Zodiacul chinezesc zilnic 29 Martie 2024

Află ce-ți rezervă astrele! Zodiacul chinezesc zilnic 29 Martie 2024. Previziuni astrale pentru toate zodiile. Zodiacul chinezesc zilni...

Citește Horoscopul zilei de 1 August 2018

Written By NIKE B. on marți, 31 iulie 2018 | 06:28


Horoscopul zilei de 1 August 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ocupa-te de activitati usoare si incerca sa stai mai mult cu tine insuti. Componenta psihica este destul de bulversata, astfel ca bine ar fi sa discuti cu o persoana apropiata sufletului tau. Exista anumite lucruri legate de forul tau interior pe care reusesti cu greu sa le descifrezi, iar un ajutor din partea cuiva este potrivit starilor prin care treci astazi.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Prietenii te inconjoara astazi cu multa dragoste. Profita de acest lucru, deoarece poti afla lucruri interesante legate de proiectele in care esti implicat. Este o zi excelenta pentru a lamuri anumite divergente ce treneaza demult intre tine si cineva apropiat. Totusi, prudenta si discernamantul trebuie folosite, intrucat lucrurile sunt amestecate si imprevizibile.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Latura socio – profesionala te intereseaza in mod special astazi. Iti propui sa iti imbunatatesti aceasta zona, insa totul trebuie facut cu prudenta si discernamant. Primul pas ar fi sa iti revizuiesti atitudinea fata de mediul social inconjurator. Animozitatile persista, asa incat nu este momentul marilor schimbari. Pasii marunti sunt cei mai potriviti situatiei actuale.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Pentru tine este o zi minunata la capitolul spiritualitate. In prima parte a zilei te ocupi de activitatile de rutina, pentru ca in a doua parte sa te ocupi de cele placute sufletului tau. Foarte bine faci, deoarece astrele iti trimit imbolduri deosebite. Recomandabil este sa iti planifici activitati care contribuie la dezvoltarea si elevarea ta.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Aspectele financiare legate de banii altora sunt evenimentele marcante ale acestei zile. Te poti ocupa cu succes de taxe, impozite, credite sau relatii cu institutiile financiare. Pot aparea schimbari de situatie, de aceea se recomanda prudenta. Ai rabdare, deoarece astrele iti vor trimite curand ajutoare in aceasta zona.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Relatiile parteneriale sunt foarte dinamice si interesante pentru tine astazi. Se pot lamuri aspecte ce tin de parteneriate sau proiecte. Este o zi buna pentru a verifica si pune la punct ce nu este pe placul tau. Chiar daca ai senzatia ca nu avansezi intr-un proiect sau colaborare, ai rabdare, deoarece curand lucrurile vor intra pe un fagas mai bun.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Astrele iti propun pentru astazi mult de lucru la serviciu. Activitatile se aglomereaza, dar selecteaza-le pe cele importante. Nu iti face griji, pentru ca animozitatile se vor risipi si vei reusi sa te descurci cu bine. Dozeaza-ti eforturile si nu face munci fizice care sa iti solicite organismul prea mult.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Relatiile cu copiii sau cu persoana iubita te urmaresc toata ziua. Componenta emotionala este activata mult de astre, astfel ca esti destul de impresionabil astazi. Contrastul dintre una buna si una mai putin da farmecul evenimentelor de peste zi. Ai putea sa folosesti domeniile artistice pentru a-ti linisti si echilibra sufletul.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Familia este foarte importanta pentru tine astazi. S-ar putea sa fii nevoit sa faci diverse servicii pentru un membru al familiei care se afla in suferinta. Indicat este sa iti planifici cu atentie tot ce ai de facut acasa. E adevarat ca sunt multe de facut, dar seleteaza prioritatile. Reparatiile majore din spatiul locativ, functie de caz, amana-le pentru alte zile mai bune.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Astazi s-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe drumuri scurte. O discutie cu o ruda sau cu un prieten apropiat iti dezvaluie lucruri interesante. Insa nu crede tot ce auzi. Pentru altii intervin aspecte legate de formele de scolarizare. Necesitatea de a te instrui intr-un anumit domeniu de viata este la ordinea zilei.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Aspectele legate de bani sunt prezente din nou. Nu prea iti place tie sa te ocupi de taxe si cheltuieli cotidiene, mai ales ca restrictiile iti domina, deocamdata, acest sector de viata. Insa sunt posibile cadouri, recompense si chiar promisiuni serioase de imbunatatire a veniturilor din munca proprie.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Interesanta zi si plina de evenimente pentru tine. Debordezi de energie, vrei sa rezolvi o multime de lucruri, dar ia-le pe rand. Chiar daca te implici in activitatile cotidiene, gandurile te duc la propria ta persoana. Recomandabil este sa te uiti intr-o oglinda si sa fii sincer cu tine insuti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții