Horoscopul zilei de 20 martie 2024

Horoscop Special zilei de 20 martie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gem...

Horoscopu lunii August 2018

Written By NIKE B. on marți, 31 iulie 2018 | 14:24


Horoscop Urania luna August 2018

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii August 2018

Mișcarea planetelor și evenimente astrologice
Soarele tranzitează Leul până pe 22 august ora 7:08, când poposește în Fecioară;
Lună Nouă în Leu pe 11 august ora 12:58, Lună Plină în Vărsător pe 26 august ora 14:56;
Mercur retrogradează prin Leu până pe 19 august ora 7:25 când își reia mersul direct;
Venus se mișcă prin Fecioară până pe 7 august ora 2:27, când intră în Balanță;
Marte continuă să tranziteze în sens aparent invers Vărsătorul până pe 13 august ora 5: 14, moment în care revine în Capricorn, prin care se mișcă îndărăt până pe 27 august ora 17:05;
Jupiter se mișcă firesc prin Scorpion toată luna;
Saturn se deplasează îndărăt prin Capricorn pe tot parcursul lunii;
Uranus tranzitează Taurul în sens direct până pe 7 august ora 19:49, moment în care începe să retrogradeze;
Neptun retrogradează în Pești pe tot parcursul lunii;
Pluto se mișcă firesc prin Capricorn pe toată durata lunii.

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ultima lună de vară pare să nu coincidă pe plan astrologic cu cea din termometre întrucât ne propune aspecte mai puțin numeroase și solicitante. Dar pentru a ne face o idee mai clară despre provocările pe care ni le rezervă august, nu ne rămâne decât să urmărim interpretările de mai jos și să ne facem o listă cu lecțiile cu care ar trebui să ne alegem la finele acestei luni toride de vară.


Relațiile sentimentale sunt în plină vervă și chiar te poți bucura de un carusel de situații și discuții amuzante. Dar, în umbră există hibe dificil de observat și înțeles. De aceea este bine să eviți implicarea într-o relație amoroasă nouă, iar dacă ești implicat într-o relație veche, aceasta poate lua turnuri foarte surpinzătoare. Turnuri bune sau rele, asta depinde de gradul de maturizare ale fiecăruia dintre voi și nu în ultimul rând, atât tu cât și persoana iubită ce vă doriți cu adevărat. Dar, cu sigurață, gusturile voastre în materie de amor se schimbă încet, discret, aproape neobservabil deocamdată. Situații și discuții amestecate la locul de muncă! Șanse bune de a-ți îmbunătăți sănătatea!





Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiat pe tot parcursul lunii. Chiar dacă pare foarte surprinzător, neplăcut sau de neînțeles ceea ce ți se spune, este bine să ții minte, eventual să notezi într-un jurnal personal. Undeva, cândva îți vor fi de mare folos. În plan domestic sunt posibile activități diverse, atât pentru a-ți îmbunătăți condițiile în spațiul de locuit, cât și pentru a desfășura niscai activităti profesionale, departe de văzul sau auzul lumii. Foarte favorizat îți va fi lucrul acasă, aspect care te va bucura mult. Dar, persoanele dragi pot fi nemulțumite de faptul că stai mai mult pe acasă și-ți dedici eforturile și timpul activităților profesionale. Împarte echilibrat totul!

În cursul sau în jurul zilei de 1, Marte din Vărsător îi transmite un aspect tensionat de careu lui Uranus din semnul Tarului, ceea ce înseamnă că modul inovativ și poate șocant în care acționăm va produce schimbări de substanță pe acele paliere ale vieților noastre în care era nevoie de multă vreme de ajustări. Așa se face, de exemplu, că desprinderea ar putea fi destul de dificilă, dar în timp, nu numai că ne vom obișnui cu ea, dar îi și vom sesiza beneficiile pe termen îndepărtat.








Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte, dar și studii, cursuri, procese de învățare-evaluare frecvente. Schimbul de informații vehicualt în prima parte a lunii îți va aduce multe lămuriri și idei deosebite pentru dezvoltarea personală și profesională.

Dar fii foarte prudent, întrucât membrii familiei te susțin prea puțin sau deloc în demersurile tale. Astfel îți pot pune diverse obstacole, cum ar fi faptul că este nevoie de tine în desfășurarea treburilor gospodărești, o rudă apropiată are avea nevoie de sprijinul tău moral, emoțional, material, altele. Raționalizează-ți timpul și resursele astfel încât să duci la bun tot ce îți propui și mai ales tot ce este nevoie pentru progresul tău.



Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

Cresc veniturile obținute din activitatea profesională desfășurată la un loc de muncă. Este posibil să primești oferte de colaborare, dar studiază-le cu atenție. Există ceva care subminează bunul mers al lucrului în echipă și de aici apare o mare vulnerabilitate socio-profesională.

Ai încredere că vei depăși totul cu bine! Tu doar lucreză conștiincios, exact în ritmul și cu felul tău de a fi, iar de restul - câștiguri, prosperitate materială și avansare în câmpul muncii – se va ocupa cu succes Universul. Pe de altă parte se întrezăresc discuții cu multă lume și multe deplasări pe distanțe scurte. Este bine să-ți dozezi discursurile și să vorbești strictul necesar. Unii te vor provoca pe teme personale, deci fii vigilent.


Horoscop Leu (23 iulie - 22 august)

Dispui de multă energie, astfel că apare riscul să te implici în activități neimportante pentru tine. Excesele de orice fel vor fi frecvente. Unii te vor evita, neputând suporta energia pe care o vei emana în jurul tău. Alcătuiește un program de priorități personale și profesionale!

Toată verva de care dai dovadă este cumva amenințată de pierderi financiare, mai ales de la, prin și pentru femei. Prudență la cheltuieli, deoarece veniturile tale sunt fluctuante. Tentația ajutorării altora este mare și foarte păguboasă pentru tine pe termen lung. În plan relațional se va încheia un capitol cu surle și trâmbițe. Se poate ajunge la procese în justiție, discuții aprinse, acuze mai mult sau mai puțin fondate.








Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

O perioadă controversată din toate punctele de vedere. Se pare că îți sunt favorizate activitățile departe de ochii și urechile lumii. Dialogurile cu cineva din anturajul apropiat îți pot lămuri multe din evenimentele în care ești implicat sau dorești să te implici. Temerile tale sunt accentuate pentru toate domeniile existențiale. Depinde numai de tine cum gestionezi lucrurile, pentru că hiba este doar la tine momentan.

Detașează-te de relațiile și situațiile neplăcute, stagnante și orientează-te spre nou și progres. Controlează-ți reacțiile, gesturile, vorbele, deoarece există riscul să superi multă lume. Pe de altă parte stai de vorbă și cu tine însuți. Sufletul tău are multe și mărunte să-ți spună.



Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Foarte animate sunt relațiile cu prietenii, dar și cu persoanele care te susțin în plan socio-profesional. Dialoguri, întâlniri, propuneri de a te implica în proiecte de anvergură, unele cu tentă umanitară sau în acțiuni profesionale care promit multe. Se recomandă prudență, pentru că nu este ceea ce pare.

Toate aceste personaje care îți sunt în preajmă deocamdată au interese ascunse, păguboase pentru tine pe termen lung. Evită să pleci urechea la tot ce ți se spune și mai ales nu te implica oficial, prin semnarea unor acte care te implică mult în acțiuni cunoscute prea puțin. Octombrie este o lună delicată pentru tine, deoarece sclipiciul din relațiile cu persoanele menționate ascunde diverse neplăceri.






Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești remarcat în plan socio-profesional, mai ales că vei avea de lucrat mult alături de șefi și de persoane oficiale din alte instituții de marcă. Pot apărea oferte de colaborare interesante, sarcini de lucru și responsabilități noi, chiar și o funcție de conducere. Dar, ceva funcționează deficitar în acest segment, astfel că este bine să fii foarte prudent.

Mulți dintre cei din preajma ta care, chipurile, îți recunosc meritele, te susțin pentru a avansa în cariera profesională au interese bine ascunse, periculoase și planuri meschine vizavi de tine. Atenție mai ales la femeile din segmentul profesional! Turnurile de situație pot fi surprinzătoare. În plan domestic se va încheia o etapă importantă. Ocupă-te și de casă și de membrii familiei.






Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Dialoguri cu persoanele din străinătate, chiar și călătorii îndepărtate fie la nivel de plan, demersuri, fie călătorești pur și simplu. Însă ar fi bine să ai un scop bine definit pentru călătorie, fie că este turistic, fie la studii, fie la muncă. Dar, în subsidiar există hibe periculoase pentru temele amintite. Ia-ți măsuri de precauție suplimentare!

Persoanele din segmentul socio-profesional îți pot crea neplăceri diverse, pornind de la critici, acuze, subminarea poziției tale în cadrul unui colectiv de lucru până la retragerea unei funcții de conducere și deteriorarea imaginii publice. Cu prudență, eforturi constante îndreptate spre bunăstarea ta morală și materială vei depăși totul cu bine. Totul este să ai încredere în tine.





Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

O perioadă care aduce câștiguri financiare de la și prin alții. Poate fi vorba despre un câștig din colaborări, despre obținerea unor moșteniri, de câștigarea unor partaje sau de aranjarea altor colaborări fructuoase. La prima vedere, totul pare minunat, dar în umbră lucrurile stau altfel.

Aparențele înșeală întotdeauna, de aceea ar fi foarte bine dacă ai studia atent ce se află în spatele intențiilor sau propunerilor binevoitoare. Există riscul de a cheltui, de a pierde mult mai mult decât se întrezărește a câștiga de pe urma altora. Ce pare acum un câștig bun, mai târziu se va dovedi o mare fraudă sau o turnură de situație greu de anticipat. Orientează-ți gândirea și comunicarea spre latura pozitivă a vieții.



Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O lună foarte importantă în plan partenerial. Că este vorba despre partenerul de viață sau de paretenerii de afaceri/ colaboratorii, asta depinde de situația în care te afli și de prioritățile pe care le ai acum. Schimbările bat la ușă, fie că vrei, fie că nu. Este bine să-ți deschizi sufletul și mintea spre nou și progres. Sunt șanse de a primi diverse oferte.

Însă există hibe ascunse ale relațiilor cu ceilalți, scopuri meschine care îți pot dăuna undeva, cândva. Deocamdată prospectează terenul și lasă deciziile majore pentru lunile următoare. În preajma datei de 11 August sunt posibile stări de spirit disonante. Controlează-ți reacțiile și evită exagerările! Cheltuieli și noutăți financiare.






Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

Schimbări la locul de muncă din ce în ce mai evidente! Dar, cumva, foarte bine mascați există colaboratori care îți pun bețe în roate. Astfel că aparențele sunt minunate, dar foarte înșelătoare. Cercetează atent și pe îndelete ceea ce se petrece la locul de muncă actual sau în colaborările care ți se oferă.

Posibil să fii ademenit în tot soiul de acțiuni sau proiecte comune cu unii și cu alții. Deciziile majore, lasă-le pentru lunile viitoare. Sănătatea este vulnerabilă, dar este greu să observi sau să simți semnalele organismului. Îngrijește-te pe îndelete și evită excesul de efort, mai ales în plan profesional! Răsturnările vor fi proporții, declanșându-se o avalanșă de stări, trăiri, senzații și emoții dificil de controlat.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții