Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine

Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine ? Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

Horoscop pentru femei din 3 August 2018

Written By NIKE B. on vineri, 3 august 2018 | 05:46


Horoscop pentru femei din 3 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Ii vei induce pe toti cei care te cunosc in eroare, pentru ca manifesti o atractie fata de o persoana care iese total din sfera tiparelor tale. Cei dragi se impart in doua tabere: cei care iti sustin alegerea si cei care se arata indignati de preferintele tale.

Horoscop pentru femeia din Taur

Atmosfera din sanul familiei va fi, deodata, mai calduraoasa. Ti se iau niste responsabilitati de pe umeri, odata cu sosirea unui nou personaj in caminul tau, care te ajuta la treburile cotidiene. Dispozitia ta buna ii influenteaza si pe cei dragi.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Trebuie sa iei o decizie legata de stabilirea unui echilibru intre finantele tale si necesitatea de a oferi recompense banesti unei persoane care chiar le merita. E greu sa imparti beneficiile muncii tale, dar, cateodata, e bine sa nu tii totul pentru tine!





Horoscop pentru femeia din Rac

Cunostintele tale nu sunt percepute asa cum ti-ai dori. In loc sa te aprecieze pentru ceea ce impartasesti, cei din jur privesc sfaturile tale cu ochi rai. Daca ei nu stiu sa aprecieze sprijinul tau, poate ca ar trebui sa cauti alte tinte, care sa stie sa fructifice o indrumare!

Horoscop pentru femeia din Leu

Ideile tale primesc, in sfarsit, un motor, pentru a putea fi puse in practica. Faptul ca o persoana pe care o admiri iti arata ca te apreciaza iti da toata energia de care ai nevoie pentru a pune in practica planuri care zac latente.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca simteai ca nu esti pe calea cea buna in viata ta intima, azi ai ocazia sa indrepti lucurile. Trebuie doar sa te mobilizezi putin si sa iei ceva decizii, pentru a te descotorosi de unele obiceiuri daunatoare.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Vrei sa iti schimbi locuinta sau, cel putin, ambianta locuintei in care te afli acum. Daca actualul mediu inconjurator nu te inspira, trebuie sa intri in actiune, pentru a-ti infrumuseta casa.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Esti o persoana din ce in ce mai populara, fapt ce implica, pe langa beneficii, mai multe evenimente sociale pe care trebuie sa le onorezi. E greu sa jonglezi printre atatea indatoriri. Va trebui sa mai si refuzi unele persoane, chiar daca e neplacut.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Iti e destul de greu sa pastrezi o atitudine pozitiva, in contextul in care ganduri destul de negre te bantuie de ceva vreme. Nu e momentul sa te afisezi in public, esti intr-o stare vulnerabila.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Planurile tale nu sunt in concordanta cu ale partenerului. De aceea, mici disensiuni vor aparea intre voi. Nu trebuie totusi sa mergi pana in panzele albe: fa micile compromisuri necesare, pentru a evita un conflict mai amplu!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Martirismul e la ordinea zilei si toti cei din jurul tau vor poza in victime. Daca cei din jur nu reusesc sa isi rezolve propriile lor probleme, tu de ce iti bati capul cu ele?





Horoscop pentru femeia din Pești

Nevoia de a actiona spontan te supune atat unor riscuri, cat si unor oportunitati. O schimbare de directie te poate aduce cu multi pasi inainte, intr-un plan pe care l-ai gandit de ceva vreme. O miscare gresita insa, te poate trage mult in jos.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții