Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Horoscopul zilei de 9 August 2018

Written By NIKE B. on miercuri, 8 august 2018 | 05:49


Horoscopul zilei de 9 August 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Gospodaria si membrii familiei te solicita din plin. Ai spor la curatenii, reamenjari interioare sau la planuri de achizitionare a unor bunuri patrimoniale. Esti emotiv, iti este dor de copilarie si aventurile ei, insa controleaza-ti reactiile si bucura-te de ceea ce ai in prezent.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

S-ar putea sa faci mai multe drumuri pe distante scurte. Poate fi vorba despre o intalnire importanta cu o ruda, cu un prieten sau trebuie sa rezolvi un demers profesional. In orice caz se recomanda prudenta si neimplicare emotionala. Gandurile tale sunt confuze, dar indreptate mai mult catre treburile tale. De aceea fii scump la vorba și promisiuni. Oferă-ți ajutorul cu masură!






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Preocuparea majora este legata de veniturile obtinute din munca desfasurata la un serviciu. Bilantul este nesatisfacator, insa trebuie sa ai in vedere faptul ca deocamdata, lucrurile merg anevois in sfera muncii. Hiba se afla in ograda ta, in sensul ca ai nevoie sa-ti reevaluezi conceptele si atitudinea fata de munca si plata aferenta. Ai incredere ca tot Universul te sprijină!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

O zi cu stari contradictorii. Din astral primesti multa energie greu de controlat. Selecteaza-ti treburile prioritare si ocupa-te numai de ele. Ai fi tentat sa te infiltrezi in viata celorlalti. Nu se recomanda, pentru ca ai destule de facut in viata ta. Incepe o dieta, niste tratamente cosmetice sau un program de exercitii fizice usoare. Atentie la imaginea publica si la relatiile profesionale!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ziua te predispune la introspectie si solitudine. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala este scazuta si organismul vulnerabil. Se recomanda dieta, plimbari in aer liber si somn. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. La serviciu domneste iluzia treburilor bine facute si a relatiilor agreabile. Ar fi bine sa-ti trasezi planuri noi de viitor.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Un prieten iti poate da informatii pretioase legate de capitolul financiar. Poate fi vorba despre imbunatatirea modului in care iti administrezi castigurile proprii sau castigurile dobandite alaturi de un partener de viata sau de afaceri. Pe de alta parte, relatiile parteneriale sunt tensionate si cu greu reusesti sa cazi la pace cu persoanele respective. Emotivitate si subiectivism accentuate.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Domeniul profesional te solicita mult. Vei fi nevoit sa dai socoteala unui sef vizavi de modul in care iti indeplinesti treburile de la serviciu. Prezinta-te cum se cuvine, deoarece contextul astral te predispune la neplaceri serioase in sfera muncii. Relatiile colegiale sunt tensionate, asa incat bazeaza-te doar pe fortele tale. Dialogurile cu membrii familiei sunt importante.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vestile din strainatate abunda. Unele te pot necaji serios. Controleaza-ti reactiile, pentru ca la o analiza atenta a ceea ce afli astazi vei constata ca totul se va rezolva in timp. O problema de sanatate sau o incurcatura la serviciu iti vor infrana demersurile legate de o calatorie in strainatate. Detașează-te de forfota cotidiană și ai încredere că lucrurile se desfășoară în favoarea ta.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ziua este este favorabilă achitarii facturilor, taxelor sau oricaror tipuri de datorii. Relatiile cu institutiile financiare sunt precare si se recomanda sa fii atent, mai ales daca trebuie sa semnezi documente importante. Ajutor material ai putea primi de la prieteni sau de la cunoștințele noi. Cand te astepti mai putin vei fi invitat la o mica petrecere surpriza.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ori partenerul de viata, ori cel de afaceri iti poate crea neplaceri. Poate fi vorba despre faptul ca ti-ai indreptat eforturile doar spre nevoile tale sufletești, neglijand in acest fel relațiile cu ceillați. Asculta ce ti se reproseaza, deoarece cu putin efort si bunavointa vei rezolva totul cu bine. Se contureaza o perioada in care cel mai bine te vei simti acasa, alaturi de membrii familiei.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai dori sa rezolvi totul in aceasta zi, mai ales la serviciu, însă este nerecomandabil, pentru ca poti comite erori greu de reparat. Colegii isi vad de ale lor, asa incat bazeaza-te doar pe fortele tale. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv. O dieta, dozarea eforturilor si momentele de odihna te-ar ajuta enorm. Evită provocările și eforturile mari!

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Relatiile sentimentale iti vor atrage atentia si eforturile. Gandurile iti vor zbura catre iubire si toate formele ei de manifestare. Daca cei din preajma te necajesc, un animal de companie sau gradina de flori iti pot alina momentan dorinta de a iubi si a fi iubit. Sunt moment pasagere, asa incat muta-ti centrul de interes pe cei dragi si vezi ce nevoi au sau ce au să-ți reproșeze.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții