soția unui nativ. Casa parteneriatului rămâne un sector al evenimentelor importante și al conjuncturilor esențiale, dar și al presiunilor care s-ar putea exercita asupra nativului, motiv pentru care, la rândul lui, acesta stă în expectativă și acumulează date în plus pentru a fi cât mai în temă pentru a ști de ce acceptă sau refuză o ipostază partenerială.







Horoscop Pești pentru săptămâna 28 iulie – 3 august 2018

Horoscop Urania Pești

Între 28 și 30 iulie noaptea, univers interior agitat, plin de revolte nerostite, de spaime ori de intoleranță. Peștii vor să facă schimbări majore în viața lor, mai ales că felul în care se desfășoară existența lor nu-i mulțumește, dar, pentru moment, nu-i preocupă să-și amelioreze, ici-colo, existența, ci dorința de a pune capăt definitiv unor stări de lucruri (realități, relații, sentimente, suferințe). Și, în mod ciudat, dar poate explicabil pentru structura lor oscilantă, deși sunt motivați, deși s-au mobilizat, deși sunt pregătiți sufletește, deși au energia și tăria de caracter necesară, amână, cum se zice, să ia taurul de coarne'. Atât Marte (acțiunea), cât și Mercur (gândirea, decizia ori forma ei de exprimare), fiind retrograde, nu le sunt suficiente. Așteaptă, de aceea, momentul potrivit; el se va contura din septembrie, într-o primă etapă și, apoi, din a doua parte a lunii noiembrie a.c. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, Luna va traversa zodia

Peștilor și le va da nativilor un plus de farmec, de sensibilitate și disponibilitatea de a se detașa de factorii nemulțumitori care îi consumă și-i solicită în prezent: un fel de relaxare în mijlocul furtunii. Idei și sugestii (unele vechi de un deceniu sau chiar două), care nu au fost puse în practică, le dau acum târcoale. Moment al speranței și al planurilor înalte. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, preocupări bănești curente, chestiuni administrative legate, în majoritatea cazurilor, de o problemă salarială sau de pensie (pensionare, recalculare). De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, calm și siguranță în felul de a vorbi sau de a expune în public o problemă, ceea ce transformă această etapă într-una utilă celor care vor susține examene și care nu vor fi deranjați, ca alte zodii, de opoziția Jupiter/Uranus care acționează pe cele două case ale comunicării.



Horoscop Urania Video săptămâna 28 iulie – 3 august 2018





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții