Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei din 2 August 2018

Written By NIKE B. on joi, 2 august 2018 | 06:15


Horoscop pentru femei din 2 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Incearca sa tii cont si de parerile celor din jur astazi. Cei din jur incearca sa te calce pe nervi si e posiibil sa si reuseasca. Daca reusesti sa treci peste aceste disensiuni, vei descoperi insa ca aveti multe in comun.


Horoscop pentru femeia din Taur

Chiar daca trebuie sa depui un efort, cu siguranta nu va fi in zadar. Munca ta va aduce roade mai mari decat te-ai putea astepta. Concentreaza-te, fa-ti treaba constiincios si nu vei regreta!


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca asteptai un raspuns in ce priveste recompensarea unei activitati de la locul de munca, astazi e ziua cea mare! Aranjamentele contractuale sunt favorizate astazi.






Horoscop pentru femeia din Rac

Daca nu iti acorzi un timp pentru a te relaxa si a-ti reincarca bateriile, iti pui in pericol sanatatea si munca. Asculta semnalele pe care ti le transmite organismul si ai mai mare grija de tine!


Horoscop pentru femeia din Leu

Incercarea de a-i corecta pe altii atunci cand observi ca gresesc e o actiune riscanta. Asta pentru ca risti sa apari ca persoana exigenta, care isi aroga dreptul de a-i ghida pe altii. Mai bine te tii departe de astfel de situatii!







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ziua e presarata cu munca asidua, mai ales in sfera relationala. In prim plan sunt problemele legate de casa, de membrii mai in varsta ai familiei.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Veti face o excursie, dar numai din constrangere. Odata ce veti ajunge la destinatie, va veti dori sa va intoarceti de unde ati venit. Lasati ceasul acasa, daca nu vreti sa fiti cu ochii pe el tot timpul.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Emotiile si trairile pe care le simti azi iti sunt intoarse, dar ceva tot nu ti se pare ca se potriveste. Daca cineva apropiat de copleseste cu prea multa iubire, va trebui sa pastrezi o atitudine politicoasa.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Generozitatea ta e demna de admirat, dar trebuie sa iti protejezi si interesele proprii. Inainte de a darui in stanga si in dreapta, selecteaza persoanele care au, cu adevarat nevoie de ajutor.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Dezamagirea in fata viselor neimplinite nu e mica. Ai avut asteptari mari in fata unui plan care s-a dovedit a fi prea greu de dus la bun sfarsit. Nu renunta sa visezi, sa planifici si sa speri. Roadele vor aparea, in cele din urma.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Vrei sa fii in centrul atentiei, sau preferi sa te tii departe de nebunia generala din jurul tau? Mai bine profiti de ocazia de a iesi in evidenta!






Horoscop pentru femeia din Pești

Sunt vehiculate zvonuri despre tine, pe la spatele tau. Simti ca persoanele din jurul tau au secrete fata de tine si nu stii exact cum sa manevrezi situatia, in asa fel incat nimeni sa nu aiba de suferit. E o situatie care va cere mult tact din partea ta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții