Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 31 Iulie 2018

Written By NIKE B. on marți, 31 iulie 2018 | 06:22


Horoscop pentru femei din 31 Iulie 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Te entuziasmeaza posibilitatea unui parteneriat, fie in afaceri sau in plan sentimental. Inainte de a te bucura prea mult, incearca sa afli cate ceva despre persoana care iti lanseaza propunerea. E bine sa fii informat, mai ales cand viitorul tau e in joc.

Horoscop pentru femeia din Taur

E o zi buna pentru a cauta sprijin emotional in prieteni si familie, chiar daca ai tendinta sa te retragi si sa iti suprimi pornirile creative. Unii dintre cei din jur nu voi interpreta prea pozitiv nevoia ta de a te izola.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o zi foarte buna pentru tine, in care planurile si ambitiile tale capata contur. Simti cum energia creste si poti sa te tii te programul tau incarcat.





Horoscop pentru femeia din Rac

Interesele intelectuale sunt cele care dicteaza aactivitatile tale de astazi, alaturi de perechea ta. Daca nu ai pe cineva in viata ta, sunt multe sanse sa intalnesti pe cineva special, chiar in anturajul tau.

Horoscop pentru femeia din Leu

Frestete-te de tendinta de a merge pana in panzele albe in incercarea de a-ti sustine punctele de vedere, pentru ca risti sa pui o distanta prea mare intre tine si persoanele la care tii. Uneori, e bine sa cedezi, de dragul celor care te inconjoara!






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Nu iti va fi usor sa scapi de o anumita invitatie, venita din partea cuiva din anturajul tau. Ar fi bine sa nu eviti atitudinea sincera si sa spui, deschis, ca nu ai dispozitia necesara pentru reuniuni prea zgomotoase.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi, audienta ta va fi data pe spate, pentru ca esti intr-o faza de maxima creativitate si lirism. Toate gandurile tale, chiar si cele mai banale, par ca vin din partea unui poet. Impresionezi prin aerul tau boem si visator.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Persoana care detine o oareacare autoritate asupra ta e singura care te poate ajuta acum. Esti intr-o situatie in care ai nevoie de indrumare si nu ai incredere in oricine pentru a te sprijini. A

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Asteptarile tale sunt prea mari si, cand descoperi ca nu sunt conforme cu realitatea, incerci un sentiment de frustrare. Optimismul si increderea in tine sunt la cote maxime, dar te vei lovi de pragul de sus, daca nu inveti sa iti temperezi avantul.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Stii exact ce vrei sa faci, dar anumite lucruri din jurul tau nu iti permit sa iti urmezi planul. Chiar daca momentan pare frustrant sa nu poti urma calea stabilita, iti vei da seama ca aceste mici distrageri sunt piese dintr-un puzzle mai mare, care se va completa pe viitor.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Aveti nevoie sa fiti singur, iar plimbarile in parc sau linistea propriei case sunt binevenite. In ciuda incercarilor celor dragi de a va face sa socializati, nimic nu va va scoate din starea in care sunteti. Chiar daca e o perioada a introspectiei, ar fi bine sa nu deveniti ursuz.





Horoscop pentru femeia din Pești

Avand in vedere monotonia in care te-ai invartit in ultima vreme, posibilitatea unei schimbari aduce un curcubeu pe cerul tau. Te entuziasmeaza un lucru nou aparut in viata ta, fie ca e vorba de un obiect sau de o persoana.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții