Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de 10 August 2018

Written By NIKE B. on joi, 9 august 2018 | 05:53


Horoscopul zilei de 10 August 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Sunt momente bune pentru a te pune in valoare fata de membrii familiei, rude, dar si fata de prietenii apropiati. Spre orele pranzului vei depasi angoasele din mediul familial si vei observa totul cu alti ochi. O discutie amicala cu cineva drag te va ajuta sa gasesti solutii optime pentru nevoile casei sau familiei. Fii prudent si evita critica excesiva!


Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dialogurile cu neamurile sau cu membrii familiei vor lua turnuri nebanuite, pentru ca tu sustii unele teorii privitoare la rezolvarea unor chestiuni patrimoniale total nepotrivite. Relaxeaza-te, asculta opiniile celorlalti si evita graba si orgoliul in luarea deciziilor finale. Este nevoie sa cooperezi cu ceilalti pentru a impaca pe toata lumea. Ai nevoie de sprijinul familiei!







Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este posibil sa primesti cadouri interesante din partea cui te astepti cel mai putin sau deloc. Pe de alta parte, chiar si un cadou aparent neinsemnat, daca-l privesti cu atentie vei observa ca este minunat si iti este de folos acum. La randul tau, gandeste-te sa oferi cuiva drag ceva util sau invita-l in oras, la o terasa si plateste tu consumatia. Te vei bucura din plin.


Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Discutiile sunt frecvente astazi cu cineva care iti este drag si in care ai incredere. Controleaza-ti emotivitatea, lasa-l si pe celalalti sa vorbeasca si chiar poti urma sfaturile primite. Sunt momente favorabile pentru a-ti revizui atitudinea fata de ceilalti, dar mai ales fata de natura inconjuratoare. Ingrijeste-ti sanatatea in permanenta si plimba-te regulat in aer liber.


Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Iti sunt favorizate discutiile tainuite cu cineva din anturajul socio-profesional. Pentru ca esti secretos, tacut, oarecum absent in peisajul cotidian, cei dragi te se pot ingrijora cu privire la starea de spirit sau de sanatate. Echilibreaza-ti reactiile, atitudinea, vorbele, faptele si spune-le celorlalti ca ai nevoie de liniste si singuratate. Vei fi inteles si sprijinit in acest sens.






Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Se contureaza discutii cu prietenii, dar tema principala vizeaza fie problemele lor, fie situatiile profesionale comune. Schimbul de informatii este benefic pentru toata lumea, astfel ca bine ar fi sa-ti deschizi mintea si sufletul si sa discuti fara rezerve. Chiar daca unii vor doar sa vorbeasca banalitati, tu orienteaza discutia numai spre ce anume te intereseaza pe tine.


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Dialoguri importante cu sefii sau cu persoane oficiale din cadrul unor institutii. Este posibil sa participi la dezbateri publice, sa prezinti diverse subiecte, sa raspunzi la intrebarile celorlalti sau tu la randul tau vei pune intrebari celor care prezinta diverse teme profesionale. Lasa-i si pe ceilalti sa vorbeasca, evita santajul emotional si subiectivismul.


Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Calatoriile pe distante lungi si discutiile elevate cu persoane deosebite, poate chiar cu persoane din strainatate reprezinta temele principale ale zilei. Vei afla multe lucruri interesante si chiar te vei bucura de popularitate si succes. Cineva din anturajul apropiat iti va cere sfaturi si opinii vizavi de situatiile de viata in care se afla. Vorbeste cu masura si la obiect!


Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Discutiile pe teme financiare sunt la ordinea zilei. Este posibil sa-ti displaca informatiile sau sfaturile primite vizavi de investitiile tale sau vizavi de castigurile pe care le poti obtine in urmatoarea perioada. Intelept ar fi sa asculti cu luare aminte ceea ce ti se spune si sa te gandesti pe indelete. Ai sanse sa-ti imbunatatesti situatia financiara.







Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Discutiile cu partenerul de viata sunt importante, de aceea asculta-l cu atentie si nu te grabi in formularea opiniilor sau luarea deciziilor. Chiar daca te nemultumesc unele vorbe sau gesturi ale celorlalti, pe undeva exista o explicatie plauzibila pentru toate acestea. Fii tolerant, intelegator si nu lua lucrurile prea personal. Sunt sanse bune de a aplana orice diferend.


Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Se conturează multă forfotă la serviciu. Relațiile colegiale sunt fluctuante, subiectivismul accentuat, astfel că ar fi bine să eviți discuțiile ample și luarea deciziilor. Sunt favorizate activitățile de rutină și îngrijirea personală. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv. O dietă, odihna și plimbările în aer liber te ajută mult și bine.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Interesanta zi in plan sentimental. Probabil ca in urma discutiilor sau evenimentelor din ultimele zile petrecute impreuna cu cei dragi hotarasti sa te ocupi mai mult de tine, sa te relaxezi si sa-ti revizuiesti atitudinea fata de iubire si implicatiile ei. Un hobby te-ar ajuta sa te desprinzi de neplacerile cotidiene si pe deasupra te-ar ajuta sa intalnesti alti oameni.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții