Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de 2 August 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 1 august 2018 | 06:21


Horoscopul zilei de 2 August 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O zi care îți aduce o mare dorință de interiorizare. Ocupă-te de activități ușoare și încearcă să stai mai mult cu tine însuți. Componenta psihică este destul de bulversată, astfel că bine ar fi să discuți cu o persoană apropiata sufletului tau. Există aspecte legate de forul tau interior pe care reusesti greu sa le descifrezi, iar un ajutor din partea cuiva este potrivit stărilor actuale.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Prietenii te înconjoară cu multa dragoste. Profita de acest lucru, deoarece poti afla lucruri interesante legate de proiectele in care esti implicat. Este o zi excelenta pentru a lamuri anumite divergente ce trenează intre tine si cineva apropiat. Prudența și discernământul trebuie folosite, întrucât senzațiile cald-rece predomină. Posibil să se rezolve lucrurile într-o parte, dar să se strice în alta.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Latura socio-profesionala te intereseaza in mod special astazi. Iti propui sa iti imbunatatesti aceasta zona, insa totul trebuie facut cu prudenta si discernamant. Primul pas ar fi sa-ti revizuiesti atitudinea fata de mediul social inconjurator. Animozitatile persista, asa incat nu este momentul marilor schimbari. Pasii marunti sunt cei mai potriviti situatiei tale actuale.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

In prima parte a zilei te ocupi de activitatile de rutina, pentru ca in a doua parte sa te ocupi de cele placute sufletului tau. Recomandabil este sa-ti planifici activitati culturale cum ar fi vizitarea galeriilor de arta, procurarea unui abonament la teatru, la concerte, calatorii in strainatate, participarea la cursuri cu teme artistice sau de dezvoltare personala. Sufletul tau este cel mai important.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Aspectele financiare legate de banii altora sunt evenimentele marcante ale zilei. Te poti ocupa cu succes de taxe, impozite, credite sau relatii cu institutiile financiare. Pot aparea schimbari de situatie, de aceea se recomanda prudenta. Ai rabdare, deoarece astrele iti vor trimite curand ajutoare in aceasta zona. Pe de alta parte, ar fi indicat sa iti verifici investitiile sau contractele ce implica bani si bunuri materiale.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Îti displace sa te ocupi de taxe si cheltuieli cotidiene, mai ales ca restrictiile iti domina, deocamdata, acest sector de viata. Insa sunt posibile cadouri, recompense si chiar promisiuni serioase de imbunatatire a veniturilor din munca proprie. Pe de alta parte ai nevoie sa gasesti un echilibru intre planul material si cel spiritual al vietii. Dupa-amiaza gandeste-te valorile tale morale.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Relatiile parteneriale sunt dinamice si interesante astazi. Chiar daca ai senzatia ca nu avansezi intr-un proiect sau colaborare, ai rabdare, deoarece curand lucrurile vor intra pe un fagas mai bun. S-ar putea ca in a doua parte a zilei sa fii invitat la o reuniune de afaceri sau sa ai o discutie aprinsa cu partenerul de viata. Există scopuri si idei divergente intre tine si ceilalti.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Se conturează mult de lucru la serviciu. Activitatile se aglomereaza, dar selecteaza-le pe cele importante. Nu iti face griji, pentru ca animozitatile se vor risipi si vei reusi sa te descurci cu bine. Dozeaza-ti eforturile si nu face munci fizice care sa iti solicite organismul prea mult. Atentie la segmentul picioarelor! Foloseste doar remedii naturiste si evita pe cat posibil vizitele sau dialogurile medicale.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Componenta emotionala este activata mult, astfel ca esti destul de impresionabil astazi. Contrastul dintre una buna si una mai putin da farmecul evenimentelor de peste zi. Ai putea sa folosesti domeniile artistice pentru a-ti linisti si echilibra sufletul. Contemplarea unui album de arta, lecturarea unei carti cu tema spirituala sau vizionarea unui film bun sunt cele mai indicate activitati.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea sa fii nevoit sa faci diverse servicii pentru un membru al familiei care se afla in suferinta. Indicat este sa iti planifici cu atentie tot ce ai de facut acasa. E adevarat ca sunt multe de facut, dar seleteaza prioritatile. Reparatiile majore din spatiul locativ, în functie de caz, amana-le pentru altă zi. Dupa-amiaza, recomandate sunt activitatile casnice si intalnirile cu membrii familiei.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O discutie cu o ruda sau cu un prieten apropiat iti dezvaluie lucruri interesante. Insa nu crede tot ce auzi. Pe de altă parte intervin aspecte legate de educație. Necesitatea de a te instrui intr-un anumit domeniu de viata este la ordinea zilei. Vizate sunt dezvoltarea personalitatii, relatiile cu ceilalti, arta sau un alt domeniu la care te gandesti demult. Spre seara, o plimbare in aer liber iti limpezeste gandurile.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Interesantă zi și plină de evenimente pentru tine. Debordezi de energie, vrei sa rezolvi o multime de lucruri, dar ia-le pe rând. Chiar dacă te implici în activitățile cotidiene, gândurile te duc la propria ta persoană. Recomandabil este să te uiți într-o oglindă și să fii sincer cu tine însuți. Se pare că trebuie să faci anumite modificări în comportamentul tau sau poate și în aspectul fizic.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții