Citește Horoscopul zilei de 3 August 2018 | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 12-18 Ianuarie 2019

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

joi, 2 august 2018

Citește Horoscopul zilei de 3 August 2018


Horoscopul zilei de 3 August 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Imboldurile pe care le simti astazi foloseste-le in mod constructiv, orientandu-le constient spre tine si nevoile tale mometane. Chiar daca ziua debuteaza cu neplaceri legate de sanatate sau sufletesti depune eforturi sa-ti imbunatatesti infatisarea si sa inlaturi tot ce te impiedica sa te bucuri de viata. Planifica sedinte se infrumusetare, de ingrijre corporala, revizuieste-ti garderoba.


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

In primele ore ale zilei ar fi bine sa rezolvi chestiuni profesionale comune cu altii sau sa discuti cu membrii familiei despre nevoile casei si familiei. Spre pranz, energia vitala va fluctua si va fi dificil sa socializezi sau sa te ocupi de activitati care presupun eforturi mentale si fizice. Poate te gandesti si la intocmirea unui plan de imbunatatire a sanatatii pe termen lung.Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Multa forfota se contureaza astazi in segmentul profesional. Este bine sa fii prudent, sa-i lasi pe altii sa vorbeasca mai mult si tu sa te ocupi de treburile pe care le ai de indeplinit la locul de munca. Relatiile colegiale sunt amestecate, iar in fundal exista riscul destramarii multora, pe neasteptate. Fii alaturi de colegi si sustine-i sincer, atat cat poti!


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Reflectoarele scenei profesionale sunt indreptate asupra ta si vei fi nevoit sa-ti joci rolul in moduri diferite. De fapt sunt momente excelente pentru a te pune in valoare si a te bucura de meritele pe care le ai in campul muncii. Unii iti vor recunoaste eforturile depuse si te vor recompensa. Altii insa, mai sceptici, asteapta in contiuare sa-ti vada rezultatele muncii.


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

In prima parte a zilei sunt posibile cheltuieli legate de o calatorie sau de un program de studii si cercetari. Fii prudent si chibzuieste totul pe indelete, deoarece surprizele se pot tine lant. Discutiile filozofice cu persoane erudite, planificarea unor calatorii cu tema spirituala sau a unor activitati de elevare sufleteasca reprezinta subiectele care te atrag si au succes astazi.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

O zi cu posibile castiguri financiare de la si prin altii. Foarte surprinzator este segmentul banilor si bunurilor folosite si administrate in comun cu pertenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Asta inseamna ca, fie primesti la propriu bani si bunuri, fie ti se propun variante de castig dintr-o activitate profesionala, pe care o poti desfasura cu succes.


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

In relatiile parteneriale se petrec lucruri care sunt greu de controlat sau de inteles. Poate ar fi bine sa te retragi din acele relatii care te consuma prea mult sau care nu-ti mai ofera ceva interesant. Observa desfasurarea dialogurilor, propunerile colaboratorilor si partenerului de viata. Asteapta-te la surprize si depune eforturi sa te adaptezi situatiilor care se ivesc.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Sanatatea este vulnerabila si bine ar fi sa te ingrijesti corespunzator. Evita eforturile, cere sprijinul celorlalti, atat la serviciu, cat si acasa si gandeste-te la un plan, pe termen lung, de analize si consultatii medicale. Deocamdata, pe cat posibil, oblojeste-te singur si lasa intalnirile cu specialistii in sanatate pentru zilele urmatoare. Relaxeza-te si ai incredere in corpul tau!


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Desprinde-te de problemele casei sau ale membrilor familiei. Tot ce se petrece in acest segment este invaluit intr-o ceata greu de patruns si de inteles. Unele rude doresc sa profite de pe urma generozitatii tale si, sub diverse forme, te împovărează pe tine cu treburile sau problemele lor personale. Sunt momente bune pentru a-ti revizui atitudinea fata de cei dragi.Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

In primele ore ale zilei esti interesat de problemele celor din anturajul apropiat. Posibil sa dai sfaturi, sa te agrenezi in discutii ample, insa la un moment dat ai putea constata ca, pur si simplu, nu mai poti vorbi sau nu te mai poti concentra pe altii si treburile lor. Relaxeaza-te si orienteaza-ti eforturile spre nevoile tale personale. Familia castiga in importanta.


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

In prima parte a zilei vei gasi solutii bune pentru neplacerile financiare existente in viata ta. Insa, discutand cu cineva din anturajul apropiat iti vor veni idei stralucite despre cum sa-ti gestionezi mai bine bugetul cheltuielilor sau cum sa-ti maresti veniturile din activitatea profesionala. Dozeaza-ti entuziasmul si evita sa vorbesti altora, prea mult, despre vulnerabilitatile tale.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Se contureaza castiguri deosebite dinspre segmentul profesional in care activezi. Chiar daca, pe moment, totul iti pare un vis frumos si imposibil de indeplinit, pe masura ce trec orele zilei vei simti cum, incet, dar sigur, apar oportunitati minunate de a-ti mari veniturile sau de a-ti modifica conditiile de munca asa cum iti doresti. Totul este sa ai rabdare si sa nu fortezi nota.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5