Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei din 9 August 2018

Written By NIKE B. on joi, 9 august 2018 | 05:47


Horoscop pentru femei din 9 August 2018 în funcție de zodie.



Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

Horoscop pentru femeia din Berbec

Perseverenta si increderea intr-o cauza sunt lucrurile care te vor mentine pe linia de plutire astazi. Sunt multi cei care vor sa te abata din drum, dar reusesti sa iti pastrezi convingerile intacte.

Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi, e deosebit de important pentru tine sa iti faci simtita prezenta in lume. Autoritatea, succesul,ambitia, acestea sunt cuvintele zilei. Managerierea propriului program, dar si a programului celor din jur e ceea ce te tine in priza azi.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca vei da frau liber impulsului, vei dovedi ca lucrezi cu o mana ferma. Reusesti sa fii un real exemplu pentru cei din jur, pentru felul in care reusesti sa iti administrezi task-urile.





Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi sunteti sensibil si practic totodata. Intuiti usor ceea ce trebuie facut. Agerimea dumneavoastra ajuta pe cineva sa iasa la randul lui dintr-o stare de apatie.


Horoscop pentru femeia din Leu

E o perioada buna pentru a incepe sa iti pui in practica fanteziile. Nu e usor, dar nu e nici imposibil, mai ales ca nu esti o persoana idealista, care sa viseze la lucruri prea greu de atins.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cei din jur iti dau impresia ca te inteleg si ca iti sunt alaturi, dar simti ca, de fapt, nu sunt de acord cu deciziile tale. Daca asa simti, incearca sa ai o discutie mai profunda cu ei, din care sa intelegi exact ce gandesc despre tine.






Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu lasa confuzia in ce priveste problemele financiare sa te impiedice din incheierea unei tranzactii! Daca e ceva ce nu intelegi, cauta lamuriri la persoane avizate. Va trebui sa actionezi cu rapiditate dar vei vedea ca efortul va merita!







Horoscop pentru femeia din Scorpion

Dezorientarea si lipsa unui drum bine stabilit sunt sentimentele care te incearca astazi. Daca e asa, esti singura persoana care se poate ajuta pe sine insasi. Nimeni nu itipoate ghida drumul, pentru ca numai tu te poti mobiliza cu adevarat in directia corecta.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Planetele va influenteaza lucrurile de valoare, banii si afacerile financiare. Sunteti un magnet pentru evenimente pozitive in viata dumneavoastra daca va eficientizati in manevrarea propriilor resurse. Pastrati-va lumina interioara care va ghideaza in acest moment.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Te incearca o stare de slabiciune, nesiguranta si frica, din pricina careia nu reusesti sa iei nicio decizie astazi. Daca nu esti in apele tale, nu e o idee rea sa ceri o zi libera sefilor, pentru a te asigura ca nu iti pui in pericol proiectele.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Pregateste-te sa te confrunti cu unele proiecte amanate, pe care nu ai vrut sa le duci la bun sfarsit, de teama ca nu esti in stare. A venit momentul sa te confrunti cu lucrurile de care iti e frica si care nu mai suporta amanare.






Horoscop pentru femeia din Pești

Unii dintre prietenii tai iti cer parerea legata de un conflict izbucnit intre ei. Va trebui sa actionezi cu mult tact, pentru a evita orice fel de dusmanie din partea lor. Cea mai buna optiune este sa te tii departe!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții