Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 1 August 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 1 august 2018 | 06:15


Horoscop pentru femei din 1 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Cauti raspunsuri in domeniile de baza ale vietii tale: relatii, casa, studii si viitor. Daca le ceri intr-un mod agresiv, cei din jur vor reactiona negativ la nevoia ta de certitudine. Actioneaza cu tact!

Horoscop pentru femeia din Taur

Banii pot fi folositi intr-un fel creativ astazi, totul depinde de cat de mult lasi tu ca ideile tale indraznete sa fie auzite. Nu te inhiba si nu iti ascunde viziunea. Vei primi reactii pozitive!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o perioada de renastere intelectuala, interioara, spirituala. Momentele de introspectie si analiza sunt mai mult decat binevenite. Te atrage ideea de a te implica in activitati caritabile.





Horoscop pentru femeia din Rac

Lasa modestia la o parte si incearca sa te vezi, la adevarata valoare! Impactul pe care il ai asupra celor din jur este la cote maxime si, in loc sa te bucuri de ceea ce reusesti, ai tendinta sa te retragi intr-un colt umbros.

Horoscop pentru femeia din Leu

Ai starea necesara pentru a-ti creste veniturile - nu uita, poti sa lucrezi din greu, sau poti sa lucrezi inteligent. Sunt multe oportunitati in fata ta, dar daca muncesti asa "din greu", risti sa nu vezi lucrurile bune din fata ta.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Esti ca un magnet, atragi priviri oriunde te-ai indrepta. Viata amoroasa e vibranta si satisfacatoare. Te bucuri de toate sentimentele reconfortante care izvorasc din prietenie, afectiune si iubire.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Interese neobisnuite, care implica prezenta unor persoane straine in viata ta sunt la ordinea zilei. Faci cunostinta cu o persoana care iti deschide orizonturile si iti prezinta persective noi asupra proiectelor tale.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca iti pui toate resursele intr-un sigur loc, iti limitezi mult posibilitatea de a obtine beneficii. Cauta sa iti diversifici proiectele in care ai putea investi, in asa fel incat sa poti obtine profit din surse variate!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Vei incerca o noua abordare in relatia ta, dar partenerul nu pare incantat de turnura pe care o iau lucrurile. Detasarea pe care o afisezi produce confuzie. Ai grija, te joci cu focul!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cu cat calatoresti mai mult, cu atat mai multe lucruri afli! Faptul ca cercurile in care te invarti sunt atat de variate de face sa iei mostre din multe culturi. Cei din jur incearca o adevarata placere cand iti impartasesti experientele cu ei.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

E o zi buna pentru a duce la bun sfarsit chestiuni legate de munca. Iti vei indeplini indatoririle cu multe persistenta si simt de raspundere. Nu te grabi, chiar daca ritmul tau e, in general, alert. Fa fiecare lucru la timpul lui!





Horoscop pentru femeia din Pești

Vestile pozitive, venite din partea unei persoane aflate la distanta, te binedispun astazi. Comunicarea cu cei din jur e cordiala si reconfortanta. Iti gasesti linistea in discutii lejere, fara prea mari implicatii emotionale.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții